|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 20 [21]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR kafana
21.7.2025 15:59:08   
Suncicabg
Malo sam zbunjena... Kako sad forum funkcioniše? Gde se ćaska 🤔

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 501
22.7.2025 12:35:08   
Ana RR
Sunči, ovde ili u razgovorima mama... ali na žalost, nije aktivno kao pre. Možda od septembra bude aktivnije kada se svi vrate sa odmora ali dovoljno je da ti kažem da je npr ova tema otvorena 2023 godine a tek smo na 21. strani... Tema Razgovori mama je malo bolja, otvorena je u januaru ove godine user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 502
22.7.2025 20:38:34   
Ivanka 75
Nekad se kafana otvarala nekoliko puta mesecno, kafana 1, kafana 2... Radovala sam se vecernjim caskanjima, 😊

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 503
23.7.2025 19:47:40   
Suncicabg
Pa ajde da probamo da "prodrmamo" situaciju 💪🏻
Mene dugo nije bilo, kakve su teme aktuelne?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 504
23.7.2025 21:56:12   
Ivanka 75
Sunči, porasla još jedna generacija RR beba, moja upisala srednju školu 😱😀

Direktna veza do poruke: 505
24.7.2025 10:15:29   
Suncicabg
Bravo bre 👏🏻 nisam ja bas svesna da je toliko godina prošlo, ali neka💚

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 506
24.7.2025 13:02:04   
17 joka
Evo i mene drage moje dRRigarice, od moja dva hajduka nemam kad ili sam mrtva umorna😅Devojle porasle obe prohodale vreme bas leti eto  kad imamo i srednjoskolaca iz tamo nase davne ekipe koliko je lepo toliko sam i tuzna syo covek od brige nejziva dovoljno u svakom danu.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 507
24.7.2025 14:09:12   
Suncicabg
Joko 🤗

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 508
24.7.2025 15:54:03   
flamingos
Joko,ljubi dečicu.❤️❤️

Direktna veza do poruke: 509
2.8.2025 21:20:05   
Duškić
Od kad me nema..da barem vidim sta se radi?
Bili na odmor, deca uzivkaju..a od ponedeljka na posao..
Sta radite drage mame, ljubim ..

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 510
3.8.2025 22:02:40   
flamingos
Duškić,pozdrav od mene.❤️

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 511
9.8.2025 13:56:30   
flamingos
Izvolite svi u našu kafanu da se počastimo povodom naše godišnjice (32 godine braka).Živeli!🥂

Direktna veza do poruke: 512
9.8.2025 22:46:36   
Tiziana
Cestitke Flam. Wau, 32 godine!! Bravo. Mlada si se udala..

Direktna veza do poruke: 513
9.8.2025 22:59:38   
flamingos
Hvala Tizi.❤️Da,sa dvadeset_ sam se udala.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 514
13.8.2025 4:10:03   
Diabla
Kakva nostalgija me uhvatila u sred noći, kakav flešbek... Drage moje stare drugarice sa RR ( ppzdrav i novima, srednjima, itd)
Srednje dijete ima stomačni, povraća u 2 ujutru, ležim pored njega i sjetim se nas nekada ... Čim se neki jad pojavi, odmah se pali laptop i traži savjet. Uvijek je neko bio tu. Ne tražim savjet, sad smo sve veteranke pretpostavljam, no me uhvatila nostalgija za onim divnim vremenima bez druš.mreža, kad je tek poneko imao FB, a RR bilo utočište. Koliko smo suza, radosti, tuge, muka, sreće skupa dijelile... Ja sad kucam sa telefona, i ne znam da li sam nekoga citirala, ili odgovaram :) Čak sam se sjetila iz prve korisničkog imena i šifre. Vidim da forum nije aktivan kao nekada, nažalost.... Eto, ja samo da se javim. Ne znam ni kolika su vam djeca, ne smijem da pitam, strah me da ću se onesvijestiti koliko sam stara... Guppy, Ana, pozdrav veliki, vidjeti samo vaše neke postove među zadnjima, ko zna gdje je sada stara ekipa. Odoh nazad na spavanje. Nedostajete svi.... Divna vremena....

Something is rotten in the state of Denmark.

Direktna veza do poruke: 515
13.8.2025 11:27:50   
dunja RR
Znači NE VERUJEM koga moje oči vide user posted image

Žeeenooo, pa kako si, kako ste svi? user posted image

Svi smo se rasuli po raznim fejsbucima, instagramima, grupama... deca mnogima već velika. I ja retko pišem, ali slučajno uđoh i zgranuh se (pozitivno) user posted image

Nedostaješ!

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.8.2025 11:28:23 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 516
13.8.2025 16:19:49   
Diabla
Sve je isto, samo djeca rastu, pretpostavljam kao svima. Mislim da sam manje glupa, a mrvu mudrija no nekada 🫣🤣 Čak sam pregledala neke svoje stare postove, i ubio me blam. I tako.... Pozdrav Dunjo draga 🥰 Voljela bih da sam češće tu, da se vratimo starim druženjima. Odavno nemam nikakve društvene mreže, pa i ne znam gdje su svi. 

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 517
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 19 20 [21]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 20 [21]
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Филмови за одрасле.
пеперутка16

Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?

Click Here