Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:37:06
|
|
|
|
wivern
|
Milicicak ruke ti se pozlatile Emice tacno je to za kontracepciju, sve žene koje idu na vto prvo koriste kontracepciju to malo umiri jajnike i kad prestanes da je piješ onda bude pravim baby boom Hoću sunce, ne želim više ovaj užas od vremena.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:38:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Milicicak ruke ti se pozlatile Emice tacno je to za kontracepciju, sve žene koje idu na vto prvo koriste kontracepciju to malo umiri jajnike i kad prestanes da je piješ onda bude pravim baby boom Hoću sunce, ne želim više ovaj užas od vremena. dodži dodži dodži kod Kizeeeee kod menja sunce, samo malo pirka tajfun
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:39:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Wi kasnis da klikces, nego Trco mogu li ovi pojeni da se poklone ???
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:41:37
|
|
|
|
Modessty
|
Jao ja ko šta radi samo šetam kroz teme i ne mogu da navatam ko šta gde piše! Moraću malo i da radim a ne samo da vršljam po rr i klikćem Um to nije loša ideja - poklanjanje bodova. Al ne verujem da može
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:42:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki obožava da klikće A za poklanjanje se obrati velikoj sestri ehehehe pojma nemam
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:43:26
|
|
|
|
milicicak
|
Eve i kolaci Nesto sam u Mini fazonu Vreme je uzas, samo za krevet, a ja klikcem li klikcem, oci mi ispadaju
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:44:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam jos zaliha od prosle nagradne igre, pa bih poklonila nekome, mrzi me da klikcem
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:44:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dajte jednu rakiju i to oni najgoru. Stomak me otkida sad ce vestica da stigne. I to u najgorem momentu jer trebam da radim hormone, a 3dc se pada u nedelju.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:46:35
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Jao ja ko šta radi samo šetam kroz teme i ne mogu da navatam ko šta gde piše! Moraću malo i da radim a ne samo da vršljam po rr i klikćem Um to nije loša ideja - poklanjanje bodova. Al ne verujem da može Kad odem na ono cifra registrovanih clanova, svi samo nesto pretrazuju Jos pre pola sata sam skontala da trebam jos jednu kafu da smuckam, ali...rasklanjaj igracke, menjaj pelenu, mazi kremu jer se gospodin malko pecnuo na rerni, evo sad ga hranim, i potajno se nadam kako ce da zaspi, i opet cu zaboraviti na moju kafu.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:50:08
|
|
|
|
wivern
|
UM imate sreću što mi se smučilo kliktanje, inače bih vam uzela nagradu. Zovite me brzi prsti i još brži net. Ignorišem ikonice samo tako, ali je nagrada super i nadam se da ce je dobiti neka vredna naša rr-ajka
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:51:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw ja se ne takmicim, a pojeni se skupljaju pa bi ih dala nekom drugom. Inace sada me jedna gospodja tako iznervirala na prodajnom profilu.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:55:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Milicicak ti svaki dan sluzis kafu bez kofiJina i kolace bez secera pogojicemo se bre
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 11:56:11
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan i od nas. Vidim da uveliko kasnim. Emice, to za pilule je tačno. Ja sam pila skoro 4 god. Pred svadbu, u avgustu, odlučimo da prestanem da pijem, malo smo poveli računa u početku, da se hormoni stabilizuju i poslednja u oktobru. UM, no siki riki. Pa šta je bilo?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:01:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa lepo sam objavila da ne radim do sredine marta, ako sam imala nesto na stanju ja sam poslala te Masnice, i jedna zena mi trazila da joj napravim jedan rajf ja rekla da cu pogledati da li ima plsi kod nas i javljam joj ( ja plis nabavljam u susednom gradu, 25 km udaljenom ), kod nas nema i ja joj to javim a ona meni salje ovo : Pa stvarno ste neozbiljni kako to radite nemate u gradu da nadjete parče plisa onda nemojte ni da stavljate slike samo sam joj odgovorila da sam htela da joj izadjem u susret i nadjem, ali ga nema, a da trudna idem po ovakvom vremenu u susedni grad za jedan rajf ne pada mi na pamet!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:02:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,tako je kad radis sa ljudima!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:03:40
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: veselica Nadam se da ce i sada biti tako.Secam se sa prvim detetom pokusavali smo od marta a ostala sam trudna u decembru tek,dok sa drugim bukvalno odmah sam ugledala .Kazu i da je lakse drugi put,bar je kod mene bilo. Sa drugim se desi brzo(posebno kad si jos u fazi premisljanja) a trece ni ne znas kako se desilo .Juce sam cula dobru pricu- par je planirao dvoje,a onda im se 3,4,5,6 desilo.Zena dolazi na posao van sebe-ponovo je trudna. Pa Kakao? Ona u suzama:meni stvarno nije jasno,uopste se ne secam:) U svakom slucaju, dobro jutro,devojcice!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:04:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Um,tako je kad radis sa ljudima! Samo sam jedan problem imala do sada i jos jedan sa ovom zenom, a poslala sam preko 100 paketica, niko mi se zalio nije
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:04:13
|
|
|
|
QueenJ
|
Za pismene na profilu piše... a da trudna idem po ovakvom vremenu u susedni grad za jedan rajf ne pada mi na pamet! kako to lepo zvuči
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:05:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma UM nemoj da se nerviras zbog bezobraznih ljudi, takvih uvek ima, lepo si joj odgovorila. Kafa smuckana, i dalje nista ne pada.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:05:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Za pismene na profilu piše... a da trudna idem po ovakvom vremenu u susedni grad za jedan rajf ne pada mi na pamet! kako to lepo zvuči ja sam nesto sva odusevljena, najvise zbog Une, samo da sve bude dobro, da mi nesto ne prekine srecu
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.3.2015 12:06:36 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:06:07
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Za pismene na profilu piše... a da trudna idem po ovakvom vremenu u susedni grad za jedan rajf ne pada mi na pamet! kako to lepo zvuči Daaa
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:15:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
bice sve ok! Ne nerviraj se, gusketina!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 12:57:19
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena bice sve ok! Ne nerviraj se, gusketina! Potpisujem.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 13:09:05
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Eve i kolaci Nesto sam u Mini fazonu Vreme je uzas, samo za krevet, a ja klikcem li klikcem, oci mi ispadaju Prelepi su,al bi mi jedan prijao....
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 13:14:03
|
|
|
|
emicaa
|
Mnogo su fini ti kolačići. Čekam da se ljubav probudi pa da idemo u šetnju,vani je tako toplo,divota.Posle još malo pakovati i na posao.
|
Anketa
Drugo deteVVVVPosle prvog porođaja, koliko vremena je prošlo pre nego što ste pomislile: ''Želim ponovo da prođem kroz sve ovo :)''Odmah posle porođaja (
20%)

Posle nekoliko dana (
0%)

Posle mesec dana (
0%)

Posle nekoliko meseci (
14%)

Posle godinu dana (
34%)

Jos se ne usuđujem da mislim o tome :( (
32%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!