Mariya
|
Veče mame! Slabo pišete ovih dana,brzo sam sve pročitala Super ako možete da se sankate, kod nas ima jedva 1cm snega, i to na travi. Ali znate šta,ni ne treba mi,sad dok se ne porodim. Žene,ja punih 35 nedelja! U petak idem na kontrolu, pa će mi reći šta ima novo a da ne znam nadam se samo da se mališa okrenuo,ne bih na carski I onda kad krenem na ctg, uopšte ne želim ni da vidim sneg,a kamoli da se vozim po njemu za Topolu i nazad. Sutra mm i ja idemo za Segedin da se prošetamo, sad dok još možemo U petak ja na kontrolu, u subotu slavimo mm rođendan, još to da odradimo, da bebac sačeka bar 1.februar i mogu da se porađam! Moje bube spavaju, baš sam pisala u temi,uopšte nemamo problema sa slanjem na spavanje jer toliko vole svoj novi krevet da jedva čekaju da legnu Inače slinave su obe, H od subote a L od nedelje! Ali srećom samo sline,ni T,ni kašalj,niti ih boli grlo. Ali ne šaljem L u vrtić, sad bi mogla da pokupi nešto još gore. Od ponedeljka ću. Apropo vrtića,zamislite da je vaspitačica u ponedeljak ujutro zvala mame da nam kaže da popodnevna grupa ne ide u vrtić jer nema grejanja! Pa majku mu,zar su to saznali tek u ponedeljak ujutro?! Baš sam bila besna. U utorak su išli prepodne, kaže drugarica da je bilo 12 stepeni u vrtiću i da se njena ćerka žalila da joj je hladno. Ne,biće joj toplo dok sedi i crta na 12 stepeni Izvinjavam se ali moram da napišem, ''bem ti školstvo! Opšte rasulo! Inače i mm je takav da se striktno drži spiska,ako nešto nije napisano onda ni ne treba da se kupi Pa moram pažljivo da sastavim spisak kad njega šaljem u kupovinu
< Poruku je uredio Mariya -- 19.1.2017 0:24:02 >
|