EnaEna
|
IZVORNA PORUKA: EnaEna IZVORNA PORUKA: LinaK Išli smo u nekoliko klinika kod nas i samo su nas slali dalje. Radili smo analize, od osnovnih, FSH, AMH, HSG, spermiogram itd., ne znam više ni sama koliko puta. Događalo se da lekari ne kažu istu dijagnozu. Ne znam je li to naša loša sreća, ali smo se umorili od svog ovog procesa. Zato smo kao poslednju šansu odlučili ići u inostranstvo, godine i godine prolaze, bez napredovanja. [/quote Da li si radila histeroskopiju? Meni u BL to doktori nisu predlagali. To sam sad skoro uradila u Sloveniji (jedva nekako uganjali da nas ubace zbog korone i ogranicenja od max 12 sati boravka i 2 testirana......) Elem da se vratim na temu Posliie spontanoga (prirodnim putem ostala trudna), i ne znam ni ja koliko biohemijski trudnoca 10tak sigurno, i inseminacije i vto, na histeroskopiji mi nadju neku bakteriju i upalu. Pa sad cekam detaljan nalaz i terapiju.Znam da sad ne preporucuju vto.A vrlo lako je moguce da ja to dugo vucem i da je to razlog,jer su svi nalazi u granicama. Kod supruga je ssve dobro. Plamirali smo vto u Solunu ali moracemo ili prolongirati sav postupak ili samo embriotransfer dok ne odradim jos jednu histeroskopiju. Da li si radila histeroskopiju? Meni u BL to doktori nisu predlagali. Koju god drugu kliniku (van BiH) smo kontaktirali oni su to preporucili i jos neke pretrage kojih kod nas nazalost nema.Histeroskopiju sam sad skoro uradila u Sloveniji (jedva nekako uganjali da nas ubace zbog korone i ogranicenja od max 12 sati boravka i 2 testiranja......) Elem da se vratim na temu Posliie spontanoga (prirodnim putem ostala trudna), i ne znam ni ja koliko biohemijski trudnoca 10tak sigurno, i inseminacije i vto, na histeroskopiji mi nadju neku bakteriju i upalu. Pa sad cekam detaljan nalaz i terapiju.Znam da sad ne preporucuju vto.A vrlo lako je moguce da ja to dugo vucem i da je to razlog,jer su svi nalazi u granicama. Kod supruga je ssve dobro. Plalnirali smo vto u Solunu ali moracemo ili prolongirati sav postupak ili samo embriotransfer dok ne odradim jos jednu histeroskopiju. Iskreno sad mi pomalo drago da su nesto nasli jer dosadilo mi je vise da govore sve je u redu sa oboma,sve je u granicama.....i ono slijeganje ramenima.Na nalazu pise endometritis, mada ja kad sam citala o tome ja nikakvih simptoma nemam. Cula sam za endometriozu,ali za ovo ne. Veceras imamo konsultacije sa dr pa cu znati vise.
|