| 

| Korisnici na ovoj temi: niko |  | 

|        | Korisnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 31.12.2018 15:54:23
 | 
 |  |  |  

|  emicaa   
   | Stomačići želim vam da uživate u ostatku vremena dok ne budete drzale svoje male zamotuljke 😊 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 2:57:50
 | 
 |  |  |  

|  MojMiki   
   | Srecna Nova stomacici veseli   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 3:50:35
 | 
 |  |  |  

|  dunja RR   
   | Da ste zdrave i vesele drage moje, ova godina nam svima u ovoj temi donosi nesto divno, hvala Bogu♥️ Ja docekah ovu kalendarsku u krevetu, S kasljao 2 sata, tek oko pola jedan zaspao, a prwko dana bio super. Nocas se raskaljao dok sam ga uspavljivala, pa sam lwzala sa njim 2 sata, sve dok kasalj nijw prestao . Mm isto bolestan, kaslje ali on vwc par dana ima i T, danas nije ni ustajao iz kreveta. Ja se sad istusirala, nadam se da cu malo odspavati, kaslju n a smenu. Ja veceras ispih poslednji ab, bolje mi je. Prija mi prvog i drugog dana januara miiir, da me ne zovu klijenti i ne stizu mailovi, jedina 2 dana u godini.

310 poljubaca vrelih
 prosuću po licu tvom
 310 poljubaca nježnih
 ...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 10:47:07
 | 
 |  |  |  

|  dejana007   
   | Dobro jutro drage mame ❤ Svratih da vas puuuuno pozdravim i pozelim sve najbolje u 2019, lak porodjaj i uzivanje sa bebama ❤ 

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
 A preporodila se kad sam Luku rodila :)
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 12:14:10
 | 
 |  |  |  

|  BubaBubica   
   |  
 Pridružujem se čestitkama, samo pozitivno i veselo i novoj godini 😊 sve najlepše!

I mi smo dočekali novu godinu kući, devojke sa mm i sestrom i njenim dečkom izašli napolje da vide vatronet a ja sa najmlađom gledale kroz prozor. I ona kašlje nenormalno, inhaliramo se. Ako ne prestane za dva dana moraću sa njom kod dr. Baš kašlje ko magare.  Inače se mm dohvatio sitnih renoviranja po kući i krečenja, sad će biti loma oko dve nedelje. Ja usput bacam sve što se nepotrebno nagomilalo da ne moram posle i ribanje posle krečenja i ovo.   
 Devojke gledaju Frozen na tv, ja ne smem ni pesmu da čujem meni je taj crtani toliko tužan da odmah suze lijem. Prokleti hormoni 😂 

*2009*
 *2011*
 *2016*
 *2019*
 *2021*
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 12:56:00
 | 
 |  |  |  

|  dunja RR   
   | Bubi, tako i mi, kašljali i gledali vatromet kroz prozor, bio je sjajan, mada mi ne bi palo napamet da izlazim ovde kod nas na Bulevaru napolje i inače, jer ovde bude ratno stanje od 2 sata pre ponoći pa do 1 ujutru. 

310 poljubaca vrelih
 prosuću po licu tvom
 310 poljubaca nježnih
 ...

Šekspir
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 14:44:10
 | 
 |  |  |  

|  nata11   
   | Srecna NG trudnice ❄️ 

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 16:02:34
 | 
 |  |  |  

|  vocicana   
   | Trudnicice, ljubimo vas puno, budite nam dobro i da vas ima sto vise! 

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
 Jer smo tako u mogucnosti!!!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 1.1.2019 23:39:24
 | 
 |  |  |  

|  lokicagagica   
   | Trudnicice, srecna Nova godina! ❤ 

You will never understand life until it grows inside of you...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 2.1.2019 11:27:01
 | 
 |  |  |  

|  Jekica86   
   | Samo sto vise stomacica! |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 3.1.2019 20:07:42
 | 
 |  |  |  

|  dunja RR   
   | Bubi, preko telefona i mobile verzije Ringeraje ti je skroz prosto postavljanje fotki, uploadas na 7. Polju kad ides na odgovor u temi 

310 poljubaca vrelih
 prosuću po licu tvom
 310 poljubaca nježnih
 ...

Šekspir
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 3.1.2019 20:14:07
 | 
 |  |  |  

|  dunja RR   
   | Ja radim neki finansijski izveštaj za šefa, ali mi se oči sklapaju, ima baš puno, mislim da ću morati celu noć da odvojim jer mi je dao rok do sutra. A sutra nemam kada jer imam tekućih stvari za klijente + vodim S kod kardiologa u Tiršovu, na kontrolu, ali to su mi najavili da ćemo čekati par sati jer mi pedijatar u DZ nije dala termin, već samo uput bez termina.

Moram da smanjujem posao tamo gde me ne trebaju, stvarno mi je previše u ovom mesecu trudnoće  da se cimam oko svega.
 A sve više mi se spavaaaa.

Idem da vas pitam nešto u temi za odeću za bebe, pa ako neko zna, neka javne.
 Moram da krenem da kupujem i perem, još ništa nisam kupila.

310 poljubaca vrelih
 prosuću po licu tvom
 310 poljubaca nježnih
 ...

Šekspir
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 4.1.2019 6:18:01
 | 
 |  |  |  

|  dunja RR   
   | Ja tek sad legla. Zavrsila posao oko 5, i krenula u krevet kad se S raskasljso opet, vise...evo sat vremena je kasljao a ja dezurala jer cesto i povrati slajm kada kaslje. I sada sam ih obojicu prebacila u dnevnu sobu, razvukla novu garnituru i namwatila im sve i tek sad prestao da kaslje i S a i mm. Prsnuh S malo i tantum verde.Evo sa mm sam 20 godina, on nikada bolestan nije bio ovako, a on se ne seca ni pre ovih nasih 20 godina da ga je ovo snaslo. Smrsao je za nedelju dana preko 5kg, nista ne moze da jede. Kaslje bez prestanka i stalno T, lezi. I pored antibiotika, a dobio je neki koji se pije samo 3 dana, znaci jos danas. 

310 poljubaca vrelih
 prosuću po licu tvom
 310 poljubaca nježnih
 ...

Šekspir
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 4.1.2019 6:40:42
 | 
 |  |  |  

|  MojMiki   
   | Hajde laku noc :-) Ja sam dremnula 2h....napisala poruku na temi garderobica i da posaljem, isteklo vreme i kilometarska poruka nestane. Pisem sutra, set_ila sam se dosta toga |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 4.1.2019 8:58:03
 | 
 |  |  |  

|  BubaBubica   
   |  
 Jao Dunja hvala ti, pa ja nisam ni gledala ova polja kojih ima ovde ❤ sad će da padaju slikeeee!
 Kako možeš toliko da ne spavaš, ja bi se negde već onesvestila. Inače nisam ni ja spavalica al sad bi mogla da spavam kad god. I moram jer ako ne spavam, jednostavno ne funkcionišem i ne znam gde sam. Možda da sačekam treći trimestar 😁   
 Mi još uveliko renoviramo i krečimo, bar najmlađoj popušta kašalj mada jako sporo, nadam se da će već biti kraj. Sad joj je nos zapušen.   
 Bebica se mrda svaki dan, sve češće i jače je oset_im. 😍 Srećom smeđeg iscetka više nemam, sutra već dve nedelje, hvala Bogu da je prestalo, a prestale su i kontrakcije. Ko zna šta je to bilo. 

*2009*
 *2011*
 *2016*
 *2019*
 *2021*
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 5.1.2019 14:11:17
 | 
 |  |  |  

|  dejana007   
   | Evo i ja da vas pozdravim. U toku decembra imali slavu, Nikola dobio jaku upalu zuba pa izvadio 3 zubai sve neka jurnjava oko poklona za Novu godinu. Plesovi, priredbe, prodaja cestitaka te pravlhenje istih i ukrasa i tako brzo prodje decembar. Organizovali kod nas docek i tako.Sad evo na miru da sednem i mislim o prenesivom krevecu za bebu. Ne znam kako da ga ocistim a da bude sigurno ok. Nije koriscen 6 godina. Mislila da zovem ove sto ciste meblove al oni kazu da nisu za to i jedino mogu dusek. I sad bih da pitam za savet kako ocistiti prenosiv krevetac ili bolje kupiti neku manju kolevku do 9kg isl dok ne krene lepo vreme da se taj krevetac lepo opere i izluftira. I autosediste treba ocistim. Obzirom da mi tetmin 26.02 mislim da je ok da s tim poslovima krenem.oko 01.02.I naravno u cemu izneti bebu? Dal bi deblja dunjica bila dovoljna? 

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
 A preporodila se kad sam Luku rodila :)
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 5.1.2019 23:57:56
 | 
 |  |  |  

|  bubulence   
   | Trudnice, slabo nesto piset_e!Dejana, tebi se bas bas priblizilo❤️. Mene muce nesanice vec 3 nedelje. Spavam od 03-05:30... Retko kada da uspem jos pola sata da uhvatim u toku dana. A u prve dve trudnoce sam samo spavala... |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 6.1.2019 0:04:26
 | 
 |  |  |  

|  MojMiki   
   | Bubi nas dve mozemo da se dopisujemo :-) i ja ne spavam po celu noc. Dunja me zarazila sa garderobicom za bebe pa samo to gledam. Veceras sam pravila picu i najela se debelo, sada mi je muka i ne mogu da disem. U prvoj trudnoci sam povracala dva puta, oba puta je bilo od hrane....mozda mi nocas bude prvi put u ovoj trudnoci :-) prase je praseDejana nama se termini gadjaju...ti si bese iz Nisa ili mi se cini? Ja cu na CR u front od 11.02. neki dan |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 6.1.2019 0:10:40
 | 
 |  |  |  

|  bubulence   
   | Miiki, znaci i ti sitno brojis😁. Meni je ova trudnoca totalno drugacija od prve dve, za sada. Ali tek sam 10. Nedelja, mozda 11.☺️.Sada mi je bilo uzasno muka, ali je brzo proslo, trajalo je mozda 10 dana. Gadi mi se vecina hrane, ali zato cipsa i testa mogu da jedem na tone na dan... U prethodnim trudnocama mi se nista nije gadilo, a skoro nista posebno ni jelo... |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 6.1.2019 0:19:22
 | 
 |  |  |  

|  MojMiki   
   | Sitno sitno :-) dva puta kucam poruku i ona nece da ode i nestane |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 6.1.2019 0:28:35
 | 
 |  |  |  

|  MasnaMasnica   
   | Miki tu si sa terminom sa mojom sekom?  njoj je 14 .2. I ona ce u NF ,mozda se sretnete.😍 

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim  :D ...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 6.1.2019 0:30:50
 | 
 |  |  |  

|  MojMiki   
   | Meni dr rece od 11.02 da ce biti u toj nedelji carski....ako budem mogla da biram datum bice 14.02. :-) |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] 6.1.2019 0:33:07
 | 
 |  |  |  

|  MasnaMasnica   
   | I njoj ce cr raditi. Trudnica joj se vidi kao rizicna.  E sada da li ce biti 14.2 videcemo. Ali za nju i nas je to jako bitan datum. A i termin joj je pao bas na taj dan. Srecno! 

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim  :D ...
 |  
			|  |  | 

Anketa

Kazi mi kazi kako da te zovemKoje bi ste ime vi izabrali ?Isidora (
36%)

Neda (
31%)

Tijana (
33%)
 Ukupan broj glasova: 328
Ukupan broj glasova: 328Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi 
svoju anketu!