|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parfem
19.1.2011 20:05:19   
Brana
joj Jeco svaka cast ti bas znas dosta parfema ja koristim i zimi i leti one koje dobijem a svidjaju mi se,nekad ni imena ne zapamtim!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 226
19.1.2011 21:07:21   
dacca

IZVORNA PORUKA: Brana

Kada vec Jeca pomenu Nina Ricci ovaj je isto fenomenalan!
user posted image

Njemu slican je i novi B.U. parfem i dezodorans!

Ja imam ovaj parfem i obozavam ga, ali nesto mi i nije za starije. U pravu ste po pitanju SAKIJA (CHANEL-a) ,ali mi je preskup, a sad ide VTO i para, para, para, para, paaaaarraaaaa

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 227
19.1.2011 21:18:04   
pepeljuga
moji omiljeni:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

imam gomilu parfema i stalno ih vrtim u krug. sad bih volela neki novi ali ne znam koji...dok se ne pojavi kod nas novi jlo love and glamour user posted image

ako neko moze da mi predlozi neki jak, slatkast ali ne otuzan vec osvezavajuc (kakav opis, majko mila user posted image )

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 228
19.1.2011 21:45:52   
bebać
Pepeljugo jesil probala CK 'Eupforia'...jao divan je...malo jači,senzualan...osvežavajući...nije slatkast...extra parfem...meni je malo skuplji(oko 45 eura 30ml)...al čim sam ga kupila odlepila sam na njega...i danas uzdišem za njimuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 229
19.1.2011 22:07:15   
pepeljuga
e, meni je neverovatna stvar da mi se nijedan jedini calvin klein parfem ne svidja, ali bas nijedan! isto kao sto mi dior parfemi prosto ne stoje, neki su mi i lepi ali nekako nisu za mene user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 230
19.1.2011 22:10:04   
magnetic

IZVORNA PORUKA: bebać

Pepeljugo jesil probala CK 'Eupforia'...jao divan je...malo jači,senzualan...osvežavajući...nije slatkast...extra parfem...meni je malo skuplji(oko 45 eura 30ml)...al čim sam ga kupila odlepila sam na njega...i danas uzdišem za njimuser posted image
Divan je

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 231
19.1.2011 22:15:51   
IVA 11
Trenutno koristim 5th Avenue-Elizabet Arden, a najomiljeniji mi je Fluid-Iceberg, obozavam ga!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 232
19.1.2011 23:48:37   
viking
Ja kupila DK Be Delicious, simpa je...Ja sam inače duduk za parfeme, niti pamtim mirise, niti pamtim nazive parfema, stalno se predomišljam oko toga koji mi se sviđa i uvek se svede na impulsnu kupovinu, kad popizdim i kad mi se smuči njušenje papirnih štapića, kupim onaj koji mi je u to trenutku na dohvat ruke.....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 233
20.1.2011 9:28:54   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ako neko moze da mi predlozi neki jak, slatkast ali ne otuzan vec osvezavajuc (kakav opis, majko mila user posted image )

Moschino Funny. Slatkast, osvežavajuć. Jedino što nije jak, ali ne znam kako može da bude jak i slatkast i osvežavajuć u isto vreme user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

Direktna veza do poruke: 234
20.1.2011 10:52:24   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Moschino Funny. Slatkast, osvežavajuć. Jedino što nije jak, ali ne znam kako može da bude jak i slatkast i osvežavajuć u isto vreme user posted image

user posted image moze, ali zato jedva nalazim parfem da mi se svidja user posted image mozda se nisam bas najbolje izrazila, htedoh da kazem slatkast u smislu intenzivan, jaci... ali ne onako otuzan nego osvezavajuc (joj, tek sad sam ga objasnila boze sacuvaj user posted image )

alex, probacu moschino, jako volim njihov i love love (za svaki dan je idealan, posebno leti), moze biti da ce mi se jos neki svideti user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 235
20.1.2011 15:40:28   
mati
user posted image
user posted image
Moji omiljeni

Direktna veza do poruke: 236
20.1.2011 15:51:23   
marija32
U poslednjih godinu dana omiljeni mi je Armanijev Idol

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 237
20.1.2011 16:12:45   
Volta
šanel,dior,laura bjađoti,salvador dali,armani,maruša,viktor i rolf...kašarel,barberi...

NAGRADE NE POSTOJE ZA PROSEČNE REZULTATE! LJUDIMA TREBA SUPROTSTAVITI DIPLOMATIJU,ZBIVANJIMA VEŠTINU!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 238
20.1.2011 16:30:43   
Volta
user posted image  

< Poruku je uredio Volta -- 20.1.2011 16:31:20 >

NAGRADE NE POSTOJE ZA PROSEČNE REZULTATE! LJUDIMA TREBA SUPROTSTAVITI DIPLOMATIJU,ZBIVANJIMA VEŠTINU!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 239
20.1.2011 19:47:15   
Volta
user posted image

(odgovor članu Volta)
Direktna veza do poruke: 240
6.3.2011 21:26:52   
Lu
Počastila sam se danasuser posted image

user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Volta)
Direktna veza do poruke: 241
8.3.2011 11:35:54   
*Alexx*
Amor Amor od Cacharela je odličan (pepeljugo, sad mi je jasno šta si htela da kažeš onim sladak, a osvežavajuć user posted image )!
Dobila sam tester parfema Naomi od Naomi Campbell. Ljudi, kako je to lep, osvežavajući parfem! Pašće kupovina user posted image
user posted image

< Poruku je uredio *Alexx* -- 8.3.2011 11:36:26 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 242
8.3.2011 12:28:02   
bojana86
user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 243
8.3.2011 12:36:22   
mikica sa
user posted image

u zadnje vrijeme me ovaj osvojio a prije njega ovaj: user posted image

user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 244
8.3.2011 14:27:29   
pepeljuga
Amor Amor od Cacharela je odličan (pepeljugo, sad mi je jasno šta si htela da kažeš onim sladak, a osvežavajuć user posted image )!

alex, ja kad objasnim, objasnila sam user posted image user posted image user posted image

a taj novi naomi....mmmmm, moram probati, jedno vreme sam obozavala onaj njen u zlatnoj bocici

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 245
8.3.2011 14:28:32   
Jeca*
ovaj?
user posted image

ja sam njega potrosila, ali bas mi je prijao user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 246
8.3.2011 14:32:35   
Ana RR
Taj je i meni baš nekako legao user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 247
8.3.2011 14:32:41   
pepeljuga
daa! ni ja ga vise nemam a retko kupujem dva puta isti parfem, ali taj sam bas volela user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 248
8.3.2011 14:35:10   
pepeljuga
a od muzica sam za godisnjicu dobila ovaj

user posted image

Direktna veza do poruke: 249
8.3.2011 14:41:35   
Anoniman
Imam šurnaest bočica sve načete ili do pola istrošene . Ček da vidimo , čega tu ima . Evo : Burberi vikend , Versaći brajt kristal , Sindi Kraford neki bla bla , Hugo Boss dip red , star ko Grčka , La Kostin por fem ,Paco rabane pour elle - jedini kojeg konstantno koristim jer ga OBOŽAVAM ,i za sada nenačet Viktorija Bekam - signature , taj sam sad dobila za NG .

Baj d vej , danas sam u fazi pisanja svega "po srpski" , pa se snalazite user posted image

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Otkrij nove dimenzije blistavosti kože
Kada je koža zdrava, ona zrači – a upravo taj svež, blistav izgled sada je lakše postići nego ikada pre.
UV filter kome ništa ne promiče
Nakon 10 godina istraživanja i preko 65 sprovedenih studija, La Roche-Posay sa ponosom je lansirao novi ANTHELIOS UVMUNE...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here