Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 2:04:54
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage mame čestitamo na osvojenim Pharmalife paketima i molimo vas da nam na pp pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona. U zdravlju da koristite Pharmalife proizvode
< Poruku je uredio marketing RR -- 17.10.2017 2:20:37 >
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 2:26:58
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 7:10:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo devojke , cestitam!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 9:37:03
|
|
|
|
krin 40
|
Čestitam
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 9:44:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cestitam mame.
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 10:20:22
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Cestitke svima 😊
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 12:29:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam!
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 14:47:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno, savrsena nagrada, veliko hvala RR i sponzoru
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 14:52:10
|
|
|
|
Sarav
|
Čestitam devojke
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 14:55:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cestitam dobitnicama!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 16:08:40
|
|
|
|
dddaca
|
Pridruzujem se cestitkama, mada se ne bih bunila da sam i ja medju dobitnicama
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 20:29:39
|
|
|
|
isidora88
|
Cestitam
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 17.10.2017 21:01:07
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Joj hvala puno od srca!!!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 26.10.2017 22:20:18
|
|
|
|
Dragce86
|
Cestitam dobitnicama, tek sad videh da je objavljeno a bas htedoh da upitam marketing tim :)
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 27.10.2017 9:00:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala 😊😊 Saljemo slicicu cim stigne paketic 😊
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 28.10.2017 9:45:33
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Stigao paketić juče!! Hvala puno!! Stavljam sličice čim stignem!! Hvala RR i sponzoru!!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 28.10.2017 10:01:43
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Hvala puno još jednom,evo sličice,nisam mogla da je ubacim u gornji post,ne dozvoljava mi pa sam napisala novi!! Hvala puno još jednom!!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 28.10.2017 10:32:31
|
|
|
|
mama Jo
|
I nama je stigao juce paketic! Hvala od ❤ jos jednom, mi smo imuno odmah otvorili, znaci malena je toliko navalila da se ,,otoji taj epi sokic" da smo prosto morali 😁 Samo da se mama Jo - mama smota snadje sa postavljanjem slika, nikako tome lepo da se posvetim i savladam... stize i nasa.slikica uskoro 😊
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 28.10.2017 11:27:13
|
|
|
|
Dragce86
|
PALETICI SU PRELEPI!! BRAVO,ZENE :))
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 28.10.2017 11:40:30
|
|
|
|
isidora88
|
Divan paketic
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 28.10.2017 11:45:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 29.10.2017 11:55:45
|
|
|
|
Cvetic17
|
Pharmalife je odlican! Nama je najvise pomogao Fitobalm od prvih dana. Po izlasku iz porodilista, kcerkica je ubrzo pocela da slini i da jedva izvucemo sekret koji se nakupljao. Uz primenu fizioloskog rastvora i par dana mazanja Fitobalma na grudi i pozadi na vrat, ubrzo je prodisala. Savsena stvar! :) I ja sam joj par puta ukrao kada me stigla prehlada i zapusen nos :D Pomaze i nama starijima :D Sada imamo pri ruci Apis Golu jer je vec velika, tako da moze i to upotrebiti. Krecu hladni dani i sigurno ce nam biti potrebna i zastita grla i nosa ;)
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 31.10.2017 14:44:27
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: Tatjana.87 Hvala puno još jednom,evo sličice,nisam mogla da je ubacim u gornji post,ne dozvoljava mi pa sam napisala novi!! Hvala puno još jednom!! IZVORNA PORUKA: mama Jo I nama je stigao juce paketic! Hvala od ❤ jos jednom, mi smo imuno odmah otvorili, znaci malena je toliko navalila da se ,,otoji taj epi sokic" da smo prosto morali 😁 Samo da se mama Jo - mama smota snadje sa postavljanjem slika, nikako tome lepo da se posvetim i savladam... stize i nasa.slikica uskoro 😊
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 1.11.2017 7:52:02
|
|
|
|
mikica88
|
Cestitam. Lepi paketici. Korisni bas.
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 8.11.2017 13:29:44
|
|
|
|
Viksica
|
Cestitam, divni paketi! Ko su dobitnici za oktobar mesec? :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ime za decakamarince1Koje vam se ime najvise dopadaFilip (
32%)

David (
32%)

Lazar (
36%)
Ukupan broj glasova: 237Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!