|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
31.3.2015 20:11:55   
lakixox
Margom bitno je da se dovede ovo sve do kraja i da bude sve super i pozitivno.
E sad to sto cu biti sama to cu tek da te vucem za usi....Salim se
Pozdravlja te Marko. Srecno

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2251
31.3.2015 20:16:25   
margom
Ejjj Laki, ljubim te....morate da nam dodjete na kaficu, nismo preko sveta.....Ljubi muza punoooo, mnogo je dobar i pozitivan........user posted image Drzim ti fige u cetvrtak, bicemo na aspiraciji u skoro isto vreme......na razlicitim adresama.....user posted image

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2252
31.3.2015 20:23:25   
Jassy
Cao devojke, molim pomoc user posted image . Naime, bila sam u visegradskoj na UZ 17.03., ali nisam dobila neku potvrdu. Sad sam bila sa doktorkom iz sodijalnog i ona mi kaze da su trebali da mi izdaju potvrdu. E sad, da li ce me oni kasnije zvati da uzmem potvdu ili su me oni poslali za Cacak, a da mi nisu rekli da treba da sacekam da se uradi potvrda? Inace, izabrala sam Valjevo, vec sam pisala na ovoj temi, ali to je bilo prosle godine :). Sad vidim da su devojke dosta aktivne. Unapred vam hvala user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2253
31.3.2015 20:35:45   
JACIKA77
U Visegradskoj ne izdaju odmah nikakvu potvrdu...cekas da te pozovu da dodjes po resenje i tada ces tek znati da li si prosla ili ne...koliko sam ja cula zenice su cekale po nekih mesec dana e sada ne znam da li je i dalje tako...

(odgovor članu Jassy)
Direktna veza do poruke: 2254
1.4.2015 13:37:33   
margom
Devojke ima li nekih vesti......hiper-ciceeeee ?! Navijamooooo ! user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2255
1.4.2015 14:52:41   
Yellena008
Ehej devojke evo mene....jos uvek kilava od anestezije...imam i bolove,ali sve je bolje i bolje....13 komada jajnih celija...dobro sam prosla skroz...nije strasan hiper....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2256
1.4.2015 15:05:30   
lakixox
Bravo Jelena user posted image

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 2257
1.4.2015 15:12:37   
margom
Bravo Yellenceeeee user posted image user posted image user posted image ! Meni je 13 sretan broj, rodila sam se na 13. ! Bice tu finih embrioncica i user posted image user posted image user posted image ! Kako je prosla ferrero ?
I kakva im je to anestezija, svi su nesto slogirani....ja od te 5-minutne anestezije u Frontu nisam imala nikakve tegobe, samo sam prestala da pricam na 5 minuta (milina za tudje usi hehheeee) i kad se probudih nastavila tamo gde sam stala ! I nikakvih dalje tegoba niti osecaja sasavosti nisam imala......cudno ! Sta je dalje dogovor Yellence ?

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2258
1.4.2015 15:16:39   
margom
Lakixox, moram da te angazujem da sutra kazes Bilji kada stignes ujutru da sam pokusavala da ih dobijem pola dana i da se niko nije javljao na telefon, cisto da jos jednom potvrdim da smo presli na kliniku u BG, mada sam ja to vec Banetu rekla....Jako mi je cudno da se danas posle 13h niko nije javljao na telefon gore na sterilitetu....ili me izbegavaju hehehehe.......user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2259
1.4.2015 16:26:25   
JACIKA77
Bravo Jeco...svaka cast user posted image dosta user posted image da li su ti rekli sta dalje...posto nije jak hiper da li ce ti onda raditi transfer

Direktna veza do poruke: 2260
1.4.2015 16:59:05   
ferero84
Evo i ja da se javim,25 jc.Sti reci ko dva fudbalska tima.Bane se dvoumio da li da me ostavi u bolnici ili ne.No ipak me pustio da idem kuci.Nadam se da ce sve biti ok.Milica mi rece da ce mi mozda 5 dan vracati ako se budem dobro osecala.Za sad se super osecam.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2261
1.4.2015 17:17:05   
lakixox
Ne brini Margom prenecu,jeste da sam ljuta sto si me ostavila ali ajde oprosteno ti je. user posted image
Ferero user posted image , a sto 5-ti dan?

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2262
1.4.2015 17:17:24   
Yellena008
Zene ja sam sad ustala kad sam se ponovo naspavla,boki me jos uvek malo....valjda mi je iod puta i svega...evo i cimerica mi se oglasila....pa to za hiper smo Ferero i ja uporedjivale jedna prema drugoj,jer je ona bila prva sa 25 komada, aja onda sa 13...pa smo skontale da moj i nije onda neki hiper..rekli su mi da zovem sutra posle 12 da vidimo kad cemo embriotransfer.....

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2263
1.4.2015 17:20:44   
Yellena008
Ferero ce peti verovatno zbog hipera...mozda cu i ja...ne znamo to jos,nista nisu precizirali,videce kako se bude razvijalo....

Lakiloxx ona zena sa dugom braon kosom sto je u ponedeljak imala aspiraciju kad smo mi bile,znas na koga mislim....ona je danas imala embriotransfer....a npr ona druga plava devojka sto je bila sa njom isti dan na aspiraciji,ona nije bila danas....

Direktna veza do poruke: 2264
1.4.2015 17:25:56   
lakixox
O hiperasice pa onda postoji mogucnost da budemo zajedno opet da ne budem sama

Direktna veza do poruke: 2265
1.4.2015 17:25:59   
margom
Auuuuu, oa ti i Sneza zajedno imate citav razred srednje skole (kod mene bilo u gimnaziji nas 45 u razredu)......Svaka cast devojke, zavrsile ste i sa time....sada cekajte da vam vrate vase bebce i odmarajte stomacice, svasta su preziveli......Ferero, jesi li dobila neku terapiju ili infuziju ?

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2266
1.4.2015 17:39:23   
JACIKA77
Ferero user posted image skidam kapu...ti si mogla svima da das po neko da se mi ne mucimo user posted image sve ce to biti dobro drzimo fife i tebi i Jeci da sve bude ok pa da cekamo veliku betu i user posted image user posted image

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2267
1.4.2015 17:54:58   
Dinak
Bravo devojke user posted image
sad samo leskarite, radujte se bebama i vodite racuna o ishrani da se one lepo pricvrste! user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2268
1.4.2015 17:57:12   
margom
Dinak, na sta mislis vezano za ishranu ?

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 2269
1.4.2015 18:03:09   
Dinak
Pozeljno je jesti hranu koja sadrzi nezasicene masne kiseline jer tako se stvara povoljna sredina da se embrioni ,,zalepe,, preporucuje se avokado.
Ja ga nisam nasla kad je trebalo pa sam ,, iskopala,, da moze da ga zameni puter od kikirikija.
Izmedju aspiracije i transfera sam pojela jednu teglicu kao namaz na tonusu od heljde.
Svasta od onoga sto sam procitala da treba sam usvojila i eto rezultata user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2270
1.4.2015 19:28:14   
JACIKA77
Zenske danas sam vadila krvnu sliku i urin ono sto treba da se odnese u Valjevo pre aspiracije i kod mene uvek mora nesto da nije u redu...Leukociti 10.3(3.5-10.0) Hemoglobin 159(119-157) e za urin ne znam da li ce da me zezaju da radim urinokulturu izgled blago zamucen,boja zuta,ph kisela,gustina 1020,eritrociti 1-2 smezurana,leukociti 1-2,bakterije dosta,sluz malo,soli malo soli urata...ne znam da li ce mi praviti neki problem sada ovo user posted image

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 2271
1.4.2015 19:46:07   
Bebana17
Jacika, popi jedan monural, uveče pre spavanja, sutra nemaš ništa od bakterija u urinarnom traktu, to je odličan lek za ove stvari (pre aspiracije).
Neće ti niko praviti problem zbog ovakvog rezultata, ali zbog sebe popi monural obavezno.

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2272
1.4.2015 19:47:10   
Bebana17
Meni su prošli put bili povećani leukociti pre aspiracije i radili su mi aspiraciju, a bili su viši nego tvoji, tako da budi opuštena.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2273
1.4.2015 19:54:08   
JACIKA77
hvala Bebana na odgovoru...ne mislim ni ja da su problem leukociti u krvi tako malo poviseni su mi stalno...veci mi je problem sto ima dosta bakterija u mokraci a to mi nije jasno kako pogotovo sto sam sada do 29.3 pila antibiotike 10dana dovicin i 6 dana hemomicin zbog mycoplasme hominis

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2274
1.4.2015 20:03:15   
Yellena008
Jacika nemoj da brines i ja sam imala leukocite i bakterije i odradjena mi je aspiracija...ne gledaju nista veruj mi,sve traje jako kratko tako da ne mora da bude sve idealno...

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here