|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Test živčane osetljivosti
30.3.2009 11:27:53   
Anoniman
Evo nešto sa rr.hr za šta nikada nisam čula... čak ne znam ni da li je adekvatan naziv teme...

Evo posta:
Kad su mi djeca bila 3,4 mjeseca na kontroli kod pedijatrice polegla ih je potrbuške i lagano im noktima prošla sa obje strane kralježnice. Ovisno o tome koju boju kože dijete dobi i kako beba reagira vidi je li živčano više osjetljiva ili ne.
Moji su bili ok pa nije ni komentirala, ali je kumi rekla da vidi da je beba jako živčano preosjetljiva i da moraju paziti da ne budu popustljivi jer spada u zahtjevnu djecu.

Jesu to radili vašoj deci? user posted image
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Test živčane osetljivosti
30.3.2009 11:34:01   
Modessty
meni da su radili kad sam bila beba možda bi se moji rešili da me daju na usvajanjeuser posted image
mnogo sam živčana, a naročito me nepravda iritira

ali to nije temauser posted image user posted image
sorryyyuser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
30.3.2009 15:29:47   
Lu
Ovo je nešto naprednije,mom djetetu nisu to radili.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 3
30.3.2009 15:36:14   
Anoniman
e to su radili ... znam da sam je pitala kakvi su to novi folovi... htjela sam joj skociti za vrat sto mi grebe dijete user posted image ... kad ono test user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 4
30.3.2009 15:39:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo

htjela sam joj skociti za vrat sto mi grebe dijete 

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
30.3.2009 18:44:16   
prase
Ovo Urošu nisu radili, ali znam da je isti fazon i za odrasle ljude. Na primer, zagrebati malo noktom sa donje strane podlaktice (gde je koža tanja) - ako brzo pocrveni, osoba je "živčana". Meni pocrveni i spadam u osobe koje umeju neretko da se "zapale"... Iskusniji lekari opšte prakse na sistematskom pregledu na primer, zagrebu stetoskopom kao slučajno po grudima dok slušaju srce - i snimaju reakciju kože. To je stari fazon... ili poznat samo nama koji smo živčani... Da mi nije žao da ga grebem, sad bih probala na Urošu da vidim šta će da ispadne user posted image Izgleda mi kao da nije zahtevan, bilo bi lepo da tako i ostane, da se prase oprasi bez da joj se to obije o glavu još koji put user posted image

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
30.3.2009 22:06:42   
Dora
dobra metoda! prvi put čujem!
ja i moja bubica smo svetlog tena, osetljive kože. Svaki i najmanji udarac ili ogrebotina ostane na koži. Oboje smo živci, zahtevni, samoživi, tvrdoglavi. To mora da je potpuno tačno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 7
30.3.2009 22:10:47   
guppy RR
moraćemo ovaj fenomen bolje da proučimo..... user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 8
31.3.2009 9:47:35   
Anoniman
Evo, zagrebah se... user posted image  Ali nije pocrvenelo, nego je ostao trag, više beo nego crven, i peče me. user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 9
31.3.2009 19:23:38   
maša
Mojoj bebici taj test nisu radili.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
31.3.2009 19:28:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Evo, zagrebah se... user posted image  Ali nije pocrvenelo, nego je ostao trag, više beo nego crven, i peče me. user posted image

prepisujem

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 11
28.5.2009 21:00:41   
magde
e ovo me jako interesuje daj mi recite dal ovo so ogrebotine je tacno ili nije dovoljno ispitano.moja beba je postala kao zivcana kad jede samo stisne ruke i samo nesto vuce i neznam jel je zub na put ili je postala nervozna.a mi smo svi kod kuce smirene i nema razlog za nervoza bebina.i kad je uspavam.vidim da joj  se spava ali sa plac je zaspim.sta je u pitanje.daj nek mi neko kaze????

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
28.5.2009 21:55:19   
Rina
Interesantno,prvi put cujem za ovo...

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here