Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:00:23
|
|
|
|
marketing RR
|
Da li je normalno da bebi ovih dana bude suva pelena 3 4 sata?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:00:37
|
|
|
|
marketing RR
|
Pozdrav, da li je normalno da dete od 17 meseci popije 2l vode na dan, secer i mokraca uredni. Posle prestanka dojenja pocela je da pije samo vodu u velikim kolicinama, nece mleko. Nocu popije flasicu vode od oko 250ml. Dok je dojila, dojila sam je cesto, tj na zahtev a prestali sa 15mes, tj sama je odbila dojenje.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:00:57
|
|
|
|
marketing RR
|
Zdravo dal je normalno da beba od mesec dana bljucka posle svakog dojenja ali iskljucivo je dojena samo,a nekad i povrati malo?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:01:20
|
|
|
|
marketing RR
|
Poštovanje doktorka. Moje pitanje je, da li je normalno da se dečak 6 godina ispod pazuha oseti na znoj? Kako je krenulo leto poceo je da se oseti, nije to nesto puno. Da li je rano za tako nešto? Hvala.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:01:32
|
|
|
|
marketing RR
|
Koliko je normalno da beba nema stolicu? U pitanju je od mesec ipo dana.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:01:44
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan doktorka zanima me dali bebe koje imaju atopican dermatitis dali je to celog zivota prisutno ili se nakon odredjenog vremena gubi.?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:01:55
|
|
|
|
marketing RR
|
Pozdrav, imam bebu od 8 mjeseci koja ne prihvata najbolje kasice. Pokusavam uvoditi nove namirnice ali ona pojede maksimalno 5-6 kasika. Da li nesto postoji kako bismo bili uspješniji u tome ili jednostavno ce poceti jesti s vremenom? Beba je bila na majcinom mlijeku do 5 mj, onda smo presli na Hipp. Hvala
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:02:11
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan doktorki zasto dete povraca neku hrana dali joj smeta ta hrana ili zeluxu ili ne svari lepo
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:02:21
|
|
|
|
marketing RR
|
Poštovanje. Preporuka za dečijeg imunologa...
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:02:33
|
|
|
|
marketing RR
|
Pozdrav, kako postepeno sa dohrane precu na kravlje mleko iz tetrapaka?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:02:45
|
|
|
|
marketing RR
|
Postovanje,ako moze odgovor na pitanje da li se leci bakterija stafilokok u nosu kod deteta 8godina.Hvala bogu druge simptome sem povremenih slinica i zapusenog nosa nemamo(nalaz je veliki broj u cistoj kulturi)Koristili sno kapi ali vec par meseci nalaz uvek pozitivan.Moram da dodam da dete bas cesto cacka nos.Hvala Vam unapred
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:03:01
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan imam bliznakinje od 20meseci rano rodjene sa 560 i 530 grama u 6mesec mnogo slabo jedu i fontanela im jos nije zatvorena dali ima razloga Za brigu ili ne? Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:04:20
|
|
|
|
marketing RR
|
Postovanje, da li postoji neka krema na biljnoj bazi koja pomaze u ublazavanju atopijskog dermatitisa? Do sada se cesao do krvi bukvalno i imao rane, ovako ima i na vratu i mnogo mu je suva koza na vratu a ima i iza kolena. Trenutno izgleda ovako.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:04:52
|
|
|
|
marketing RR
|
Postovanje Dete ima pojacanu zedj, gubi na kilazi povremeno, slabije jede slano. Kako koji period naidje jede dobro sad opet slabo. Samo mleko i plazmu ali bez laktoze jer je intolerantan. Treba u cetvrtak da idemo na kontroly. Sumnjam da je dijabetes. Plasim se
< Poruku je uredio marketing RR -- 11.7.2025 1:05:23 >
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:05:40
|
|
|
|
marketing RR
|
Pozdrav, iskoristila bi priliku i pitala u vezi sina, rođen je u 34 tj. imao je respiratorni distres te je bilo sve u redu do nekih 2 mj starosti dok je dobio infekciju gornjih dišnih putova, i nakon toga nos stalno curi, a danas je star 4 i pol godine, sa tim curenje nosa dolazi i curenje iz uha isti sekret koji izlazi iz nosa ide i iz uha, nebrojeno puta smo bili na ORL i uho se ispralo borbom vodom i dobio bi terapiju antibiotik i kapi za uho uz toaletu nosa i tako se vrtimo u krug već toliko godina s time da mu u zadnjih godinu dana dosta često zna ići i krv iz nosa najčešće usred noći krene, a dijete ne hrče i nije mu problem disati kroz nos dok spava, bili smo naručeni na operaciju krajnika ali po dolasku u bolnicu smo odbijeni jer nos curi i da djete mora biti zdravo po tom pitanju, a isto tako to nikad nije više ne znam što mi je za činiti ?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:06:12
|
|
|
|
marketing RR
|
Zdravo. Beba ima 10 meseca, od 2 meseca pije bebelac 1 i dojila je. Sa 9 meseci prestala sama da doji, i nastavili smo sa bebelac 1. Presli smo na moju kravicu 2.8% i sve je bilo ok super prihvatila. Stolice redovne, nikakva reakcija, e od skoro je pocela kad god pije kravicu da povraca u mlazu i prestala sam da joi dajem. Vratili smo se na bebelac 1 ali isto tako kad pije 120ml + prah 4, nekad popike sve nekad ne,isto se desi da ispovraca u mlazu nekad odmah nekad. Posle pola sata. Sad joj dajem 90ml i umesto 3 prah ja joj stavljam 2 i okej je. E sad pitanje, da li postoji mogucnost da je alergija na protein kravljeg mleka ili laktoze? Pored tog povraćanja isto i kašlje. Da napomenem da je sa 2 meseca bila u bolnici zbog bronhitisa i sa 8 meseca opet je bila u bolnici zbog bronhitis. Inače je dobro jede lepo čvrstu hranu,pije vodu sve je okej osim tog povraćanja u mlazu posle moje kravice ili bebelac1. Zanima me šta raditi, da li je možda neka alergija? Jer beba kašlje već dugo vreme ,rezultate smo dali sve je okej...
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:06:53
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan doktorta imamo problem neznamo kako da resimo to stalno idemo kod doktore dajunam svaki put neove sprejeve za nos devojcica je sa 3god operisala sva tri krajnika i nikako da prodise na nos i dalje dise na ustima molim vas sta da radimo hvala
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:07:07
|
|
|
|
marketing RR
|
Dr molim vas pitanje dete devojčica od 5 godina nije još primila MMR iz opravdanih razloga dali postoji rok za primanje iste
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:07:32
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan. Mene zanima kada se najranije mogu uociti simptomi autizma i koji su ? Lp
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:07:50
|
|
|
|
marketing RR
|
Vaše mišljenje o hpv vakcini!
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:08:05
|
|
|
|
marketing RR
|
Imam bebu od 9 meseci,imao je fiziolosku distoniju,vodjen fizijatru koji mi je rekao da je to prolazno i da nema potrebe za vezbe,tako je i bilo,oko 4 ipo meseca je to poslo,ali sam primetila da u poslednje vreme nekako malo manje koristi levu ruku od desne,i da je nekad drzi u pesnici,kad se igra sa igrackama uhvati ih i u isto vreme i levomi desnom rukom,prebacuje ih iz jedne u drugu,ali kad mu pruzam igracke u 95% slucajeva uzima samo desnom rukom,ne puzi jos,ali se dize uz namestaj da hoda,pa sad ne znam da li je to okej?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:08:16
|
|
|
|
marketing RR
|
Postovana doktorka Julka, Kada bi beba mogla da se kupa u bazen? Koliko meseci bi trebala da ima? Da li mama sme da se kupa u hlorisanoj vodi i da posle doji bebu?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:08:31
|
|
|
|
marketing RR
|
Poštovanje,recite mi ,beba 7 meseci,po ceo dan kenjka i ne smiruje se,ujutru ustaje u 5,ni malo neće da leži mirno,neće ni u ljulju, samo treba ceo dan oko nje,Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:08:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Beba za dva dana puni 7 meseci i odbija vodu ne znam sta da radim jednostavno nece da pije vodu 🤔 inace je na dohrani Humana...
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 11.7.2025 1:09:03
|
|
|
|
marketing RR
|
Poštovanje ovako bili smo na operaciji krajnika 24.6 i dijete mi ima jos bolove u lijevom uhu kad god jede i pije,koristimo jos uvijek sirup za bolove kad Ce to prestati dijete je pet godina
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: