Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 30.12.2014 14:36:12
|
|
|
|
jabudic
|
...
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 30.12.2014 15:16:53
|
|
|
|
mirkam
|
Divne,divne slike
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 12:45:40
|
|
|
|
QueenJ
|
Da se i ja pohvalim svojim ljubavima
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 17:44:10
|
|
|
|
moja ciklama
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 19:02:06
|
|
|
|
big mum
|
Šta jednoj ženi više treba kad ima ovako nešto.Sva ljubav ovog svjeta se nalazi u slikama poput ovih.
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 19:08:58
|
|
|
|
wivern
|
Pogledaj te zadovoljne tate
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 19:11:56
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pogledaj te zadovoljne tate Tate gledam ja i vrlo sam zadovoljna onim što vidim
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 19:19:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: big mum Tate gledam ja i vrlo sam zadovoljna onim što vidim Khm hahahahahahahaha čovek bi svašta pomislio p.s. Sjajne sličice taja SA BEBAMA
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 19:35:16
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: big mum Tate gledam ja i vrlo sam zadovoljna onim što vidim Khm hahahahahahahaha čovek bi svašta pomislio p.s. Sjajne sličice taja SA BEBAMA KLIK
< Poruku je uredio big mum -- 5.1.2015 19:38:20 >
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 5.1.2015 19:43:19
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Khm hahahahahahahaha čovek bi svašta pomislio Hmmmm ja bas mislim da smo dobro pomislile
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 6.1.2015 0:00:18
|
|
|
|
QueenJ
|
BM pa gde nađe ovo?
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 6.1.2015 14:10:03
|
|
|
|
wivern
|
Ono kad te muce grcevi pa ne spavas do pola 4 ujutru
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 6.1.2015 14:19:34
|
|
|
|
Trcosava
|
BM ahahahahahahaah pa kako se sad ismejah!!! Wiki - slika i prilika taje
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 6.1.2015 21:45:19
|
|
|
|
mirkam
|
Jao Wiv, kako dobra slika Bas divne slicice bebica i tatica
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 6.1.2015 22:25:56
|
|
|
|
big mum
|
Wiv -momci su usklađeni nema šta IZVORNA PORUKA: Trcosava RR BM ahahahahahahaah pa kako se sad ismejah!!! Dobar song a jel valja
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 0:01:05
|
|
|
|
bubulence
|
leeleee tek sada vidim koliko su zgodni rr muzevi
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 0:10:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Milim da treba da otvorimo temu slike RR muzeva, da Bubi svog stavi sa peskirce i bez njega, a mogu i drugi bezim
< Poruku je uredio Unina mama -- 9.1.2015 0:11:38 >
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 0:13:34
|
|
|
|
bubulence
|
bolje bezi . slike bez peskirceta saljem samo na pp, uz prethodnu uplatu na moj ZR ...
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 0:14:14
|
|
|
|
choopa choops
|
UM IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: big mum Tate gledam ja i vrlo sam zadovoljna onim što vidim Khm hahahahahahahaha čovek bi svašta pomislio p.s. Sjajne sličice taja SA BEBAMA KLIK hhahhahahhahahahhahahah
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 7:05:15
|
|
|
|
mali_mis
|
a znaci ovde gledate muzeve wiv, odlicna fotka mm ne voli da se slika, pa uvek moram na kvarno da lovim, a i na tih par slika sa A. izgleda kao djavo sa nekim urokljivim pogledom, pa ne bih da plasim zene mislim tako mi samo pokvari sliku deteta.
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 7:29:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahaah wiv na slici moze komotno da pise NO DNA NEEDED
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 8:46:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence leeleee tek sada vidim koliko su zgodni rr muzevi Iš ti tamo, imaš si ti svoje peškirče!
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 9:47:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: bubulence leeleee tek sada vidim koliko su zgodni rr muzevi Iš ti tamo, imaš si ti svoje peškirče! a doobrooo, samo malo virnem . ne zalim se, primenjujem tvoj recept za lecenje, vidis da se ne zalim vec par dana
|
|
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 9.1.2015 13:00:23
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha hahaah wiv na slici moze komotno da pise NO DNA NEEDED
|
|
RE: Slike tata sa svojim bebama... 17.1.2015 22:03:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo i mog dvojca, pred RR dekicu slikani :) Mm inače ovde izgleda mnogo starije (kao i ja trenutno), jer ne spavamo noćima, čisto da znate ;)
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?