|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li su vam sve bebe lepe?
20.7.2009 13:21:34   
Lilly*
Pade mi na pamet jedna pričica:
Pričaju dete i jedan čovek, i kaže mali, sada će moja mama doći, a pita čovek, pa kako izgleda tvoja mama, a mali kaže, ona je najlepša žena na svetu, i malo kasnije kada je žena naišla, čovek misli u sebi kako ružniju ženu nije video. Hoću da kažem da je svakoj mami njeno dete najlepše, a i detetu mama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
21.7.2009 21:24:47   
božana
Nisu mi sve bebe lepe.Neke mi deluju glavato, neke su mi ružnjikave.Kad se moja mala rodila očekivala sam da ću dobiti jednu takvu bebu.Bila sam iznenadjena koliko je bila lepa.Pravilne crte lica, plave oči.Lepa je ko lutka.Svojom lepotom izaziva pažnju u gradu.Ljudi komentarišu kako je lepa, kako ima lepe oči.Ponekad pomislim da je nisu zamenili slučajno u porodilištu jer nema na koga da bude baš tako mnogo lepa user posted image .

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 27
21.7.2009 22:57:35   
DACA/MACA
IZVORNA PORUKA: aleksanja

IZVORNA PORUKA: mihi

Sve bebe rođena na CR su mnogo lepše od beba rođenih prirodnim putem. Bebe rođene CR su bele čiste bez fleka i nabora.

Da li mozete da argumentujete ovaj stav Bebe rođene CR su bele čiste bez fleka i nabora?

Slazem se sa aleksanjom!neke forumase zanima odakle ti to ?jeli to rezultat nekog naucnog istrazivanja...?neke statistike?user posted image .....ili si to samo rekla eto da nije u tebi{ako je to ondauser posted image }?
Mislim da bi ovakav stav trebalo potkrepiti sa bar 6-166 cinjenica,minimum!

Ah da mislim da ima i ruznjikavih beba,ne bih naravno nikada ponosnoj mami rekla da joj beba nije lepa!
Ali ima i jako lepih beba,swatkih,bucmastih,razdraganihuser posted image ......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
22.7.2009 10:50:05   
NadaR
 Ima tema Pitajmo Mihi...

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu DACA/MACA)
Direktna veza do poruke: 29
22.7.2009 11:00:22   
prolece
IZVORNA PORUKA: DACA/MACA

IZVORNA PORUKA: aleksanja

IZVORNA PORUKA: mihi

Sve bebe rođena na CR su mnogo lepše od beba rođenih prirodnim putem. Bebe rođene CR su bele čiste bez fleka i nabora.

Da li mozete da argumentujete ovaj stav Bebe rođene CR su bele čiste bez fleka i nabora?

Slazem se sa aleksanjom!neke forumase zanima odakle ti to ?jeli to rezultat nekog naucnog istrazivanja...?neke statistike?user posted image .....ili si to samo rekla eto da nije u tebi{ako je to ondauser posted image }?
Mislim da bi ovakav stav trebalo potkrepiti sa bar 6-166 cinjenica,minimum!

Ah da mislim da ima i ruznjikavih beba,ne bih naravno nikada ponosnoj mami rekla da joj beba nije lepa!
Ali ima i jako lepih beba,swatkih,bucmastih,razdraganihuser posted image ......
kakvi vam argumenti trebaju sem zdrave logike. beba ne prolazi kroz porođajni kanal prilikom CR, kao što je i Vučko lepo objasnila.

(odgovor članu DACA/MACA)
Direktna veza do poruke: 30
22.7.2009 11:14:43   
Anoniman
Nedelja 36: Beba je teška 2 750 grama, a dugačka 34 cm (od temena do zadnjice).

Iako vam se čini da više nema mesta, ona nastavlja da raste i da se popunjava u ovom "završnom periodu". Prilično se ugojila, tako da je većina nabora na njenoj koži nestalo.......

http://www.yumama.com/index.php?option=com_content&task=view&id=420&Itemid=86&categoryid=54&sectionid=6

Meni su ovako objasnili naboranost bebe. Otuda moje pitanje u vezi naboranosti bebe i carskog reza. Izvinjavam se.

(odgovor članu prolece)
  Direktna veza do poruke: 31
22.7.2009 11:19:15   
prolece
nema potrebe da  se izvinjavaš. ja sam više mislila na boju i izgled same bebe. negde na početku ove teme sam i pisala kakva je moja bila po rođenju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
22.7.2009 11:32:38   
simke
Neka mi Bog oprosti,ali nisu sve bebe lepeuser posted image I to sam pomislila vise puta,ali nisam na glas rekla.A doduse ni mojuser posted image nije bio lep prvih mesec dana.Ebi ga tezak porodjaj.Bio je modro plav i licio mi je na vanzemaljca,ali je bio moj vanzemaljac.A sad je pravi smeker i zavodnikuser posted image

< Poruku je uredio simke -- 22.7.2009 11:33:39 >

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 33
22.7.2009 11:46:51   
Anoniman
Moja beba nije bila naborana i nije bila modra! Rođena je CR-om. Da li to ima veze sa CR-om ili ne... nemam pojma.

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 34
22.7.2009 11:52:12   
Shishica
user posted image Ja sam cesto pomisljala Boze kakva ce moja beba biti!? I to sam obicno pomisljala kad bi videla bebu koja mi nije lepa! Imala sam u srednjoj skoli druga koji je kao dete bio mnogo lep, a sada, Boze oprosti, nije nikakav... Valjda to posle izgled dodje sa karakterom...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
22.7.2009 11:55:20   
Anoniman
Prebacila sam debatu o bebama rođenim prirodnim putem i CR-om ovde:

Poređenje CR i prirodnog porođaja KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 36
27.7.2009 12:14:37   
Anoniman
Nije da kontriram, ali meni zaista ne postoji ruzna beba. Postoje mi samo antipaticne bebe. desilo se milion puta da vidim neku lijepu bebu, a da mi bude odbojna jer je namrgodjena, divlja ili alava. One manje lijepe znaju da budu simpaticnije, bas zato jer su smijesne(mislim na lik). ne pomislim nikada "joj sto je ruzna", nego "joj sto je smijesna".

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 37
19.8.2009 10:20:39   
bordan
svako bebe je lepo ali na razliciti nacin.Mada nisam htela nikad tako da mislim ali delim ih na lepoj i malo lepoj bebi.A moja beba naravno da je najlepsa.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
23.10.2009 20:49:52   
Pansophia
Meni su uglavnom bebe lepe, mekane i drage. Sve su mi lepe. Jedino sto su mi neke vise bebaste, a neke manje. Recimo, neke bih bas pojela, a neke bih samo pomazila. Eto...user posted image

Mene zanima da li svakoj bebi prilaze ljudi i deca i odusevljavaju se kako je slatka. Recimo, mojoj bebi skoro svi na ulici i na svakom drugom mestu prilaze da joj daju komplimente ili joj se samo osmehuju i dobace kako je slatka beba i tome slicno. Pa me bas zanima da li se to desava svakoj bebi?

(odgovor članu bordan)
Direktna veza do poruke: 39
23.10.2009 23:50:33   
sephora
u pitanju je mislim prirodni i prastari instinkt da se ljudi prosto "zaljubljuju" u bebe, na njima je sve čarobno i od toga ne može normalan čovek da se distancira pa sve su bebe divne bez obzira na njihovu objektivnu lepotu, mi smo prosto slepi na njihove eventualne nedostatke... meni su sve pravi slatkiši...

(odgovor članu Pansophia)
Direktna veza do poruke: 40
24.10.2009 9:14:39   
Pansophia
IZVORNA PORUKA: sephora

u pitanju je mislim prirodni i prastari instinkt da se ljudi prosto "zaljubljuju" u bebe, na njima je sve čarobno i od toga ne može normalan čovek da se distancira pa sve su bebe divne bez obzira na njihovu objektivnu lepotu, mi smo prosto slepi na njihove eventualne nedostatke... meni su sve pravi slatkiši...

Da, bebe su prirodni sarmeri. Ko im moze odoleti.
To je prirodni instinkt da privuku paznju da bi se odrasli brinuli o njima i da ih ne bi napustili - tako sam negde procitala.

< Poruku je uredio Pansophia -- 24.10.2009 9:15:53 >

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 41
24.10.2009 11:43:23   
Trcosava
ja nikad nećiu zaboraviti reči moje bivše koleginice kad se prvi put porodila kaže ovako: ''ja ne znam kako majke mogu da kažu ''jaoj kako mi je lepo dete, najlepše'' meni kad su ga tutnuli onako smežuranog i crvenog - pa bljak'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 42
24.10.2009 20:44:32   
Pansophia
Meni se moja beba smesila i nije bila smezurana. Bio mi je presladak. Inace, on je rodjen na CR pa mozda zato nije bio smezuran.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 43
2.11.2009 23:09:13   
Donnie Brasco
Moja beba mi je najljepsa, a onda za njom idu sve ostale bebe u vozic. Sto se mene tice, mogu biti i ruzne i lijepe, ali zna se koja je najljepsa! user posted image

Direktna veza do poruke: 44
2.11.2009 23:43:36   
2002m
Meni nisu sve bebe lepeuser posted image .Ima dosta beba u mom okruzenju, od nekih mi nista nesmeta(presvlacenje,vadjenje hrane iz usta pa stavljanje meniuser posted image user posted image user posted image )...itd. A neke jedva poljubim radi reda.Eto bila sam iskrenauser posted image .

(odgovor članu Donnie Brasco)
Direktna veza do poruke: 45
24.12.2009 11:27:26   
Anitaaa
Sramota me i da kažem ali nisu.Nekad vidim bebicu i pomislim juuu pa kako ispade ovako ružno.Pravi primer je moja sestra od ujaka koja sad ima 6 meseci.Ružnog li deteta....
Ufffff što sam bezobrazna

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 46
24.12.2009 11:31:32   
viking
nisu se lepe, ali su sve drage user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 47
24.12.2009 11:32:22   
indy_25
Ni meni nisu sve bebe lijepe pogotovo neke kad se tek rode ali kasnije bas budu onako lijepe. Moj sin je bas bio ruzan kad se tek rodio a za dva mjeseca se proljepsao. Sada kad mu gledam slike kad je tek rodjen pa bas mije bio ruzan.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 48
24.12.2009 11:35:45   
Anoniman
user posted image

Sta reci?

(odgovor članu božana)
  Direktna veza do poruke: 49
24.12.2009 11:36:12   
LillyT
Meni nisu, cak, vecina mi je i ruznjikava, a jos kada imaju veliku glavu.....Secam se kada mi je bivsi poslao sliku svog sina, da smo svi citirali Nadrealiste "Joj Hamo, vid' mu glave"

QQ OTI, gde nadje ovako nesto?!?

< Poruku je uredio LillyT -- 24.12.2009 11:37:36 >

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.

Anketa

Ime za devojcicu
pejičin

Koje Vam je najlepse ?

Andreana (7%)

Adriana (27%)

Elena (66%)

Ukupan broj glasova: 126

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here