Snelle
|
Žene, ja sam toliko iznenađena sinoćnim otkrićem, da moram sa vama da podelim sve! Post će biti verovatno poduži, ali moram od Kulina Bana, sorry. Radi se o meni i Lesici. Žene koje se bile sa nama dvema u trećem tromesečju, znaju da smo se na trećem upoznale i jako zbližile jer nam je bio isti VTP. U šali smo se zvale bliznakinje, jer su bebice trebale da se rode istog dana. Lesica je od početka znala da će se poroditi u Mišoviću, ja sam htela tamo, ali nisam imala ni vezu, niti sam tamo vodila trudnoću...pa su šanse bile jako male da ću se tamo poroditi, ali sam od svog dr ipak uzela uput za DM, pa šta mi Bog da. 17.05. meni stiže poruka od Lesice da je 4 prsta otvorena, bez bolova i da su je zadržali u DM-u. Još mi kaže da požurim i ja, jer joj se čini da ima slobodnih ležajeva, pa će me sigurno primiti. Te večeri i meni kreću kontrakcije, koje su trajale 24 sata bez prekida, ali su bile u nepravilnim razmacima, pa nisam otišla u porodilište. Na nagovor RR-ovki u ponoć izmedju 18. i 19. maja odlazim u DM. Primaju me! I tog jutra na svet dolazi moja Lana. Smeštaju me u sobu, i malo kasnije u moju sobu ulazi Lesica i donosi mi plazmu da se okrepim posle porodjaja. Ostale smo u kontaktu nakon toga, ali se nismo videle, sve do sinoć! Nakon našeg skupa ona odlazi kod svojih roditelja, pokazuje mami fotografije....mami sam jako poznata! Dok su razgovarale odakle bih joj mogla biti poznata, shvataju da smo se nas dve igrale dok smo bile deca, davnih 80-ih! Naime, i moja i Lesicina mama su rodom sa Kosmeta i kao devojke su živele u komšiluku, tj. kuća uz kuću. Udajom su se preselile za Srbiju, ali su dolazile u poset_u roditeljima, i kad god bi se u isto vreme našle u tom mestu, Lesica i ja bi se družile. Nas dve ovo naravno nismo imale pojma, jer smo bile jako male! Ja se ježim dok vam sve ovo pišem! Šta reći, osim da život piše romane! I naravno, da nije bilo RR-a, ja se ne bih opet srela sa svojom drugaricom iz detinjstva, i kako se posle ispostavilo i daljom rođakom
< Poruku je uredio Snelle -- 24.12.2010 12:32:23 >