|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/17 [chat]
12.3.2017 18:00:47   
emicaa
nemoj me pogesno shvatit,moja mama se lijepo oblaci ali potpuno drugaciji uks ima od mene.Ima ona stvarno lijepih stvari ali ja to nikad ne bih obukla user posted image ili mi kupi suknju a ona jedva pokriva dupe,kaze pa sta ima veze mlada si.Ma nema veze,taman super kad se saginjem oko djece user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 501
12.3.2017 19:07:42   
Duškić
Meni mama da pare, da kupim deci ili meni nesto. Kaze da ne pogresi, i da kupim sta mi treba. Sad odose gosti. Moj muz pravio gulas za rucak, pa smo se naruckali svi. Bas sam umorna...

Emice, procitah negde da ti deca piju probootike..i nama je dr.rekla kad piju jake antib.i kad imaju retke stolice malom dajem (Multilac) a maloj (bulardi) a kad su stolice ok ne mora uvek probiotik vec da pije jogurt sto vise i bananu da stegne stolicu i mislim kruske..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 502
12.3.2017 21:22:11   
Milena18
Dobro veče!
Branki, ozdravite što pre!
I mi smo juče imali goste, baš nam je bila puna kuća, M se sa ženama igrala, a muškarce ni da pogleda, još je i plakala svaki put kad je neko od njih pokušao da je uzme. Feministkinja user posted image
Ja imam puno maminih stvari koje bih nosila, ali su mi velike, nažalost. Ali nosim njene torbe, ešarpe, nakit...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 503
12.3.2017 21:22:33   
mati
I ja sve sama sebi kupujem. Jedino ko zna da mi pogodi i ukus i velicinu je mm. user posted image
Inace kupujem i mami i mm. Do sad se nisu zalili...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 504
12.3.2017 23:58:30   
Mariya
Veče mame!
Moje devojčice spavaju kod babe, navalila kao luda a mm jedva čeka da ih pošaljeuser posted image A posle besni na njih i njihovo ponašanje, pa naravno da će se loše ponašati kad im svekrva sve dopušta. Svaki put kad H počne da kmezi, histeriše, kenjka, ja mu kažem -to je zbog tvoje mame jer kod nje to može. Nego mi sad čudno što imam samo jedno deteuser posted image
Milena, i moja Lu je feministkinja,osim dede,tate i svog krštenog kuma sa drugim muškarcima ne komunicira user posted image L ručica je za nijansu bolja, sad već ima i malo otpora kad mu radim vežbe, sad već može i da odigne ruku na 3-4 cm ali i dalje ništa u ramenu...
Maraj,23.imamo kontrolu, tad će ga pregledati i odlučiti da li ležemo ili ne. Ja se stvarno nadam da nećemo, ne mogu 3 nedelje sama sa njim u Ns,bez devojčica...
Juče sam pričala sa drugaricom, njen sin se namučio na porođaju, kao i ona, pa su gavodili na vežbe u Segedin, poslala mi link da vidim o čemu se radi, i tu ću da ga vodim nakon kontrole u Ns, samo da mu napravimo pasoš.
Odoh da spavam. Valjda će me mali pustiti da spojim 3-4 sata...Laku noć!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 505
13.3.2017 7:06:09   
emicaa
Dobro jutro,ja vise stvarno ne znam koje ludilo Davida hvata kad sam ja u sobi.Samo jednom je spavao dva sata u komadu,ostatak noci se budio na pola sata,sat.Jedva oci drzim otvorene user posted image
Mariya drago mi je da je rucica bolje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 506
13.3.2017 7:13:01   
IvanaSK RR
Emice, ti se skroz preseli u drugu sobu user posted image
Mi smo ustali nešto pre sest. Od pola dva je bilo budjenje.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 507
13.3.2017 7:17:45   
emicaa
Ivana nije mi ni to rjesenje,onda ce se navici Dora da dolazim kod nje pa ce pravit problem.A u dnevnoj bih spala sa sofe.Znas da da stalno razmisljam sta da radim.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 508
13.3.2017 7:19:21   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Emice, rekoh ti sta ti je resenje.
Moji odose. Slabo sam nesto spavala. Imam svasta i nista da odradim. Mrzi me

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 509
13.3.2017 7:20:27   
IvanaSK RR
Ne razvlaci ti se garnitura u dnevnoj? Menjaj je :)
On oseća da si ti u blizini i hoce da bude pored tebe, misic mali.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 510
13.3.2017 7:26:16   
emicaa
Sanjice budila bi ga Dora,ona place u snu mene probudi u drugoj sobi.
Ivana neki vrag je pukao na sofi kad je brat bio i vise se ne razvlaci.A zar mu nije dovoljno blizine sto ga uzmem kod sebe u krevet.

Direktna veza do poruke: 511
13.3.2017 7:30:14   
Maraj
Jutro mame. Ja skuvala kafu ..mm ode na posao. Mislim se da l danas da odem do firme. A bas me mrzi. Valjalo bi otici ove nedelje. Pocinjem da radim za tacno dve nedelje , pa da im se najavim user posted image
Mariya , drago mi je da je rucica bolje. Lepo bi bilo kad ne bi morali ici u bolnicu

mene kasalj ubi. Nedeljama me grlo boli. U subotu me udarilo u uvo. Sad me uvo prestalo , al ujutru kasljem kao okoreli pušač

Direktna veza do poruke: 512
13.3.2017 7:31:53   
Sanjica26 RR
Ma, liferuj nekoga u dnevnu. Bas te namucise. I ona sa tim plakanjem i on sa tim budjenjem.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 513
13.3.2017 7:38:44   
suzi kju
Dobro jutro. I kod nas noć očajna.
One lose spavaju i kad ih uzme kod sebe. Kod mojih kad smogao bile od prvoga dana smo sve tri u francuskim i isto su loše spavale. Večeras sam ga naj**ala kad mm ode na posao. Daću im brufen, za slucaju da ih nešto boli.
Prekosutra ćemo ih najverovatnije odvesti u vrtic user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 514
13.3.2017 7:54:08   
Mariya
Jutro mame!
Evo i mene. Iako je mališa spojio 2x po 3 sata ja nisam jer se on stalno meškolji, mrda,diše, plače pa se ja budim na to... Trepavice me bole a oči gore koliko mi se spava . Sad da dovrši sisanje,pa ću i ja sa njim, devojčice nisu tu,nemam zašto da ustanem.
Ručica jeste bolje ali to je pomak sa 1 na 1,1 ali bitno je da ima pomaka. S jedne strane jako čekam tu kontrolu a sa druge me je i strah,šta ako je moglo i trebalo bolje...
Maraj, virusi više nisu normalni, ovo su već neki hibridni, super mutanti, ako ti je tako dugo loše obavezno idi kod lekara! Meni je ona upala sinusa trajala 15 dana,sa lekovima, šta bi bilo da nisam otišla kod orl,mislim da bi još uvek vukla upalu...
Emice, pisala si da je D dobro spavala kod svekrve? Pošalji je tamo na 2-3 dana tj noći,možda joj pomogne promena, davida sa tm a ti u sobu pa bar da odmoriš. Eto napravila sam ti raspored spavanja user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 13.3.2017 8:05:17 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 515
13.3.2017 10:30:03   
emicaa
Ma lijepo si ti to meni organizovala ali sveki mi radi user posted image
Sutra Dori dolazi spremati sirupe teta sto radi i kao savjetnica za mame i oceve pa cu je pitati sta bi bilo najbolje da radim kad podivlja.Da imam sobu za njega prebacila bih ga tamo,akobse budemo selili trazimo stan sa sobom vise da imaju oboje po svoju sobu.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 516
13.3.2017 12:12:50   
serpica
Drugaricee user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 517
13.3.2017 12:18:34   
Sanjica26 RR
Emice, samo ignore. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 518
13.3.2017 12:22:04   
emicaa
Sanjice kad sam ja slaba na njih plac,a on ne place nego se dere kao magare user posted image
Danas je spavao pola ssta i probudi ga zvono na vratima.Zaboravila ga utisati

Direktna veza do poruke: 519
13.3.2017 12:54:35   
Milena18
Dobar dan!

Emice, možda da nabaviš neku fotelju na razvlačenje da imaš na čemu da prespavaš u dnevnoj sobi s vremena na vreme kad više ne možeš da izdržiš, ako već ne možeš na sofi.

Mariya, super što je bolje, makar i malo. Ja verujem da će to vremenom i kako vežbate biti sve bolje. Znaš i sama kakvi su kad su mali, nemaju snage ni za šta, posle par meseci kako postaju aktivniji tako i jačaju, pa će tako i L sve više mrdati ručicom, nadam se.

I M se ponovo budi noću, mada nije strašno, sisanje je brzo uspava, pa nisam toliko umorna.

Kad će to proleće više? Muka mi je od ovog sivila i hladnoće. Juče ceo dan nismo izašli iz kuće, a ne znam ni da li ćemo danas.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 520
13.3.2017 13:05:59   
Sanjica26 RR
Emice mislila.sam na Dorinu histeriju. To moras da.ignorises.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 521
13.3.2017 13:56:03   
Maraj
Dan mame. Ja ipak danas bila do firme . Najavila im da pocinjem da radim za dve nedelje. Kao da nisam radila 10 godina. Tako se osecam.
Mariya , ici ce to na bolje. Al sigurno ce trebati meseci rada.Samo sto vise vezbica dok su tako mali. Zagrljaj za vas dvoje user posted image

Direktna veza do poruke: 522
13.3.2017 15:34:35   
emicaa
Sanjice nju ignorisem,ona nocu palce u snu.Nema pojma sta se desava oko nje.U subotu sam spavala kod nje i u neko doba sjedi na krevetu i place a spava.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 523
13.3.2017 16:05:56   
Sanjica26 RR
Emice, koliko dugo gleda crtace u toku dana?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 524
13.3.2017 16:11:25   
vonavoj
Mariya.juce sam bas pricala o tebi sa drugaricom cija je mala imala istu dijagnozu kao Leon..i kaze kako su sve prognoze nepredvidive...mali koji je imao istu dijagnozu i isao sa njima na vezbe je posle 9 meseci povratio sve funkcije ruke..dok njena mala nije..evo ima 2.5godine..a non stop su vezbali...Tako da misli samo pozitivno i vezbajte!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here