Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 25.11.2014 18:01:43
|
|
|
|
soni
|
Ajde meni izracunajte...12.7.1982. Ja........08.04.1984.Muz
< Poruku je uredio soni -- 25.11.2014 18:03:15 >
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 27.11.2014 10:54:30
|
|
|
|
boodesign
|
Danas smo napunili 12 nedelja :) I radimo dabl test. Nadamo se da bude u redu i u junu dobijemo zdravu lepu bebicu :) Sto kazu, cista radoznalost, prvo nam je dete i sta god dobijemo, dobro doslo :) Ali sam bas znatizeljna sta kaze ova metoda, posto ni ne naslucujemo sta je... Ja sam rodjena 14.02.1982. a suprug 02.06.1984. a bebica je napravljena u septembru. Volela bih da mi neko iyrzcuna jer meni nije bas jasno kako. Hvala unapred :*
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 2.12.2014 19:48:22
|
|
|
|
mimaja
|
Drage moje ja sam nova i htela bih sve da Vas pozdravim....ova tema me jako zanima pa ako moze neko da mi izracuna pol ovom metodom? :) ja sam rodjena 28.10.1983. a suprug 17.06.1983. Devojcice su nam rodjene 02.02.2008.i 31.03.2009. Sada sam zatrudnela u oktobru pa me zanima sta sada nosim? Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 9.12.2014 8:25:01
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Klarita Pa, vidite cure, ono 50:50 posto su sanse, tako da...nije lose imati izracunato A, i sta mi kvarite tu biznis, taman sam pocela da otplacujem kredit...pogresno je vama 4, a gde je njih 101 sa tacnim Ja pamtim,meni si rekla da ce ovo da bude musko,i svako naredno do 2017. Klarita moja draga..... bice decak ali neki drugi put.....brzo da obnovis magiju,brzo ce 2017god..... Eh Jabudic,da ti nisam u kozi....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 9.12.2014 8:34:39
|
|
|
|
Klarita
|
Leeeeeele, jos jedna greska, kad sam nocas procitala poruku, srcka me strefila umalo pa kud da pogresim, jadna ne bila... Jabudic, retko gresim, ociju mi, evo kod Tase, Trce i Serpice, Lesice...kod tebe je 100% tacno (ko jabudicu da moju adresu, necu da ga vodim na letovanje u CG )
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 9.12.2014 8:36:34
|
|
|
|
serpica
|
ja prihvatam trampu sa jabudicem samo da te zastitimo ko belog medveda ....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 9.12.2014 8:43:43
|
|
|
|
choopa choops
|
Klarita podmaži kuglu, zarđala je nešto Jedva čekam da vidim kod jabudic šta je
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 24.12.2014 17:44:37
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Klarita podmaži kuglu, zarđala je nešto Klarita draga i kod mene kanda si pogresila ali imas opravdanje za racunicu verovatno se poremetilo posle mog psontanog koji sam imala. Nosim decaka
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 1.1.2015 18:04:52
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Leeeeeele, jos jedna greska, kad sam nocas procitala poruku, srcka me strefila umalo pa kud da pogresim, jadna ne bila... Jabudic, retko gresim, ociju mi, evo kod Tase, Trce i Serpice, Lesice...kod tebe je 100% tacno (ko jabudicu da moju adresu, necu da ga vodim na letovanje u CG ) Pa kuku meni, ti sve ispromašivala A babe mi moje Milosave, ja samo zbog tvoje prognoze žurila da napravim bebu prije NG... Eh, dani su ti odbrojani, još jedno mjesec se baškari, a onda spremaj što nemaš, stiže ti jedan dječak Naravno, u slučaju da si pogriješila
< Poruku je uredio jabudic -- 1.1.2015 18:11:48 >
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 17.2.2015 18:42:58
|
|
|
|
Đina i Nata
|
Pozdrav svima. Nova sam na forumu. Možete li i meni da izračunate? Rođena sam 8.3.1989., a moj muž 7.6.1978. Prvo dete rođeno 2010., drugo 2014. Sada sam opet trudna i interesuje me da mi izračunate pol. Hvalaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 7.3.2015 7:36:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Klarita cikita, jedan zadatak za tebe Oni imaju dve cerkice, ali tata bi i sina. Ona: 16.12.1989. On: 29.06.1985. Cerkice su rodjene 2013 i 2015.
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 7.3.2015 7:38:27
|
|
|
|
serpica
|
MM pazi kad ti kazem kod Klarite su sve decaci do 2017god ne znam kad ce da vidi post ali sam nekako sigurna da ce ovako da im kaze
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 7.3.2015 7:39:54
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni prorekla devojcicu do 2021...hm
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 7.3.2015 7:44:29
|
|
|
|
serpica
|
ali to tek ako ostanes trudna posle 2017
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 7.3.2015 7:52:41
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Klarita Leeeeeele, jos jedna greska, kad sam nocas procitala poruku, srcka me strefila umalo pa kud da pogresim, jadna ne bila... Jabudic, retko gresim, ociju mi, evo kod Tase, Trce i Serpice, Lesice...kod tebe je 100% tacno (ko jabudicu da moju adresu, necu da ga vodim na letovanje u CG ) Pa kuku meni, ti sve ispromašivala A babe mi moje Milosave, ja samo zbog tvoje prognoze žurila da napravim bebu prije NG... Eh, dani su ti odbrojani, još jedno mjesec se baškari, a onda spremaj što nemaš, stiže ti jedan dječak Naravno, u slučaju da si pogriješila Vas dve niste normalne
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 11.3.2015 16:34:35
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Klarita cikita, jedan zadatak za tebe Oni imaju dve cerkice, ali tata bi i sina. Ona: 16.12.1989. On: 29.06.1985. Cerkice su rodjene 2013 i 2015. Za obe cerke se poklapa. E sad, trebalo bi da bude musko 2017.jul, avgust, septembar, oktobar, novembar, pa onda tek 2021.jul do 2023.decembra
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 11.3.2015 16:36:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Hvala Klari Moram odmah da zapisem, da ne zaboravim.
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 11.3.2015 16:53:45
|
|
|
|
serpica
|
MM jel rekoh ja sve do 2017 muski...
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 11.3.2015 16:54:55
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: serpica MM jel rekoh ja sve do 2017 muski... ne citas dobro, musko tek 2017.u leto
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 11.3.2015 16:59:18
|
|
|
|
isidora88
|
klari vec si mi racunala, ali jos jednom da potvrdim, da se nisi zeznula, pa da omanem ja : 12.10.1988 mm : 21.05.1983 kada ce devojcica, od kog meseca do kog tacno?
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 17.3.2015 8:33:41
|
|
|
|
Maraj
|
Ma kako se ovo racuna? Da se i ja igram malo.... Ja sad imam 32 mm 37 za mesec dana puni 38 kako racunam
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 17.3.2015 8:52:58
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Klarita Leeeeeele, jos jedna greska, kad sam nocas procitala poruku, srcka me strefila umalo pa kud da pogresim, jadna ne bila... Jabudic, retko gresim, ociju mi, evo kod Tase, Trce i Serpice, Lesice...kod tebe je 100% tacno (ko jabudicu da moju adresu, necu da ga vodim na letovanje u CG ) Pa kuku meni, ti sve ispromašivala A babe mi moje Milosave, ja samo zbog tvoje prognoze žurila da napravim bebu prije NG... Eh, dani su ti odbrojani, još jedno mjesec se baškari, a onda spremaj što nemaš, stiže ti jedan dječak Naravno, u slučaju da si pogriješila Vas dve niste normalne Hihihi, izgleda da mi je ipak pogodila, ali nikako da joj definitivno skinemo giljotinu iznad glave
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 23.3.2015 15:46:59
|
|
|
|
cupe11
|
Pozdrav clanicama. Nova sam na forumu, pa bi zamolila klaritu ako joj nije tesko da mi pogleda kad mozemo da napravimo batu jer imamo dve seke. Jedna je rodjena 2011. a druga 2014. Moj muz je rodjen 14.07.1979. a ja 30.11.1985. imala sam spontani(nepunih mesec dana) 2013. novembra
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 24.3.2015 10:06:55
|
|
|
|
Klarita
|
Nema svrhe racunati zbog spontanog...
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 24.3.2015 13:37:08
|
|
|
|
cupe11
|
Bas mi je zao...nadala sam se da cu dobiti bilo kakav odgovor jer sam iscitala sve stranice vezane za ovu temu i racunala si devojkama termine, uz mogucnost greske, koje su imale spontani... Posto volim decu i planiram jos dva da rodim ipak bih te zamolila da mi izracunas, ako ti nije problem, pa i da pogresis, nije smak sveta. I za drugu cerkicu su mi pricali da je musko pa se rodila krofnica.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
koje je najlepše muško imeangel11000Najlepše muško imeVukašin (
20%)

Stefan (
21%)

Filip (
28%)

Pavle (
14%)

Andrija (
17%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!