Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 31.10.2017 20:53:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, lak i miran ostatak trudnoće i divan porodjaj vam zelim. Mazite stomacice od mene.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 31.10.2017 21:28:10
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ivana zuris bre . Ali hajde da se upisemo u nas dobitni mesec,ako Bog da treca sreca nam stize uskoro.💓💓
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 31.10.2017 23:24:05
|
|
|
|
Rosita
|
Laku noc
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 6:59:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Da se upisemp
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 7:41:14
|
|
|
|
madre
|
Evo i ja da se upisem sad doruckovala, pa rekoh da vidim sta radite... B otisao u skolu, t spava. Sad ce mi doci drugarica da popijemo kafu
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 8:18:04
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutrooo . Stigao novembar😍😍😍. Mojoj najvecoj bebi je za 5 dana rodjendan! 😊💞
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 9:28:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro, upisujemo se i mi 😊 Usli u 8.pre neki dan... Starija cura spava, a mama lezi pored nje i isto ne moze da se pomeri 😂 Sto kazu - prikupljam snagu i energiju 😊😊 Zelim vam lep dan
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 9:41:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutroooo ! Zelim nam lepo druzenje i u novembru i laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 10:18:00
|
|
|
|
isidora88
|
Jutro, jutros sam ustala u pola 5,mrtva sam, odvela muza na posao, nahranila klince, sad da usisam i prebrisem podove i odosmo napolje i da odvedem starijeg u skolu.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 10:32:05
|
|
|
|
mama Jo
|
O, joj Isi bas si poranila... Moja malena je par dana bila prehladjena, i sad evo skroz pobrkala ritam... jos spava, budila sam je, ali je koma ne moze da otvori oci 😑 Sad mi zao, pa sam je pustila, ali nema popodnevnog spavanja onda.... Nadam se samo da ce biti bez temperature danas....
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 7:34:45
|
|
|
|
madre
|
Dobro jutro ja se izvalila, jedem sendvič (rekla bih da bas bas dosta jedem ) i gledam tv... T spava, b u skoli,mm na poslu... Sad cu polako da se pokrenem, da uradim nesto po kuci dok se t ne probudi.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 8:13:28
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro . Madre samo ruckaj i uzivaj. Ja ispratila Unu u vrtic. Nori se probudila lezi pored mene i pijemo caj. U 11h odoh u dz na uz. Tiker pokazuje još 16 dana Juče sam spakovala torbu konačno. Danas bih mogla da stvarcice operem.😁
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 8:18:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Madre, nemaš samo ti ovde apetit ima nas još . Masnice, neka si spremila torbu. Ja sam je delimicno spremila, da vidim na spisku sta jos fali. Mozda ovde ima tema ako sam nesto zaboravila . Oprala sam ogradicu. Danas cu one plisane igrackice sa vrteske.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 9:03:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro drage 😊 Pridruzujem se apetit klubu 😊😊 Masnice ti bas sitno brojis... kako si? Jel razmisljas kako ce biti? ME i ti si blizu... Zelim vam lep dan 😊
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 12:27:08
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam imala udes danas, odlepila sam, neka devojka me udarila, htela da skrene i direkt u mene, kaze ju nisam videla, i eto do sad se ganjala sa njom i limarom da mi sreej auto. Jos ja u ajti sa bebcem, jednim pozadi, a jednim u stomaku, nije bio jak udarac ali je me jenudarila celom stranom auta u celu moju levu stranu, cimnuli smo se. Sad se razmislkam da li da idem na uz ili ne
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 22:23:33
|
|
|
|
Rosita
|
Isidora, zao mi je :(. Mislim da nema potrebe da se brines za bebu. Zasticena je. Javi kako si.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 22:31:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mala Elena evo ima tema KAmperski vodic za porodiliste. Isidora kako si? Javi se.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:00:40
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro . Isidora kako si? Ja juce ne stigoh da pisem, sve ok na uz, pitao me dr kolike su mi bile ove 2 , kaze i on ce tako ako ne i veci, mada videcemo. Ja lezim, ispratila Uni u vrtic,u ponedeljak joj je 6ti rodjendan,kad pre ,ne znam. Porasla mi beba💓 Sada pripremam da joj obelezim kod kuce, i Nori cu tako. A igraonicu sam zakazala kada se porodim, obema, Boze zdravlja bebac ostaje kod bake,a mi cemo da pravimo zurku. 😃😄
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:13:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mama jo, neka nas ima, neka smo zive i zdrave hahaaaa Isi, ako nemas tegobe , mislim da je sve u redu. Basmi je zao sto ste se iscimali oko toga . Masnice, svo troje su ti u novembru . Taj mesec ce ti uvek biti uzbudljiv !
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:20:03
|
|
|
|
madre
|
Dobro jutro Isidora, verujem da si se prestravila, posavetuj se sa nekim, ali mislim ako se dobro osecas, onda je i sve ok... UM, meni je strasno interesantno to sto su svi u novembru Vi, zene, pricate kako se super osecate, ja se nesto vucem k'o prebijena, sto se kaze evo upravo omlatila dva sendviča sa kajmakom i pecenicom
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:37:25
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro sam, samo se bebac bas jako slabo mrda, i sad cu da izludim dok se ne razbudi. Ja spremam dorucak, a posle idem da se nadjem sa tom devojkom da mi da pare, nadam se da ce odrzati rec. I sad mi se uopsye ne vozi auto, koliko god ja da pazim, drugi voze kao divljaci Nemam pojma sta cemo za vikend, moram nesto organizovati, smoricemo se sami
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:39:35
|
|
|
|
isidora88
|
Um je bas tempirala, meni je to bas super, moji ce svo troje biti zimska deca, M u decembru, A u januaru, e sad za ovog bebca cemo videti da li ce u februaru ili martu. Volela bih u martu, da ne bi bio najmladje dete u vrticu i skoli, kao ova dvojica
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:45:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isi, i ti si zaredjala Moje su u martu, januaru, novembru/decembru.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:48:41
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ahaha jos da je isti dan . Mada ovo trece je neplanirano, tj.planirano ali za 2019tu, malo je poranilo i iznenadilo nas ali neka je ziv i zdrav💓. Tako da je meni najbolja kontracepcija ne raditi nista u februaru.😂 Ja se osecam kao da imam jos 115 dana da guramo a ne 15😂 skroz kako sam podnela ovu trudnocu,a mislila sam da ce pored Nore biti neizvodljivo jer je mala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?