|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/20
12.3.2020 11:53:16   
Sanjica26 RR
Von, vidi kako je divno vreme napolju😀 Za poželiti za ciscenje

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 226
12.3.2020 12:17:46   
Ivanka 75
Ja sam juce kupatilo kompleeeeeet oribala, cela kuca bazdila😊

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 227
12.3.2020 12:28:52   
pari
Stavljam neki Sinuzan u nos, prija mi...eterična ulja su u njemu.

Ja bila na baletu...bože koliko ja to volim...nastavnica nam je divna...
Trebala bih nešto da smislim za večeru danas za decu, nemam ideje...
Kako ste mame?Vredne ste 🙂

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 228
12.3.2020 12:46:04   
Ivanka 75
Pari, odmor i za telo i dusu😊

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 229
12.3.2020 13:17:55   
emicaa
Milena jest,polen trave i drveca.Sad ce poceti pored kihanja i crvenila ociju krvarenje iz nosa.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 230
12.3.2020 19:43:52   
pari
Evo ja se i zapušila...prethodnih dana su me samo boleli sinusi, sad zapušena...

Mi bili na Adi i malo kod nas u kraju, puno ljudi napolju...stgarno je lepo vreme.
Ja sutra idem da se ofarbam i ošišam, moram dosta da ošišam...
Kako ste mame?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 231
12.3.2020 20:37:09   
flamingos
Pari,draga,grlim te i ljubim da mi budeš dobro.Znači sutra se sređuješ.Lep je dan i ovde bio,baš je toplo.Volim ovakvo vreme,ne volim kišu,zimu.I sutra javljaju toplo,a od subote pad temperature.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 232
12.3.2020 22:07:46   
vonavoj
Pari,jesi li pila antib zbog ypale? Moja drugarica je na kraju morala..vukla je jako dugo,tako kao ti.

Inace,ne znam da li da se smejem ili placem...tu mi je sveki,imala sam sa J neku radionicu u vrticu i dosle kuci oko 6.. puna sudopera sudova,rucali mm i T i sve serpe stoje..ona sedi i gleda tv..unela je susilicu sa vesom i pokupila samo svoj ves..ja ne veryjem!! Ja uredno kuvam ruckove,ona se vise i nw igra sa decom,jer je kicma boli..lezi i gleda tv..toliko serija i filmova nisam pogledala u prethodnih god.dana...Kakvu ja babu imam..stalno nam je mesila nesto,pravila...vodila nas negde..kuda ide ovaj svet..

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 233
12.3.2020 22:12:06   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Meni se S bas prehladila a ne saljem je u vrtic. Ja sam isto procurila. Ukljucila sam joj aerius. Naravno pije cajeve. Ja cu sad jedan aspirin i u krevet. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 234
12.3.2020 22:13:23   
Sanjica26 RR
Von, moras da joj das zadatak kad izađeš. Znam da to ne volis da crtas nekom ali neko prosto ne može da se set_i. 

Direktna veza do poruke: 235
12.3.2020 22:27:23   
vonavoj
Sanjice,pa ti bi videla i uradila..pri tom vidi se koliko posla imam sa njih troje..i sta sve uradim..

Direktna veza do poruke: 236
12.3.2020 22:35:03   
Sanjica26 RR
Kažem ti neko ne vidi, nema osecaja i pravi se lud. Uh sto to ne volim. Ja gde god odem sklanjam za sobom. To mi je nekako normalno. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 237
12.3.2020 22:36:41   
vonavoj
Izgleda da smo nenormalne...uvek mi presedne kad dodje..pitam se kako moze?!?

Idemo u krevet,bas sam umorna. Laku noc mamike!

Direktna veza do poruke: 238
12.3.2020 22:57:06   
Misha i Ljisha
Von razumem te. Evo mm i ja se vecras kombinujemo ko ce da cuva decu sutra. Desi se da mm naredi da sveki kuva deci jer sam ja na poslunona sizne sto ne skuvam nesto prethodnog dana za sutradan. I ja budala kuvala tako e sad vise necu. Pa valjda moze da spremi jedan rucak. Neverovatna je. Ma i moji nisu bolji. Da ne kazem gori su al ajd kao "dalje su" pa da i ne zamerim. 

Ja ocenila kontrolne. Idem u krevet. Ustacu rano imam posla za strance haos.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 239
12.3.2020 22:57:25   
Sanjica26 RR
Ajde Von. Sutra joj zadaj nesto da radi.

I ja cu polako. Treba poraniti za selo, a pre toga deci da spremim dorucak. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 240
12.3.2020 23:01:34   
Sanjica26 RR
Ljiso, moja svekrva nikad nama nije skuvala jer deca to ne bi jela. Skroz je bezukusno. Nije se nesto ni nudila. Tako da se snalazim sama. Evo veceras sam im skuvala grasak sa mesom jer ja celo pre podne nisam tu. Snalazimo se jer mm moze u nekom trenutku da ih obiđe i da se vrati. Danas npr nije mogao da izađe, pa sam ja zurila kuci. U stvari ni ne pamtim kad sam se vracala ili isla bez zurbe. Moji koraci su kao da trcim. To je život bez pomoci. 😀

Direktna veza do poruke: 241
12.3.2020 23:06:31   
Misha i Ljisha
Sanjice verujem. Ali eto stvarjo da covek ne poveruje svi su u penziji a nas dvoje vecito kako cemo s decom. Razmislja se da ide sa da krv. Pa da dobije 2 dana. Tako smo vec jednom radili pre 4 meseca. Ma to su kombinacije haos. On se javi da ce kasniti na posao i td. 

Direktna veza do poruke: 242
13.3.2020 8:17:07   
pari
Sanjice, Ljišo, kako ste?

Von, ja uglavnom završim na ab ali se sad trudim da prođem bez.I danas će biti lep dan, pa sutra hladnije.
Nedostaje mi mm mnogo...
Kako ste druge mame? Mama jo, Maraj, Jess, Bebi, Emice, Milena...?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 243
13.3.2020 8:37:30   
vonavoj
Jutro!

Pari,mucis se dugo..i opet ab😔Nema mamika..Ljisho,Sanjice,sve mi je jasno....sta reci..kad moja sveki u 9 ystane,kod mene..kod kuce do pola 10,10 spava...a mi u 7...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 244
13.3.2020 9:20:47   
mama Jo
Citam vas... Mi smo bolje konacno. Sto bi rekle moje dve princeza,, i kakanam je ozdravila,,,.. ( kad smo nosili J stolicu na analizu one su naravno videle i bile zabezeknute kad sam punila bocice i u cudu pitale,, mama pa sta to radis?? ''... Onda sam im rekla da i kaka mora kod dr)

Nismo na nekom strogom rezimu (pisacu u temi) ishrane, ali bez belig brasna i industrijskih slatkisa svakako.
Danima mi sad zanimljivo to sve pauvodim neke zdravije navike u ishranu svih nas. Trebala sam i ranije.
No...

Kako ste ostali

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 245
13.3.2020 9:25:58   
Milena18
Dobro jutro, mame! Kako ste?
Mama Jo, super da ste bolje! Baš sam pomislila na vas skoro.
Ja na poslu, još ovih par sati da prođe, pa da počne vikend. Odužila mi se ova nedelja.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 246
13.3.2020 9:53:54   
Ana RR
Dobro jutro!

Mama Jo, drago mi je da ste bolje! Milena, kako je svekrva danas?

Pari, nadam se da ćeš biti ok, da će proći bez ab.

Mm sutra rođendan, imali smo neke planove i sad ne znam šta da radimo. Nije mi svejedno da se okupljamo negde.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 247
13.3.2020 10:56:46   
Ivanka 75
Dobro jutro, ja od 9 na poslu.

Upravo slete neki avion odnekle, roze, mislim da je Ryanair. Lepo bogami... 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 248
13.3.2020 11:09:17   
pari
Ja se ofarbala, evo sad ću da se šišam...postaviću sliku ako budem lepa 😉

Direktna veza do poruke: 249
13.3.2020 11:09:26   
emicaa
Ja sam tu,iskreno nemam zelju da pisem kad se pise samo od jednom.Imam osjecaj polako da ce ako otvorim frizider kihnuti na mene.Nemojte me shvatiti pogresno ali zadnjih dedetak dana nigdje ne postoji druga tema.Mama jo neka ste konacno bolje.Pari ako ces svejedno zavrsiti na ab zasto ne uzmes odmah da se ne mucis vise.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here