lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Nxxx Hvala na dobrodoslici :) Moja greska,nije klometol vec Trental od 400 mg, i vitamin e i profertil, pijem sve to 2x dnevno 3 meseca. Sto se tice cigareta,nije to neka kriza za njima, ali kad ih vidim,voda u ustima,pogotovu uz kaficu, pa je minimalan broj 4-5-6 dnevno,jbg,moracu i to izbaciti. Sto se tice spermograma, radio sam 3 u Neolabu, apstinencija 4,5 dana,smanjena pokretljivost,napiao sam vec, na sudskoj apstinencija 6 dana,normokineza 70%,ali urolog mi je rekao da nije validan jel ne rade progresivnu pokretljivost, sto je i moguce jel trudnoce jos nema. Napisah vec,imam dovoljan broj spermatozoida, ali ta pokreljivost,jbg....Videcu posle terapije,imam jos 2 meseca. Trental je lijek za perifernu cirkulaciju(u ekstremitetima), stoga mislim da ima logike sto ga pijes... sto se tice rezultata sa sudske medicine slozila bih se sa tvojim urologom, pogotovu sto je apstinencija bila 6 dana, a za zacece(negdje ovdje sam to procitala) jedna od bitnijih stvari je progresivna pokretlijivost..terapija ti je kompletna, stoga se nadam i navijam da sledeci spermogram bude mnogo bolji