Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 28.1.2009 0:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 28.1.2009 7:49:45
|
|
|
|
Jeca*
|
mašo, bolje ćuti, ne hvali se, ili ćemo sve da se sjurimo kod tebe da odložimo naše stvari
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 28.1.2009 8:27:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca02 mašo, bolje ćuti, ne hvali se, ili ćemo sve da se sjurimo kod tebe da odložimo naše stvari
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 28.1.2009 11:37:59
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 28.1.2009 11:38:18
|
|
|
|
MERYEN
|
Tsha jesi li svracala kod kineza,mislim u azijsku robnu kucu?
< Poruku je uredio MERYEN -- 28.1.2009 11:39:24 >
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 28.1.2009 11:42:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam, imala sam juče goste pa nisam stigla, a danas davi ova kiša grozna...
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 1.2.2009 19:08:22
|
|
|
|
prase
|
Moja mama je kupila te kese u onim prodavnicama "Sve za 100 din" ili tako nešto. Mislim da se oni snabdevaju kod kineza... Elem, kese su ružnjikave, sa nekim glupim šarama, ali u njih staviš gomilu stvari i to drži evo već mesecima. Mama isprobala kao na svojim stvarima, a nikako da donese meni par komada. Nije frka za Uroševe stvari (još nije, jer je nas poizbacivao iz dobrog dela plakara), ali letnje stvari mi stoje van kese u gornjem delu plakara i bojim se da sam ih džaba prala i peglala i da će imati one ružne fleke od stajanja...
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 6.2.2009 22:55:34
|
|
|
|
Jeca*
|
MERYEN kupila sam kese kod Kineza. ODUŠEVLJENA SAM!!! A ja budala dala silne pare za onaj komplet... Ove su jeftine a mnoooogooo kvalitetnije. Hvala na preporuci
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 7.2.2009 16:26:57
|
|
|
|
sani
|
Jeco, jesi li kese kupila u obicnoj kineskoj prodavnici ili nekoj spec??? kod nas imaju dvije vrste kineskih prodavnica obicne i HUGE a trazila sam te kese ali ih nisam nasla
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 7.2.2009 16:31:39
|
|
|
|
Jeca*
|
Pravo da ti kažem, mama mi ih je kupila. A ona mi reče da je to kupila u jednoj dobro opremljenoj kineskoj prodavnici. Nemoguće da "vaši" Kinezi nemaju te kese
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 7.2.2009 16:36:58
|
|
|
|
sani
|
nazalost ne, i ako imamo cak i dio grada koje se po novom zove kineska cetvrt. posaljite nam malo vasih kineza sa kesama a mi cemo vama nasih sa jorganima, prekrivacima, posteljinom ....
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 7.2.2009 16:52:49
|
|
|
|
Jeca*
|
Da se ja pitam, ja bih vam poslala SVE "naše" Kineze. Ne treba ništa i niko zauzvrat
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 15.3.2009 19:37:05
|
|
|
|
Anoniman
|
E, kupih kesu (jednu - da probam) kod kineza... evo, spakovah u nju pola špajza... nisam imala pojma da su tolike, spakovala sam sadržaj 4 kese za đubre od 40l u jednu tu vakuum kesu, isisala vazduh i stavila pod krevet. Vreme će da pokaže dal vredi... ako vredi - pola stana ću da spakujem u njih.
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 15.3.2009 20:09:14
|
|
|
|
mihi
|
Sve Lukine stvari dajem drugarici koja ima dva sina, a za Miloša sam kupila sve nove stvari sem par sitnica koje su mi se svidele pa sam ih sačuvala.
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 15.3.2009 20:27:43
|
|
|
|
Verus
|
citam i ne mogu da verujem da su Kinezi preuzeli ceo svet....pa bice ko Tarabici sto rekose "zuti ljudi ce popiti svu vodu i pojesti svu hranu sveta" i prodati svima te kese! pa to onih hoce da se sve spakuje u te kese pa da ostane vise mesta na planeti za njih!
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 15.3.2009 20:30:55
|
|
|
|
mihi
|
Verus radiš ili si free?
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 15.3.2009 20:50:23
|
|
|
|
Verus
|
Radim Mihi i danas, sutra sam off
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 15.3.2009 20:51:36
|
|
|
|
mihi
|
Ajde radi čujemo se sutra na kafici. Pozzdrav
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 15.3.2009 20:52:59
|
|
|
|
Verus
|
pozz mihi sutra ne radim pa cu se prikljuciti tokom dana valjda cu vas uhvatiti...odoh da rucam, evo 16h a jos nisam jela, have a great week ;)
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 17.3.2009 8:25:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Kesa je pustila posle jedne noći.
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 17.3.2009 8:33:46
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kesa je pustila posle jedne noći. I moja takodje... Bas sam juce spakovala 3 kutije ... prvo u crne kese pa u kutiju i to sve dobro zatvorila i ulijepila selotejpom... Garderobica 56,62... kako je brzo izrastao... Za sad mi je u jednoj sobi u prizemlju koju koristim za peglanje... za susenje vesa...
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 17.3.2009 8:43:13
|
|
|
|
mihi
|
Ja sam pokušala da odnesem u Crveni krst ali oni imaju specijalne zahteve tako da sam odustala i ako je bilo i novih stvari sa kojih nije skinuta etiketa.
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 17.3.2009 8:50:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, crveni krst ima posebne zahteve, ali dečije selo nema.
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 17.3.2009 8:53:43
|
|
|
|
mihi
|
A gde je dečije selo?
|
|
|
|
RE: Šta bebinom garderobom kada je preraste? 17.3.2009 8:56:56
|
|
|
|
Anoniman
|
A, da, ti si iz BG, sorry. U Sremskoj Kamenici. Pa morate i vi imati tako nešto u BG, deca bez roditelja, napuštena deca. Bila sam tamo pre par godina, mnogo su draga deca.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciBebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?