Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 0:15:15
|
|
|
|
Kata90
|
Mm kakva crna kafa u ovo doba Pre cu popiti pice Mom malisi danas bilo bolje,i sad lepo spava...inharirala sam ga kamilicom pa mu se ocepio nosic. Pisete o ajvaru,nisam ni ja neki ljubitej volim ga u pasulju kad se stavi. Imam u planu ovih dana stavljat tursiju,ja obozavam krastavce.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 0:23:22
|
|
|
|
mamin mish
|
Kato meni treba i dupla da ne zaspim dok mi se filovi za torte nr ohlade. Sad pravim pauzu pa da pecem kore za drugu tortu. Ja obozavam ajvar ali samo domaci. Kupovni mi je . Mene sve to ceka od nedelje kad mi prodje Dorin rodjendan.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 0:30:55
|
|
|
|
Kata90
|
Onda si ti prava vrednica,kad sad pravis tortu
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 0:38:45
|
|
|
|
mamin mish
|
Jedino sada mogu na miru da je napravim. Da me niko ne prekida. Nego da tebi malisa sto pre ozdravi.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 3:29:34
|
|
|
|
mamin mish
|
Zene laku noc. Vreme je da i ja odem u krevet. Valja ustati za dva sata na posao. Lepakz noc ili dobro jutro ako se neko probudio.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 8:00:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,što se ja osjećam mamurno,ko zna možda i mjesečarim pa se uhvatim rakije
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 8:46:03
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Emice ni ja nisam bolje. Spavala sam samo 2 sata i za to vreme sam se budila jedno 50 puta. Moze li jedna kafaaaaa?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 9:27:20
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro mogla bi jos spavati.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 9:39:48
|
|
|
|
vocicana
|
Jao pa svi bi ja msm mogli. Dobro jutro zenskice.... Ja napravila neki nespresso, sa ukusom vanile, nesto oci ne mogu da otvorim. Danas idem malo dalje od mesta u kome sam, pa cu shodno vremenu pokusati da napravim neku fotkicu, da je posle prikacim. Zelim vam da vama umornima dan prodje brzo da bi noc donela odmor.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 10:24:38
|
|
|
|
emicaa
|
Može za mene kafica,danas radim od pola 1 pa imam vremena za kafu i koju cigaricu Voci jel tvoj muž tu radi ili imate rodbinu?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 11:21:24
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste žene. Sinoć legnem razočarana i danas se probudim kao da me neko tukao. Sva slogirana. Danas ćemo ići na plac, da ga obiđemo. A i ne ide mi se, sva sam bljaks.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 14:35:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ko je za kaficu nek izvoli
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 15:56:29
|
|
|
|
wivern
|
Ja ću ovu levo. Emice ti sitno brojis. Za koliko dana idete na Krit?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 17:19:08
|
|
|
|
emicaa
|
Ma kakvi sitno,još 32 dana.Ovde opet samo ti i ja
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 18:16:01
|
|
|
|
Kata90
|
I ja sam tu,samo vas citam
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 19:29:43
|
|
|
|
wivern
|
E pa evo za nas nesto kratko, onako s''nogu Glava me boli, bas sam nesto umorna Danas imam gomilu za opeglati i uvece slati cv na neke oglase. Uh, a radije bih gledala seriju. Emice, ja mislila jos deset_ak dana , mad brzo ce ti to proci.
< Poruku je uredio wivern RR -- 15.9.2015 19:30:41 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 19:32:01
|
|
|
|
emicaa
|
Jao ja bih ovo srednje,mada pojma nemam šta je I ja sam danas već dvije tablete popila za glavu,sad sam pravila palačinke za večeru,prava sam domaćica
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 19:43:18
|
|
|
|
wivern
|
Blago se tebi, ja bih da mi neko napravi Jela bih i penne sa gorgonzolom. i lezala na nekoj plazi.. i tako
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 20:01:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,stigla vam ja na kafu i to picence sto nudite.Vidim isto staro drustvo u kafani Malopre stigla kuci,bila da gledam A imala nastup sa folklorom,juce S imala neku malu predstavu,neki karneval.S prehladjena,nije isla u predskolsko,jer bas kaslje ceo dan,sada je malo bolje,nadam se da necemo morati kod dr. Wiv srecno sa nalazenjem posla,Emice ti more bas dugo iscekujes,mogu da zamislim kako jedva cekas.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 20:04:41
|
|
|
|
emicaa
|
Veseluce čekam godinama da odem tako da je ovo sad ništa bili smo 2012 zadnji put ali ono išli na ostrog i jedan dan bili u budvi ali nije to to.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 20:09:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Razumem te,ni mi nismo isli dugo na more,ove godine zbog A,prosle jer smo radili oko kuce,i meni se bas ide. Joj imam toliko obaveza,oko A oko S,cini mi se da po ceo dan radim nesto oko skola,predstava,a jos moji poslovi,pa uvek nesto izadje da se spremi za zimnicu,lezem kao neka baka u 11,pola 12 uvece i opet jedva ustanem u 7.Evo sada se i A zali da je boli grlo,jos ova prehlada da nas uhvati i bice veselo.Da napomenem da jos nisam napravila ajvar i barenu papriku,a to najvise jedemo.A mogla bih i slatko od sljiva,samo ako namolim muza da ih ljusti,ne setaju mi se crni prsti danima
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 20:23:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste devojke. Imala pre podne casove. Posle vodi T na rodjendan. Otisla na posle podne na casove. Sad sam dosla po T. Slusam zene sta pricaju i u cudu sam.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 20:26:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice ja isto pre neki dan bila na roditeljskom kod S i cula takve gluposti da nisam mogla da verujem.Sta je tebe zacudilo?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 20:32:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice pa kakvo vreme ocekujete, moze li na Kritu da se kupa u to doba godine? Ja bolesna, ceo dan nemamo vodu, menjaju cevi, sada sam isla do radnje kupila voduu da kuvam caj, aaa mrzim sto me ovo uhvatilo pre deverovu svadbu, i jos uvo me boli
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 15.9.2015 20:41:04
|
|
|
|
milicicak
|
Ahoj u kafanu :) ja samo da mahnem pa bezim da peglam, babe mi se ulenjile Danima sam luda, ludnica na poslu, ludnica kod kuce, ludnica na sve strane... Bolesni da sto pre ozdrave a ostali uzivajte u ovih par lepih dana pred nama... A sto se razgovora sa mamama tice, ja zivim u pomerenoj realbosti pa me 90% razgovora sa mamama u parkicu potpuno sokira
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?