Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 7:31:55
|
|
|
|
dejana007
|
Dobro jutro Iako juce niko nije mogao da mi odgonetne situaciju, ja se ipak nadam da ce od danas T samo ici nagore. Imala sam skok od 0.4 stepena. Sada samo neka raste
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 13:02:46
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Dobro jutro Iako juce niko nije mogao da mi odgonetne situaciju, ja se ipak nadam da ce od danas T samo ici nagore. Imala sam skok od 0.4 stepena. Sada samo neka raste Ovo je sad dobar skok i trbalo bi da ti je O bila juce...Sad samo ostaje da cekas kako ce dalje ici a mi navijamo da nastavi da raste...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 13:52:31
|
|
|
|
lence
|
Najbolje je Dejana da zanemaris ove visoke temperature za vreme . Sad samo jos malo da ti poraste iznad 36,70 i da se tu i odrzi mesecima. Izgleda da ti je O bila jucer, super si je nabola!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 14:14:04
|
|
|
|
dejana007
|
hvala nensi, hvala lence Iskreno imam tremu dal ce se podici iznad 36.7 Jedva cekam da svane A da sam ga ubola, jesam - po prvi put
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 14:18:05
|
|
|
|
lence
|
Bravooo!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:12:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koliko pre M pada temperatura uobicajeno? Iako je moj graf jasan potpuno, sta mislite?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:28:55
|
|
|
|
Verus
|
suncice, ne znam da li postoji tacan presek dana kada mozes reci da bi T pala....ja je nisam nikada merila, jer nisam ustajala u isto vreme....ali misilm da padne posle O i nekoliko dana pre M??
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:32:04
|
|
|
|
Anoniman
|
1. mislim da ti O nije bila 20dc, nego 12, 14 ili 16dc. 2. Ja dobijem kada mi T pada dva dana za redom. 3. Pošto bi trebala da dobješ tek za 6 dana, još može da se desi da ti T poraste, i da je O ustvari bila 20dc, i da ti je ovo implementacioni pad.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:32:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR suncice, ne znam da li postoji tacan presek dana kada mozes reci da bi T pala....ja je nisam nikada merila, jer nisam ustajala u isto vreme....ali misilm da padne posle O i nekoliko dana pre M?? Ne padne posle O.Tj može pasti, ali na jedan dan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:33:58
|
|
|
|
Lilly*
|
Valjda pada dan-dva rnije, ali ja mislim da to kod tebe nije slučaj, još je rano. Možda je implantacijski pad
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:07:24
|
|
|
|
lence
|
Suncice, izgleda da je tebi O bas kasno u ciklusu, bas ti je tesko da je naciljas. Ne mislim (po izgledu grafa) da je bila pre oznacenog datuma jer iako moze nakon O da padne na dan-dva (cak i ispod crvene linije), niposto ne sme da ide nanize od one razine koja je bila na dan O, inace ce da ti ponisti ovulaciju na grafu (ili mozda pomeri) <--- Izvini Tasho mislim da za datume nisi u pravu. Nemoj da brines, jos t moze da se vrati medju visoke brojeve i ako ti ciklus bude uobicajene duzine onda ce ti lutealna faza trajati barem 10 dana sto je minimum. A ako si muckala u pravo vreme postoji mogucnost da ti vestica i ne stigne.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:49:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
Vec 2 dana pada za redom! Ja nikako ne mislim da mi je O 19dc, jer sam sve simptome imala 14 dan! Cak sam radila Ovugnost i on je pokazao 14-16 dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:54:27
|
|
|
|
ljiljana.
|
Devojke, molim za pomoc....nikada nisam pratila O pomocu ove tabele, pa mi pojasnite gde skidam tabelu, kako se ubacuje temperatura? Svako objasnjenje i pomoc dobrodosli....hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:56:38
|
|
|
|
lence
|
Pa upisala si eggwhite za 12i dc, to je u skladu sa ovulacijom koja bi se trebala desiti 14og. Ali ti temperature nakon toga cesto i nisko padaju, zaspis li mozda s termometrom i probudis se otvorenih usta (to se meni ponekad desi)?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:59:41
|
|
|
|
lence
|
ljiljana, nas vecina prati temperature uz FertilityFriend.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 21:02:41
|
|
|
|
lence
|
Hmmm, kad sam kliknula na ovo u pregledu otvorili mi stranicu, a kad sam poslala post onda nece. Ugooglaj sama sa .com, mozda ces imati vise srece.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 7:39:08
|
|
|
|
dejana007
|
Dobro jutro Evo mog grafa, samo neka tako nastavi Ja cu jos danas muckati da udarim pecat ako mi pokaze O, ulazim u temu cekamo dve crtice za januar Ako ne, zdravlje sledeceg meseca
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 9:03:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence <--- Izvini Tasho mislim da za datume nisi u pravu. Ne treba da se izvinjavaš. Evo mog grafa:
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 10:13:48
|
|
|
|
Dudu25
|
Dobila sam juce, poklon za Bozic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:02:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Dudu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:14:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Nensi, reklo bi se da si bila u pravu po pitanju moje O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:16:12
|
|
|
|
Nensi*
|
Sad sam bas gledala opet,i sad sam sigurna da je tad bila,jos samo FF da potvrdi A i Dejani je bila 29 dc,samo nek nastavi da raste...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Proročica Nensi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:22:21
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Proročica Nensi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:30:25
|
|
|
|
dejana007
|
daj boze da jeste prorocica i daj boze da bila O. Ovo cu podvesti kao prvi mesec pokusaja da ostanem trudna, tri meseca nisam pogodila O...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?