choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tash moja beba je napunila 6 meseci pre 2 dana, i od tada haooosssss! Do sada je jeo u 20h, spavao do 2 (nekada 4), pa do 6 i produzio do 8-9, a ako je ustajao u 4, onda se nije budio u 6. Uspavljivala sam ga jako jednostavno, u krilu uz pesmicu i blago drmusanje za 2min. Od juce mi se otima iz ruku, ne mogu tako da ga uspavam, sinoc je budio da jede u ponoc (???), ali da ne gresim dusu, posle se nije cuo do 6, pa do 9. :) Veceras sam ga do kraja spustila na krevet, on se vrteo, vrteo, kako kmekne, ja mu dunem u lice, pa je zaspao, ali sam zaspala i ja. Nadam se da je ovo prolaznog tipa, da ce recimo zub da mu izraste sutra ujutru. :) Tash ja se nadam da je slucajnost M je zaspao, nakon osme minute. Znaci pocela sam sa 3 min. Znaci zaspao je nakon ukupno 40 minuta Uzasno se osjecam, ali pukla sam nocas. Pukla! I sad sto je najgore ne znam kako dalje? Sta da radim? Da li da ga ostavim u kuhinji, a ja spavam u dn boravku za slucaj da se probudi pa da mozemo opet da galamimo, ili da idemo u sobu...Nemam ni knjigu ni nista, naprasno sam ovo odlucila i potpuno sam nespremna. Aaaaaaaaaaaaa