Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 31.8.2015 23:09:44
|
|
|
|
milicicak
|
Isidora, bas mi je zao zbog maleckog Ajde, Klari, izdrzi, prva dva dana dijete su uvek najgora, sve ti se jede i oci su ti gladne kad to preguras bice super... Vesela, javljam za krevet obavezno. Ako ne slogiram
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 31.8.2015 23:15:45
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, cu izdrzim, taman posla da se vracam u konfekcijski broj42 taman sam se vratila u 38-40...salim se sto svi pricaju samo o hrani... Nego, kako vrat?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 31.8.2015 23:24:39
|
|
|
|
milicicak
|
Vrat, carobno... Srecom sam uspela da se namestim tako da mi glavu drzi naslon ugaone. Sad cu da gutnem lekice da mogu da zaspim samo moram prvo pastetu da smuljam i sudove da operem... Kako tebi kicma?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 31.8.2015 23:30:04
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa wiv prebaci malo pecenja,onaj dio rebarca i potrbusne ako moze Hm, svinja je sve pojela :))) Isi bas bzvz, ako ti je za utehu glava zaista ne boli mnogo, samo su koza i kapilari. Ja sam imala 6 savova, drug mi razbio kamenom glavu na rekreativnoj :)) Ja prvo napadam lubenicu sada. A posle somersby, ako lubenica bude bljaks
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 31.8.2015 23:32:09
|
|
|
|
Klarita
|
Moram da idem da peglam, tako divno odlazem to peglanje i nakupi se tona vesa, a deca nemaju sta da obuku, krenula u vrtic, ovo ono... Ne znam, sta da ti kazem za kicmu, ubedjuje me fifijatar da su misici, sad mi bol presao na levu stranu kaze ona danas da je to zato sto sam stedela desnu, pa sam sad opteretila levu ma djavo bi ga znao...gutam midokalm, naproksen i po koje bensedince uvece, idem na terapije laserom, pa ce vidimo
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 31.8.2015 23:47:36
|
|
|
|
bubulence
|
Zene, majke i kraljice dobro vam vece! Prvo da Klariti posaljem najveci na svetu! Sada odoh da citam sta ste pisale
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 31.8.2015 23:55:25
|
|
|
|
Azra_
|
Klari, ne daj se! Ja, kao večito oprezna, otišla bih ipak na MR! Pa bolje da si na sigurnom. I daj Bože da prođe što pre i da se ne vraća, ali nije za zezati se sa kičmom. U Nišu ti je u privatnoj klinici oko 10000din, bar tako bi krajem prošle godine.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:20:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajde zene, pa mi smo neunistive! Sta nama moze malo bola u ledjima, rukama, glavi, nogama? Sta nam moze nizak pritisak, slab vid i otekla kolena? Nista!!! Valjda sam malo podigla moral, i jos da dodam "ja imam san.... ja imam san.... ..... da preguram naredni dan!" Na oci ne vidim koliko mi se spava a gledala bi kud puklo al mm uzeo daljinac i ne pusta Podjem s posla peske i svratim na gurmansku pljeskavicu.... bas sam svinja, sad samo pijem vodu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:28:30
|
|
|
|
Klarita
|
Propegla malo ves da imaju sutra da obuku i par puta se presvuku, pa se vrnu' Bubulenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ivanka, bas me nasmeja he he he, ma sve ce preguramo, koje cemo...uffffffff, i ja padam od umora...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:30:09
|
|
|
|
wivern
|
Bacila sam celu lubenicu, bljaks koliko je bila gadna. I sad sam besna. Toliko je bila gadna da resim usta da plaknem sa casom pepsija, stavim led i navrnem..i umalo se opet ne ispovracam. Led ima neki bajati ukus povracke. Sad pijem somersby, njemu nista ne fali ali ne moze da mi ugasi ovaj ukus klozetskih daski iz usta. Definitivno moram na spavanje, ovo nije moje vece.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:33:52
|
|
|
|
Klarita
|
Wiv, priznaj da si samo htela da se domognes somersbija
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:34:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sta da ti kazem Klari.... Obukla sam danas suknju na posao, dolazi mm, odmeri me i kaze "a koleno?" Ja pogledam a moje koleno duplo vece! Bem ti ligamente i meniskus, skini suknju obuci pantale pa se krckaj do posla. A sto me boli to je druga prica... Ne smem ni da pomenem jer je Iva pre neki dan razbila oba pa kad ja kazem jao odma i nju zabole oba! Cuti si i guraj dalje! A mm drema pored mene, budila sam ga 3x i nista. Sad cu ga ostaviti ovak9na kaucu do jutra pa neka mu ga. Pola 1....
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:36:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Somersby....mmmmm Ja ipak posleo ne pljeske tucem 2l vode iz flase od koka kole, druzimo se nas dve izmedju dva podriga na crni luk
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:36:46
|
|
|
|
wivern
|
Ma Klari imam pun frizider, bila sam solo za vikend i ni jeda nisam stigla da popijem.. Padnem uvece kao pokosena od umora Radije bih se domogla sada neke banje, ali u solo varijanti
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:39:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I ja bi u banju.... Samo ja... mir, tisina i ja...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:41:35
|
|
|
|
wivern
|
...i ja i babe i dede.. a nekada sam bila pedofil Svi frajeri mladji od mene..osim jednog, 3 meseca bio stariji
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:43:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
U mojoj porodici sve zene pedofilicarke... sestra najgora, njen muz 5 godina mladji od nje, moj samo godinu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:44:47
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahaha a moj 2 A imala sam i decka mladjeg 5 god. hteo i da me zeni ali ja bila mlada za udaju
< Poruku je uredio wivern -- 1.9.2015 0:47:16 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:46:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Morace i moja Iva neku piletinu da ulovi, da ocuva porodicnu tradiciju
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:49:14
|
|
|
|
wivern
|
Ivanka onda ovaj moj mora neku staru koku da navata
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:51:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aaaaa ne! Sve ima svoje dobre strane, znas kako kazu "stara koka, dobra corba" ili bese nesto slicno
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:55:24
|
|
|
|
wivern
|
Juha Ivanka..dobra juha Ma neka je on meni srecan, trudicu se da ga podrzim u svemu pa makar mi se i ne dopadao izbor. Tako je i moja majka mene. Iako mi je rekla da joj se moj bivsi decko, sa kojim sam bila 10 godina, ne dopada podrzavala me je u svemu. Njegov izbor njegova stvar, ja cu biti uvek tu. Odoh da se istusiram pa u krpe. Laku noccc
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 0:57:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odo i ja.... laku noc...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 7:26:05
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro Samo da se upisem i pozelim malisanima koji krecu u malu i veliku skolu puno srece, a mamama da sve prodje sa sto manje stresa. Mi krecemo u vrtic sledeceg ponedeljka i sva sam van sebe od nervoze. Al bice to sto posto ok
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 1.9.2015 8:16:47
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,isčitala sam sve što ste pisale i došla do zaključka da ste blesave
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?