Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 11:26:36
|
|
|
|
wivern
|
Mi smo hteli jos prosle godine, ali smo morali dva puta da ga operisemo jer je pojeo popino prase. Pa sve kao na prolece cemo, pa evo dodje i jesen i nista. Moramo pod hitno to zavrsiti. Ja mislim da ce mene uhvatiti prehlada, ustala danas a nos zapusen nacisto. I ja imm. samo malisa super, neka tako i ostane.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 12:30:52
|
|
|
|
mila83
|
Drage moje,danas je mojoj Teodori prvi rodjendan ! Mnogo teskih dana je iza nas,hvala vam sto ste mi ih olaksale nebrojeno puta mala cast
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 14:03:54
|
|
|
|
emicaa
|
Mila hvala začast,i ovde srećan rodjendan hrabrici maloj Wiv kako mu je uspjelo da pepu proguta?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 18:31:31
|
|
|
|
nata11
|
Morah da gugla sta je popino prase. Nisam znala da je tako gadna biljka. Divno posluzenje imamo za ovo popodne
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 19:21:17
|
|
|
|
wivern
|
Mila srecan rodjendanko Uh, vala svasta si naspremala Emice nije je progutao - pojeo je. Kreten krenuo da jede travu pa isao redom, nije znao da nisu ni sve trave za jelo. Pa mu se jedan deo zaboo u jednjak i zakrcio ga, onda mu endoskopijom to vadili, pa posle dve nedelje mu otekne pola obraza. Pa na operaciju pljuvacne zlezde kad u njoj...drugi deo popinog praseta Show koji kretenko od psa. I dalje je takav lud i nemiran i prozdire sve Ja pola dana peglam, i sad cu jos... ko mi kriv kad cekam da se nagomila
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 19:56:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ajme kretena ja sam pročitala pepu prase,zato kontam kako je progutao E mrtva sam umorna,kad su pačići otišli sredila krš,pa oprala sudove,okupala ovo svoje prase sad konačno odmaramo uz mašu i medu Ah da,kad Dora zaspi mm i mene čeka donošenje odluke hoćemo li ove ili sledeće godine početi raditi na bati/seki,ako ćemo onda čim prodje počinjemo.
< Poruku je uredio emicaa -- 22.9.2015 20:00:38 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 20:13:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahahha Emice pepu prasu Kako bre ne znate sta je popino prase,jel ste pravile vi herbarijum? Mila srecan vam rodjendanko Wiv kuca je izgleda bas nestasna kada jede sta sve stigne. Emice bravo za planove,nadam se da ces skoro u teme ali nemoj da ostavis nas ovde u kafani. Mi se vratili sa rodjendana,zaova slavila cerkici rodjendan,najela sam se kao ,deca nesto citaju,muz izadje ja naravno na komp. Ko veceras sluzi picence?
< Poruku je uredio veselica -- 22.9.2015 20:14:23 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 21:07:35
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice ako kažemo da je to to naravno da ću i dalje dolazit u kafanu ali ne znaaam,ni T mi još ne spava i onda dodje beba pa ni ona ne spava a i ovako sam sa snagom na pola 12
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 21:13:46
|
|
|
|
wivern
|
Veceras pice placa Emica, opet sam je razvrtala E moja Veselice ne znaju sta je popino prase...cccc ova danasnja omladina A kuca nije nemirna, ne... dva puta nam pojeo kauc
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 21:15:36
|
|
|
|
emicaa
|
Evo ga piće nisam odmah vidjela da ja častim
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 21:35:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Tako bre Emice,e moja Wiv jel vidis sta ti znaci ovo RR odmah stIze pice cim potrazis Salim se malo Nego gledam koliko malo strana ima nasa kafana,dodje da pisemo samo jednu stranu na dan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 22:02:10
|
|
|
|
emicaa
|
Nešto smo usporene pa i ne pišemo,samo nas par što stalno visimo ovde,domaćice
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 22:32:08
|
|
|
|
Kata90
|
Vece, Mila....sretan vam rodjendan. Emice,nemoj se puno razmisljati Vodila sam danas malog na sistemacki,sve je ok lepo napreduje. Bili smo napolju skoro citav dan,dok je bilo sunca i vrucine....jos malo pa zahladjenje
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 22:32:51
|
|
|
|
wivern
|
Ma Veselice pre toga sam morala da je ulepsam u fotoshopu za temu kako zamisljamo ostale forumasice. Pa red je da se to plati majku mu Ostadosmo nas tri na ovom kuliranju, sledece mora biti neko kafance, kako da navucemo ostale zene u temu Ispravka, dodje i Kata ponekad
< Poruku je uredio wivern RR -- 22.9.2015 22:33:50 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 22:43:23
|
|
|
|
Kata90
|
Naravno da dodjem,kad stignem....mada ovako uvece mi opustenije kad vec mali zaspe.... Wiw,lepo od tebe sto si mislila i na mene
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 22:50:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv ma videla sam da si joj obrnula sliku Kato super za malisu. Bas nas je malo,trudnice bas pisu u njihovoj temi,dodje mi da se prebacim tamo Mada predosecam da ce uskoro neka nagradna igra,bice puno ovde,Pa kada krenu hm,hm teme bice veselo.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 23:00:58
|
|
|
|
Kata90
|
Trudnice su uvek vredne Dobro kazes veselice......mada ja jos skoro necu ici u tu temu mozda ti
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 23:01:29
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hello mamice, evo i mene, moje devojke već uveliko spavaju, ja čekam da se završi džem od šljiva pa da legnem konačno i ja. Nekako se danas vučem ko prebijena mačka, ne znam zašto, nemam snage nizašta. Aktiviraću se i ja više na ovoj temi, ipak mi je za sada ovde mesto
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 23:47:40
|
|
|
|
wivern
|
Ma ja sve cekam kad ce neka anonimna da pise u temi da li sam trudna, to mi je ipak fetis Daj da jedemo i da se opijamo dok ne krene guzva, ovako je intimnija atmosfera
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 22.9.2015 23:55:23
|
|
|
|
milicicak
|
Covece, kakva gozba ovde Sad zavrsih sa poslom... A bomba me ceka u kuhinji... Wiv, opegla li ves?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 23.9.2015 0:09:59
|
|
|
|
wivern
|
Jok MM se razboleo ima temperaturu, pa opskrbljujem njega, psa i malisu. Kako k renem da peglam ovaj mali mi se nakaci na noge. Pa zabavljaj njega, onda dodje i pas sa nama da se igra... U svakom slucaju bolje od peglanja Nego Mili gde nam ti nestade?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 23.9.2015 0:17:57
|
|
|
|
milicicak
|
Hihihi, bas ti zabavno Nisam nestala, tu sam, citam redovno. Al sam nesto uzasno smorena i negativna pa necu ovde da mracim... Ako dodamo da imam goomilu posla na poslu i da se ujutru presabiram gde treba tog dana da idem dobro se i javim s vremena na vreme... A i mini buba fasovala stomacni virus tako da je veselje na sve strane... Odoh da sredim kuhinju pa u krpe... Dug je danas dan :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 23.9.2015 8:00:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ja po običaju sinoć propustila druženja,malo sa onim svojim,malo se kuckala sa kumom i na spavanje Dobila sam jutros pa sam sva žnj
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 23.9.2015 8:51:40
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro ajmo kafica,jeste se naspavali? Ja sam uzas,imala sam bas neki glup san.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 23.9.2015 9:05:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro Dete u vrticu,starije tu sa mnom gleda crtani,muz spava,ja pocela dorucak da spremam.Izgleda ce danas biti lepo vreme. Wiv i to sto KAzes mnogo je lepse kada je samo probrano drustvo u kafani,zaboravila sam koliko smo zelelE da se sto pre zavrsi ona prosla nagradna igra pa da pijemo kao ljudi ovaj kao zene Milicicak ma svrati ti nama ovde,nema veze sto si neraspolozena,razveselicemo te mi vec.Nadam se da ti je dete sada bolje Kato ma necu ja u teme,nikako da se odlucimo ja i muz.
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?