|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15
20.3.2015 6:48:41   
serpica
Oooo MM dobro jutro pa gde si ti? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1576
20.3.2015 6:56:19   
mali_mis
Tu sam serpi user posted image
Iskoristila lepo suncano vreme za setanje, malo heklam, dok cudovistance spava...i tako

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1577
20.3.2015 6:59:19   
serpica
Super kad stignes...ja kad odvedem malog u vrtic gledam da sve sredim po kuci i uhvatim bar pola sata da legnem user posted image danas nista od toga jer imam obaveze po gradu...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1578
20.3.2015 8:12:28   
emicaa
Dobro jutro,Jeste se naspavale?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1579
20.3.2015 8:55:22   
Modessty
Dobro jutro! Mi dok popili kafu pa sad da se bacam na radne obaveze user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1580
20.3.2015 9:13:16   
branki*
dobro jutro i ovdeuser posted image
ja se nisam naspavala,a verovatno i necu narednih godinu dana...
lep dan,suncan je,ali ima snega od juce...rucak se kuva,trebuser posted image lo bi malo stan da prebrisem..ali ,prvo lepo da posrcem kafu..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1581
20.3.2015 10:46:17   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Moja D zaspala pre pola sata pa kad se probudi idemo ona ija da cuvamo braćuuser posted image . Srcem drugu kaficu i bas mi prija ovaj mir i tisina

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1582
20.3.2015 11:02:19   
Modessty
Pomračenje Sunca uživo iz Niša

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1583
20.3.2015 11:07:43   
Misha i Ljisha
jao mod nemoj da gledas oci ce ti ispasti user posted image hehehe...upravos am stavila naocare za sunce i gledala kroz prozor. Tako smo i 99te na ulici visili (a izgledalo je kao da je smak sveta nigde nikog a dok su sirene svirale svi se ponasali normalno lud narod smo sto posto).

Inace osetila se svezina malko zbog pomracenja ali nista spektakularno

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1584
20.3.2015 11:11:35   
emicaa
I ja sam ga posmatrala,svaki čas bježala na balkon da vidim user posted image
sad već kao da ništa nije bilo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 1585
20.3.2015 11:12:27   
Modessty
Pa nije potpuno. Mi gledali kroz masku za varenje
Evo fotke za one koji nisu imali priliku da gledaju uživo! user posted image
ovako je počelo
user posted image

ovo je oko maksimuma
user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 20.3.2015 11:15:48 >

Direktna veza do poruke: 1586
20.3.2015 11:15:20   
Misha i Ljisha
user posted image e mod svaka ti cast ehheeh..ma ja sad necu da bauljam po kuci da trazim film niti da idem u supu da gledam kroz masku za zavarivvanje znam kako sve to izgleda to ce biti zanimljivo Duci kad malo jos poraste.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1587
20.3.2015 11:15:24   
Modessty
e ovo je maksimum
user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 20.3.2015 11:16:17 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1588
20.3.2015 11:18:03   
emicaa
Ovde je bilo dosta više,kao kad je mlad mjesec,pokušaću potražit slike da turim i ja user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1589
20.3.2015 11:18:21   
Modessty
slikali smo kroz masku za zavarivanje

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1590
20.3.2015 11:20:40   
Klarita
Haj!
Nit' sam gledala, niti imam masku da bih gledala, niti sam zainteresovana user posted image ali vama cure svaka castuser posted image

Aj neka neko turi kafu...ja da pustim masinu za ves, pa sam free dok mi se N ne probudi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1591
20.3.2015 11:25:30   
wivern
Hellooo.
Ni ja nisam gledala, zaboravila sam zbog nervoze sa rfzo-om.
Kakav divan dan, jedva cekam da se mm vrati i da idemo u setnju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1592
20.3.2015 11:27:03   
Modessty
ja sam sa uživanjem posmatrala totalno pomračenje 1999. Bili smo u praku muž i ja i ptičice su utihnule. Mislile da je vreme za sapvanje user posted image
Baš smo se lepo prozezali, napravili malo pauzu od gluposti na poslu. A jedva kolega našo masku, jurio po celom faksu da nadje user posted image
Oladi nam se burek!user posted image

Klari samo za tebe!
user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1593
20.3.2015 11:31:05   
Misha i Ljisha
mod ti radis na pmf-u u Nisu? Jel znas Milana Milosevica?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1594
20.3.2015 11:31:33   
milicicak
Wow, Mod super su slike :) mi na poslu kolektivno gledali kroz rtg snimke, bila super zabava na terasi :)
sad sastanci, mrzim kad su takvi dani, ceo dan na poslu mi propadne... mada danas mi dobro doslo, nemam mozga za neki ozbiljan rad, legla sam jutros u 3:30, prokleti fondan user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1595
20.3.2015 11:33:10   
Misha i Ljisha
jao citam novine pise "nemojte praviti selfije za vreme pomracenja sunca"user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1596
20.3.2015 11:35:52   
Klarita
Mod, srce si user posted image tenk ju veri macuser posted image

Wiv, ne mogu da prihvatim zahtev za prijateljstvo na RR, moram preko mail-a, a registrovana sam na mail koji ne koristim odavno, i nemam pojma sifruuser posted image idiot sam klasican i sta da ti kazem...kad uspem, videcesuser posted image

Ama, mrzi me da se pokrenem. Sutra idem u Sofiju sa koleginicama, poklon sindikata za 8.mart...a, sa mm sam na tri coska, dodje mi da ga zadavimuser posted image gouser posted image musko...tako me nervira, a sve glumim finocu jer mora finansijski da podrzi moj put...da ne idem samo da setam, vec da iskoristim da kupim nesto...U nedelju imam da nosim poklone mladencima, na 6 mesta...i sve razmisljam da li da kupim tamo u Bg ili da izadjem kasnije sa N i kupim nesto...jos treba da dobijemuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1597
20.3.2015 11:48:16   
wivern
Klarita ja sam se najstrasnije uvredila i naljutila zbog toga. I od sada te ignorisem ovde na forumu, jer ne prihvatam bilo kakve razloge. user posted image
Vodi i mene u Sofijuuuuuuuuuu

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1598
20.3.2015 11:50:03   
Misha i Ljisha
ccc Klarita Klarita sram da te bude heheh...Vidis wiv ja te prihvatila a Klarita nije cccc....

Nego Klarita majko svo troje deceuser posted image imas pp eto ako nisi videla ahahha

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1599
20.3.2015 12:50:40   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

mod ti radis na pmf-u u Nisu? Jel znas Milana Milosevica?

nisam na pmf . na MFN user posted image na Mašinskom sam

Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here