|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajte Pampers pedijatra
11.7.2025 1:00:23   
marketing RR
Da li je normalno da bebi ovih dana bude suva pelena 3 4 sata?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1676
11.7.2025 1:00:37   
marketing RR
Pozdrav, da li je normalno da dete od 17 meseci popije 2l vode na dan, secer i mokraca uredni. Posle prestanka dojenja pocela je da pije samo vodu u velikim kolicinama, nece mleko. Nocu popije flasicu vode od oko 250ml. Dok je dojila, dojila sam je cesto, tj na zahtev a prestali sa 15mes, tj sama je odbila dojenje.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1677
11.7.2025 1:00:57   
marketing RR
Zdravo dal je normalno da beba od mesec dana bljucka posle svakog dojenja ali iskljucivo je dojena samo,a nekad i povrati malo?

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1678
11.7.2025 1:01:20   
marketing RR
Poštovanje doktorka. Moje pitanje je, da li je normalno da se dečak 6 godina ispod pazuha oseti na znoj? Kako je krenulo leto poceo je da se oseti, nije to nesto puno. Da li je rano za tako nešto? Hvala.

Direktna veza do poruke: 1679
11.7.2025 1:01:32   
marketing RR
Koliko je normalno da beba nema stolicu? U pitanju je od mesec ipo dana.

Direktna veza do poruke: 1680
11.7.2025 1:01:44   
marketing RR
Dobar dan doktorka zanima me dali bebe koje imaju atopican dermatitis dali je to celog zivota prisutno ili se nakon odredjenog vremena gubi.?

Direktna veza do poruke: 1681
11.7.2025 1:01:55   
marketing RR
Pozdrav, imam bebu od 8 mjeseci koja ne prihvata najbolje kasice. Pokusavam uvoditi nove namirnice ali ona pojede maksimalno 5-6 kasika. Da li nesto postoji kako bismo bili uspješniji u tome ili jednostavno ce poceti jesti s vremenom? Beba je bila na majcinom mlijeku do 5 mj, onda smo presli na Hipp. Hvala

Direktna veza do poruke: 1682
11.7.2025 1:02:11   
marketing RR
Dobar dan doktorki zasto dete povraca neku hrana dali joj smeta ta hrana ili zeluxu ili ne svari lepo

Direktna veza do poruke: 1683
11.7.2025 1:02:21   
marketing RR
Poštovanje.
Preporuka za dečijeg imunologa...

Direktna veza do poruke: 1684
11.7.2025 1:02:33   
marketing RR
Pozdrav, kako postepeno sa dohrane precu na kravlje mleko iz tetrapaka?

Direktna veza do poruke: 1685
11.7.2025 1:02:45   
marketing RR
Postovanje,ako moze odgovor na pitanje da li se leci bakterija stafilokok u nosu kod deteta 8godina.Hvala bogu druge simptome sem povremenih slinica i zapusenog nosa nemamo(nalaz je veliki broj u cistoj kulturi)Koristili sno kapi ali vec par meseci nalaz uvek pozitivan.Moram da dodam da dete bas cesto cacka nos.Hvala Vam unapred

Direktna veza do poruke: 1686
11.7.2025 1:03:01   
marketing RR
Dobar dan imam bliznakinje od 20meseci rano rodjene sa 560 i 530 grama u 6mesec mnogo slabo jedu i fontanela im jos nije zatvorena dali ima razloga Za brigu ili ne? Hvala unapred

Direktna veza do poruke: 1687
11.7.2025 1:04:20   
marketing RR
user posted image

Postovanje, da li postoji neka krema na biljnoj bazi koja pomaze u ublazavanju atopijskog dermatitisa? Do sada se cesao do krvi bukvalno i imao rane, ovako ima i na vratu i mnogo mu je suva koza na vratu a ima i iza kolena. Trenutno izgleda ovako.

Direktna veza do poruke: 1688
11.7.2025 1:04:52   
marketing RR
Postovanje
Dete ima pojacanu zedj, gubi na kilazi povremeno, slabije jede slano. Kako koji period naidje jede dobro sad opet slabo. Samo mleko i plazmu ali bez laktoze jer je intolerantan. Treba u cetvrtak da idemo na kontroly. Sumnjam da je dijabetes. Plasim se

< Poruku je uredio marketing RR -- 11.7.2025 1:05:23 >

Direktna veza do poruke: 1689
11.7.2025 1:05:40   
marketing RR
Pozdrav, iskoristila bi priliku i pitala u vezi sina, rođen je u 34 tj. imao je respiratorni distres te je bilo sve u redu do nekih 2 mj starosti dok je dobio infekciju gornjih dišnih putova, i nakon toga nos stalno curi, a danas je star 4 i pol godine, sa tim curenje nosa dolazi i curenje iz uha isti sekret koji izlazi iz nosa ide i iz uha, nebrojeno puta smo bili na ORL i uho se ispralo borbom vodom i dobio bi terapiju antibiotik i kapi za uho uz toaletu nosa i tako se vrtimo u krug već toliko godina s time da mu u zadnjih godinu dana dosta često zna ići i krv iz nosa najčešće usred noći krene, a dijete ne hrče i nije mu problem disati kroz nos dok spava, bili smo naručeni na operaciju krajnika ali po dolasku u bolnicu smo odbijeni jer nos curi i da djete mora biti zdravo po tom pitanju, a isto tako to nikad nije više ne znam što mi je za činiti ?

Direktna veza do poruke: 1690
11.7.2025 1:06:12   
marketing RR
Zdravo. Beba ima 10 meseca, od 2 meseca pije bebelac 1 i dojila je. Sa 9 meseci prestala sama da doji, i nastavili smo sa bebelac 1. Presli smo na moju kravicu 2.8% i sve je bilo ok super prihvatila. Stolice redovne, nikakva reakcija, e od skoro je pocela kad god pije kravicu da povraca u mlazu i prestala sam da joi dajem. Vratili smo se na bebelac 1 ali isto tako kad pije 120ml + prah 4, nekad popike sve nekad ne,isto se desi da ispovraca u mlazu nekad odmah nekad. Posle pola sata. Sad joj dajem 90ml i umesto 3 prah ja joj stavljam 2 i okej je. E sad pitanje, da li postoji mogucnost da je alergija na protein kravljeg mleka ili laktoze? Pored tog povraćanja isto i kašlje. Da napomenem da je sa 2 meseca bila u bolnici zbog bronhitisa i sa 8 meseca opet je bila u bolnici zbog bronhitis. Inače je dobro jede lepo čvrstu hranu,pije vodu sve je okej osim tog povraćanja u mlazu posle moje kravice ili bebelac1. Zanima me šta raditi, da li je možda neka alergija? Jer beba kašlje već dugo vreme ,rezultate smo dali sve je okej...

Direktna veza do poruke: 1691
11.7.2025 1:06:53   
marketing RR
Dobar dan doktorta imamo problem neznamo kako da resimo to stalno idemo kod doktore dajunam svaki put neove sprejeve za nos devojcica je sa 3god operisala sva tri krajnika i nikako da prodise na nos i dalje dise na ustima molim vas sta da radimo hvala

Direktna veza do poruke: 1692
11.7.2025 1:07:07   
marketing RR
Dr molim vas pitanje dete devojčica od 5 godina nije još primila MMR iz opravdanih razloga dali postoji rok za primanje iste

Direktna veza do poruke: 1693
11.7.2025 1:07:32   
marketing RR
Dobar dan. Mene zanima kada se najranije mogu uociti simptomi autizma i koji su ? Lp

Direktna veza do poruke: 1694
11.7.2025 1:07:50   
marketing RR
Vaše mišljenje o hpv vakcini!

Direktna veza do poruke: 1695
11.7.2025 1:08:05   
marketing RR
Imam bebu od 9 meseci,imao je fiziolosku distoniju,vodjen fizijatru koji mi je rekao da je to prolazno i da nema potrebe za vezbe,tako je i bilo,oko 4 ipo meseca je to poslo,ali sam primetila da u poslednje vreme nekako malo manje koristi levu ruku od desne,i da je nekad drzi u pesnici,kad se igra sa igrackama uhvati ih i u isto vreme i levomi desnom rukom,prebacuje ih iz jedne u drugu,ali kad mu pruzam igracke u 95% slucajeva uzima samo desnom rukom,ne puzi jos,ali se dize uz namestaj da hoda,pa sad ne znam da li je to okej?

Direktna veza do poruke: 1696
11.7.2025 1:08:16   
marketing RR
Postovana doktorka Julka, Kada bi beba mogla da se kupa u bazen? Koliko meseci bi trebala da ima? Da li mama sme da se kupa u hlorisanoj vodi i da posle doji bebu?

Direktna veza do poruke: 1697
11.7.2025 1:08:31   
marketing RR
Poštovanje,recite mi ,beba 7 meseci,po ceo dan kenjka i ne smiruje se,ujutru ustaje u 5,ni malo neće da leži mirno,neće ni u ljulju, samo treba ceo dan oko nje,Hvala unapred

Direktna veza do poruke: 1698
11.7.2025 1:08:48   
marketing RR
Beba za dva dana puni 7 meseci i odbija vodu ne znam sta da radim jednostavno nece da pije vodu 🤔 inace je na dohrani Humana...

Direktna veza do poruke: 1699
11.7.2025 1:09:03   
marketing RR
Poštovanje ovako bili smo na operaciji krajnika 24.6 i dijete mi ima jos bolove u lijevom uhu kad god jede i pije,koristimo jos uvijek sirup za bolove kad Ce to prestati dijete je pet godina

Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Koliko dugo moja beba može biti u auto-sed...
Auto-sedišta su za putovanja, krevetići su za spavanje, kaže najnovije istraživanje o tome koliko dugo je bezbedno držat...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here