|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/17 [chat]
14.3.2017 14:20:03   
Sanjica26 RR
Dobar dan zene. Cekam moje da dodju, pa da rucamo. Sutra nam je haotican dan. Pre podne sa T na sistematski za skolu. Posle podne casovi i mm obaveze.
Imam i danas posle podne.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 551
14.3.2017 14:39:41   
branki*
evo i mene..dosla iz skole..sad da rucamo,pa cu videti sta cu,imam svasta..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 552
14.3.2017 14:48:02   
vocicana
Ja se vratila, kola su mi puna ispeglane uniforme iako sam mami rekla da mi je ne pegla. Ali hajde sada, hvala joj. Kako je lepa, cista, mirise.
Eh boze, kako leti vreme.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 553
14.3.2017 14:54:37   
eca89
Voci, mame su divneuser posted image !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 554
14.3.2017 15:13:02   
Sanjica26 RR
Zamislite mm je pricao juce sa drugom vaspitacicom kod koje se nije desilo ono sto sam vam pisala za gel. Njoj uopste nije preneto to sto je radila ona devojcica. Rekla je da ce da pita koleginicu. Danas kaze mm kako je ona rekla da uooste nisu pile geluser posted image I kako je samo T ispricala nama. Ne znam sta im to znaci.Naravno da ce da nam isprica kad smo je tome ucili. Mm je zgranut da ta toliko laze. Opet smo T pitali to. Ona naravno dete opet isto kaze. Ja verujem svom detetu, ali ovo je jako ruzno da ta vaspitacica laze. Bas sam besna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 555
14.3.2017 16:11:07   
branki*
sanjice,sta je bilo sa tim gelom,ja nisam u toku?

branki

Direktna veza do poruke: 556
14.3.2017 16:20:17   
Sanjica26 RR
Branki, nagovorila ju je drugarica da popije sa vodom. I jos je jedna mala popila. Zabranili smo joj da se ne igra vise sa tom devojcicom. Vec.joj je pravila probleme.I sama je to vaspitacica rekla.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 557
14.3.2017 16:26:13   
IvanaSK RR
Sanjice, nažalost, toga ima. I u vrticu i u skoli....
Sta da ti kažem user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 558
14.3.2017 16:29:54   
Sanjica26 RR
Znam Ivana. user posted image Kaze mm da stavimo tacku na to i idemo dalje.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 559
14.3.2017 16:33:22   
emicaa
Mamike evo i mene,bila na poslu pa smo isli u setnju.
U Doboju u nesreci je nastradala cijela porodica,nisam ih poznavala ali sam bas potresena.Jadne majke i bake sta su docekale,da u jednom danu sahrane svije unuke,cerku i sina.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 560
14.3.2017 16:40:55   
Ana RR
Emice, videla sam u novinama. Kakva tuga user posted image

Sanjice, užas. Najveća škola je naučiti decu da misle svojom glavom. Najvažnija stvar u životu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 561
14.3.2017 16:50:27   
Sanjica26 RR
Upravo to Ana. Stalno pricamo. I pricacemo. Ovo joj je lekcija. I ona je shvatila da.vaspitacica laze. Bas je ostala zbunjena.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 562
14.3.2017 16:55:30   
suzi kju
Voci blago tebi, mene peglanje tek čeka, i to kakva gomila.

Emice strašno, tuga. ..user posted image

Direktna veza do poruke: 563
14.3.2017 16:58:54   
Milena18
Dobar dan!
Sanjice, verovatno laže zato što ih je ostavila dugo same što nije smela, naravno. Baš je ružno to. Kako da posle imaš poverenja u tu osobu...
Suzi, posle svega što ste prošle, razumem zašto brineš, ali šta da radiš, nemaš izbora. Biće sve u redu.
Moja M se danas podigla uz ogradicu kreveca, stajala je jedno pola minuta pre nego što je bupila na guzu user posted image

Direktna veza do poruke: 564
14.3.2017 17:06:16   
mati
Zdravo majke...
Vreme se malo prolepsalo. Ali ja sam bas suntava.
Sanjice, uvek ce one tako, prave se lude.
Matija od kako je krenuo u vrtic za sta god da pitamo vaspitacice, ako je nesto pogresno, a one " nije to u mojoj smeni" i sve prvi put cuju...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 565
14.3.2017 17:07:14   
Sanjica26 RR
Milena, ja jesam osoba koja se ne eksponira i koja je uvek bila stidljiva. Ako mm stavlja tacku, ja jok. Jos nisam zavrsila sa time. Samo cekam neki trenutak. A bude li se jos nesto ponovilo idem u upravu. Kad su u pitanju ne interesuje me. I za skolsku decu se borim, a kamoli za svoju.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.3.2017 17:12:59 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 566
14.3.2017 17:16:55   
vocicana
Milenice bravo za mackicu!!! Kako je to lepo videti.
Sanjice podrzavam te, ne verujem da vas cerk laze, nije tako vaspitana, stvarno su ljudi stoke, a deca samo iznose svoje nekulturno ponasanje iz kuce. Ne znam samo cije ponasanje reflektuju u drustvu vrsnjaka, da li mamino ili tatino. Bas strasno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 567
14.3.2017 21:47:37   
branki*
ja konacno ispisah pripreme za skolu..treba da nam dodje inspekcija u skolu,ali se na proslavi ispostavilo da je novi inspektor jedan moj bivsi djak,kad sam ja pocinjala sa 23,on je bio osmi razred tad i sad ce kao da dodje u kontroluuser posted image a,mali ,onako,kao mali,malo trzauser posted image tako da..ne brigam puno..deca spavaju,popeglala ves sta ce kod da obuce sutra..i to je to.

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 568
14.3.2017 21:52:02   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Deca su zaspala. Skuvala sam oasulj za sutra. Celo pre podne cu da se ganjam sa T po lekarima.zbog sistematskog. Cekam mm da ugasi svetlo i da spavam. Bas sam umorna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 569
14.3.2017 21:52:37   
Skockica
Dobro vece mamite. Ja pokusavam da se sastavim dok se skroz ne rastavim user posted image Maleni ima grceve i taman kad sam mislila bice bolje ono bude jace. Budi se nekoliko puta nocu, sva sam kao zombi. Jos se toliko dere i gica kad ga presvlacim ma to je cudo jedno, sto me znojeva oblije.
Oko 6 smo isli po Vasija u vrtic, vreme je fino, pa sam mislila valja da se nadise. Kod Vasija danas sarali bodic jedan za Markija i napisali ime svoje grupe - Panama i to nam veceras dali na poklon, tako slatko.
Onda smo prosetali do obliznjeg trznog centra nije se ni cuo a kuci samo galami, ljubi ga majka.
Sad da natetane iscitam sta ste pisale dok on siki pa da se kupam ako mi dozvoli.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 570
14.3.2017 21:54:04   
branki*
skockice,ja nikako da shvatim da si se porodila,u mojoj glavi ti si jos trudnica!
sutra sreda,sanjice,jos 2 dana,pa vikenduser posted image

branki

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 571
14.3.2017 21:55:37   
Sanjica26 RR
Branki jos dva dana. Ko sta radi ti i ja samo brojimo daneuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 572
14.3.2017 21:58:45   
branki*
ma,dauser posted image od ponedeljka do petka..sedmaci,petaci,ovi,oni...

branki

Direktna veza do poruke: 573
14.3.2017 23:40:12   
Maraj
Vece mame
Moji muski polegali. Ja odradila vezbe , pa cu i ja
Skockice sto branki kaze , ja sve mislim ti si i dalje user posted image
sanjice , stvarno nisam pametna sta ciniti. Da se konsultujes sa nekim direktorom te ustanove? Apsurd je ostaviti decu samu i otici da srces kafu. Stvarno mi nisu jasne te vaspitacice. Sta da se desilo nesto jos ozbiljnije?! A i te sto kazuvda nisu obavestene... prave se lude , da ti ja kazem
A da zapretis nekom inspekcijom il novinama , kako bi reagovale!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 574
15.3.2017 3:33:45   
Mariya
Jutro mame! Čekam maleckog da podrigne pa da nastavim da spavam...
Me, jeste povreda od porođaja, ali nažalost popravka neće biti fik-fikuser posted image
Milena user posted image za malu drugaricu!
Sanjice, pa naravno da će se vaspitačica praviti luda i gledati kako da zaštiti svoju guzi*u, neće priznati da je kriva. Nego će biti neobaveštena ili svaliti krivicu na decu.
Branki,ti si beše promenila školu? Kako ti je sad na poslu?
Maraj, kako stojite sa sisanjem? Čini mi se da si negde pisala da se tvoj sisoljub ne da odvojitiuser posted image pa sam ti htela predložiti da ga pustiš dok ne počneš da radiš, onda probaj ponovo pošto ćete svakako menjati dnevni raspored, menjaće mu se svakodnevna rutina pa možda lakše prihvati gubitak svoje voljene (*)(*)user posted image šalješ ga u vrtić ili će ga čuvati neko?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Bebe se noću bude da odgode začeće sestara...
Zašto bebe imaju ovakav uticaj? Razlog je evolucija. Trebaju im roditelji koji će sav trud uložiti u njihov odgoj.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here