|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/17 [chat]
11.9.2017 14:14:35   
Anck Su Nmaun
Krin upali redovno , hvala bogu al smo imali max bodova. I trece dete, mi zaposleni i seke idu u vrtic.

Degu. Ja kad su mi bile beb male (njih dve) u isto vreme uspavljivala. Jednu na jednu stranu kreveta drugu na drugu i nunuskam. I tako resavala problem.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 301
11.9.2017 14:46:51   
krin 40
Pa mi smo oboje zaposleni,treće je dete ali stariji ne idu u vrtićuser posted image Ne znam kako to utiče na bodove

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 302
11.9.2017 15:06:05   
Anck Su Nmaun
Pa sta znam, ako je je jedno u vrticu onda kao idu dodatni bodovi.
Mada i ovde ih je more odbijeno trece il ne user posted image s valjda zavisi i od ustanove. Ako je neki centar nesto teze cete upasti user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 303
11.9.2017 15:11:17   
krin 40
Ja ću u maju konkurisati pa šta bude.Navodno u Bgd u treće dete ima prioritet.To me baš opterećuje.Ako bude..častimuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

Direktna veza do poruke: 304
11.9.2017 16:24:31   
IvanaSK RR
Krin, bitno je da ste oboje zaposleni. I ako ne budete primljeni, zalbe, tuzbe iskoristi user posted image
Ja se spremam za roditeljski user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 305
11.9.2017 16:27:52   
krin 40
Eee sa srećom.Kod nas je već bio.Slala sam muža da šarmira razrednu.Neka bivša košarkašica,predaje fizičkouser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 306
11.9.2017 16:37:18   
emicaa
Ivana duso ako bude potrebe pokazi zube user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 307
11.9.2017 18:22:26   
krin 40
Sada videh u vestima dečicu iz Vrčina u uniformi.Ako kod moje N uvedu suknju,košulju,kravatu i dokolenice ja je sa puškom iz kuće neću moći isterati u tomeuser posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.9.2017 18:24:47 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 308
11.9.2017 18:52:33   
emicaa
to sa caapama bi bilo previse,jos im trebaju kikice pa da budu kao Britney u spotu " ups i did it again" user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 309
11.9.2017 19:12:44   
krin 40
Živa istuna..malopre sam videla.Teget sako i suknjica,plava košulja i narandžaste kravate i dokolenice

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 310
11.9.2017 20:36:53   
Anck Su Nmaun
Videla sam bas je fljaaaaak
Nesto mi se sve to ne dopada. Pogotovo sto jedan od "gospode" rece da ce roditelji to finansirati kao sto i sve ostalo finansiraju user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 311
11.9.2017 21:14:58   
krin 40
Daaa.Roditelje iz Vrčina su koštale 6500 ..tako nešto.Moja N neće suknju ni na svadbu a u školu?!haha..to će biti cirkus

Direktna veza do poruke: 312
11.9.2017 21:46:11   
Duškić
Krin, imas vremena jos..a i ti sad imas dve god.porodiljsko .
Kod nas, srecom nije guzva super smo upali i prvi i drugi put.
Ja ceo dan u nekom haosu, ne vodih ni jedno ni drugo u vrtic.
Poludela sam, m radio ceo dan a ova mala nesto kenjkava od prethodne noci. .steglo je .user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 313
11.9.2017 22:00:37   
dddaca
Samo da vas pozdravim. Vidim polako se privikavate na vrtic, posle cu ako stignem polako da iscitam unazad sta sam jos propustila.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 314
11.9.2017 22:16:58   
IvanaSK RR
Mene samo interesuje kako ce po zimi ici u suknjama? Opet se zgrcu pare, kao i na udzbenicima.
Emice, nema na roditeljskom potrebe za zubima, to na otvorenim vratimauser posted image Obavestila sam je da Stefan nece ici tri dana u skolu. Ispricala nam sta je imala za desetak minuta. I to je to.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 315
11.9.2017 23:41:44   
Sarav

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

to sa caapama bi bilo previse,jos im trebaju kikice pa da budu kao Britney u spotu " ups i did it again" user posted image

user posted image user posted image preteraše ga skroz

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 316
12.9.2017 0:13:03   
dddaca
Citam ovo za uniforme i ne mogu da se nacudim. Da li je moguce da je ovo usvojeno? Pa ne da su ruzne, nego nemam komentar.

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 317
12.9.2017 6:49:15   
Milena18
Jutro!
Meni je neprihvatljivo da u 21. veku teraju devojčice da nose suknje. Ako već moraju da se uvode uniforme, trebalo bi da imaju izbor, pa ko hoće neka nosi suknju, a ko neće može i pantalone. Ali ja bih u tom slučaju uvela uniforme i za nastavnike.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 318
12.9.2017 7:38:10   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Idem da nam podignem temu o uniformama user posted image
Milence, pisi kako vam je u vrticu.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 319
12.9.2017 8:29:02   
Anck Su Nmaun
Hah suknjice, Tari ce to pasti kao samar, ona ne voli suknjice.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 320
12.9.2017 8:41:10   
degu
Ok je da imaju uniforme, ali suknjice su stvarno neprihvatljive. Vec vidim kako ih decaci zadirkyju,zadizu im suknje, onda mi nije higijenski, pa sta kad bude hladno? A kompletan izgled kao da je pedofil kreirao, stvarno strasno. Ok da imaju svi pantalone i kosulje. U suknjicama se jadne ne mogu ni igrati opusteno.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 321
12.9.2017 10:06:26   
emicaa
dobro jutro mamice.Mi smo bolje spavali nego inace.
pada kisa,moram posle na posao pa mi se i ne ide po ovakvom vremenu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 322
12.9.2017 12:21:01   
krin 40
Dobar dan i ovde..Degu isto sam pomislila

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
12.9.2017 16:07:20   
Mariya
Dan mame!
Evo da vam se javim! Kod nas je ludnica, sa njih troje ni ne može drugačije. Trenutno smo svi bolesni, mislila sam da je H dobro međutim, posle 4 dana joj se pogoršala prehlada. L ne nosim ni na terapiju, ima temperaturu. Lu danas nosim u vrtić, krenula je u predškolsko!! Mm počeo da radi, danas počinju majstori da rade na spratu, pravimo sobe za decu. Za vikend idemo u svadbu, 2 rođendana, a sledeći vikend mi slavimo rođendane devojčicama i krstimo L. Ostalim danima vrtić, mm posao, nama terapije, u međuvremenu ručkovi,hranjenja, dojenja,rođendani, posete, dolasci, odlasci, bolesti i tako prolazi dan za danom. Ništa ne stižem.
Za L mi 4 ruke bilo malo, pa više ne uspevam da vas čitam ni dok ga dojim. Inače propuzao je, sedi od 5,5 meseci a juče se podigao uz krevet da stojiuser posted image
Rukica super napreduje, to što sa srednje teškom do teškom lezijom ruke puzi pre svojih vršnjaka je pokazatelj njegovog napretka i mališa je opravdao i pokazao da je zaslužio svoje ime, zaista se lavovski bori!user posted image Inače nam je ovo 6 mesec terapije, dozlogrdilo mi je već mnogo. H priča kao velika, preslatka je. Svaki dan se oduševimo kako je bistra, pametna, koliko toga zna a ništa je ne učimouser posted image valjda tako srednja deca prođu, samo upijaju user posted image Lu je jedva dočekala vrtić, sad viđa drugarice, na raspustu je stalno htela da ide negde, samo mi se javi gde je i ode, nema je po ceo dan. Trenutno vozi rolere, to joj je nova opsesija. Odoh na roditeljski, pisaću vam ako ugrabim vremena još.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 324
12.9.2017 16:20:49   
krin 40
Mariya bravo za dečicu.L je sjajan dečkić❤Baš smo pitali za tebe skoro.Znam da si u haosu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here