|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lepe vesti
26.5.2011 13:42:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Milica ima friz kao moj Milošuser posted image
A ja sam postala tetka- moj brat od ujaka i moja snajkica su dobili jednog malog Filipa,koji je tacno mjesec dana mladji od mog frajera

Cirokanauser posted image
Bravo tetkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 601
26.5.2011 15:07:57   
Klarita
Porodila se moja kuma, rodila je devojcicu, vec ima jednu od 7 godina secerlemicu, ali smo posebno radosni jer je imala pre prve cerke spontani, pa posle jos jedan, pa joj je umro sin na porodjaju pre dve godineuser posted image
A, sada je ziva i zdrava devojcica i svi smo veseli i srecniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
26.5.2011 15:10:53   
Verus
user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 603
26.5.2011 15:10:55   
bokicans
Klarita to su zaista lepe veste.user posted image user posted image user posted image Divno ,da je ziva i zdrava.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 604
26.5.2011 15:13:29   
Klarita
Hvala zenske....
Imam ja jos lepih vesti...juce diplomirala moja najbolja drugarica, bila sam presrecna, preplakala sam pola odbrane, njena baka i jauser posted image user posted image user posted image a, njena majka nas samo gurala laktovimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 605
26.5.2011 15:15:36   
JMPM
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 606
26.5.2011 17:16:07   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Ajde da ne kvarimo temu. Otvorite novu za komentare.

Ma nećemo otvarati temu, nema ovdje mjesta politici!

Odoh ja na geopoliticki, obozavam da komentarisem sa patriJotama.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 607
27.5.2011 11:18:25   
lavinia

IZVORNA PORUKA: Rivana

Uhapšen Ratko.user posted image

user posted image ne znam koliko to moze biti lepa vest!

Pozdravljam vas!
Ne mogu da vjerujem da danas uz sve informacije kojima raspolazemo,masu nezavisnih medija,koji izvjestavaju relativno objektivno neko moze reci da nije lijepa vijest hapsenje ratnog zlocinca.Toliko toga se desilo,toliko tuge i jada ,to sve negirati je prestrasno.Najgora stvar za jedan narod jeste zaborav,a Sreberenica se ne smije zaboraviti.Pravde mora biti za sve i po istim arsinima.Bosanka sam i Hercegovka i strasno bi mi bilo da negiram ili glorificaram zlocine koje je pocinila ,,moja" strana.Ratni zlocinac je ratni zlocinac i tu je prici kraj,bez obzira kako se zove.Nema nam normalnog suzivota dok svi ne budemo spremni otvoriti oci,priznati da su se desavale uzasne stvari zarad necijih visih ciljeva i dok ne budemo spremni spustiti glavu i zamoliti onog drugog za oprost.Ja svoju spustam jer zelim da mi djeca rastu u ljepsoj ,otvorenijoj sredini gdje im nece brojati krvna zrnca i na osnovu muslimanskog imena gledati kao drugacije,nepozeljne.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 608
27.5.2011 11:31:56   
Zell
IZVORNA PORUKA: lavinia

Pozdravljam vas!
Ne mogu da vjerujem da danas uz sve informacije kojima raspolazemo,masu nezavisnih medija,koji izvjestavaju relativno objektivno neko moze reci da nije lijepa vijest hapsenje ratnog zlocinca.Toliko toga se desilo,toliko tuge i jada ,to sve negirati je prestrasno.Najgora stvar za jedan narod jeste zaborav,a Sreberenica se ne smije zaboraviti.Pravde mora biti za sve i po istim arsinima.Bosanka sam i Hercegovka i strasno bi mi bilo da negiram ili glorificaram zlocine koje je pocinila ,,moja" strana.Ratni zlocinac je ratni zlocinac i tu je prici kraj,bez obzira kako se zove.Nema nam normalnog suzivota dok svi ne budemo spremni otvoriti oci,priznati da su se desavale uzasne stvari zarad necijih visih ciljeva i dok ne budemo spremni spustiti glavu i zamoliti onog drugog za oprost.Ja svoju spustam jer zelim da mi djeca rastu u ljepsoj ,otvorenijoj sredini gdje im nece brojati krvna zrnca i na osnovu muslimanskog imena gledati kao drugacije,nepozeljne.

ne mogu da verujem da si se registrovala samo da bi ovaj komentar dala.... mozda bi trebalo da se registrujes na neki drugi forum mislim da je na RR politika sporedna tema, ako uopste i postoji....
pozdrav

(odgovor članu lavinia)
Direktna veza do poruke: 609
27.5.2011 11:33:26   
JMPM
Zell,ne opterecuj se,vidis da nema pametnija posla.Ne treba kvariti ovu temu za lepe vesti user posted image .Ja sam od jutros bas raspolozena i sve bih izgrlila i izljubila user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 610
27.5.2011 11:41:43   
Zell
IZVORNA PORUKA: JMPM

Zell,ne opterecuj se,vidis da nema pametnija posla.Ne treba kvariti ovu temu za lepe vesti user posted image .Ja sam od jutros bas raspolozena i sve bih izgrlila i izljubila user posted image

i ja isto user posted image
zato i dodjoh na ovu temu da procitam jop lepih vesti a oni opleli o politici pa user posted image user posted image user posted image
pozdravljam te user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 611
27.5.2011 11:43:19   
JMPM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I jos jedan za kraj user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 612
27.5.2011 11:46:15   
bokicans
E političarke palite iz teme lepe vesti.Nemojte nam kvariti danuser posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 613
27.5.2011 11:52:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lavinia

Pozdravljam vas!

1. Pozdrav za Nasera Oricauser posted image
2. Izvinjavam se za ovo pod 1, ali jace je od mene.
3. Ovo nije politicki forum (mada, priznajem, meni bi bilo zanimljivo da jeste)
4.user posted image

(odgovor članu lavinia)
  Direktna veza do poruke: 614
27.5.2011 11:53:59   
Anoniman
Bila sam kod ginica i sve je okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 615
27.5.2011 11:54:14   
Ana RR
Brisaću sve postove koji su vezani za političke događaje.

Molim vas, bez polemika i komentara!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 616
27.5.2011 11:54:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino

Bila sam kod ginica i sve je okuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 617
27.5.2011 11:55:02   
Anoniman
Verolino user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 618
27.5.2011 12:02:19   
JMPM

E ovo je lepa vest user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
27.5.2011 12:03:55   
Zell

super verka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
27.5.2011 12:07:17   
Zell
Evo i od mene jedna lepa vest: MM me vodi na romantičan vikend na more !!!!!! user posted image
zato mi je ovaj petak jos miliji nego inače user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 621
27.5.2011 12:09:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zell

Evo i od mene jedna lepa vest: MM me vodi na romantičan vikend na more !!!!!! user posted image
zato mi je ovaj petak jos miliji nego inače user posted image

user posted image user posted image user posted image za muza, i lepo se provedite user posted image

(odgovor članu Zell)
  Direktna veza do poruke: 622
27.5.2011 12:10:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: JMPM

E ovo je lepa vest user posted image  user posted image

Jesteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 623
27.5.2011 12:13:02   
Verus
bravo verouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 624
27.5.2011 12:13:53   
Zell
hvala  user posted image  bas sam se prijatno iznenadila a nisam neki ljubitelj iznenadjenja user posted image   malo da se maknem od svih............ user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

napisite u komentar koje od ovih imena vam je najlepse
pisuljica

:)

Sofija (24%)

Masha (14%)

Lara (17%)

Hana (25%)

Anastasija (12%)

Adriana (8%)

Ukupan broj glasova: 126

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here