Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.9.2009 17:37:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Prijatan praznik svima koji slave.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.9.2009 21:09:42
|
|
|
|
sephora
|
dragi moji, srećan bajram svima koji slave, kulla a'am wa entum bihair!
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.9.2009 21:41:27
|
|
|
|
Lu
|
Sretan Bajram svim kolegicama na rr koje slave,Vučko,Mamanp,Bince,Indy i ostalima
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.9.2009 23:20:20
|
|
|
|
marince1
|
Srecan vam Bajram drugarice nase!!!
|
|
RE: Šta slave muslimani? 20.9.2009 23:24:28
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala svima na cestitkama puno
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 21.9.2009 10:19:42
|
|
|
|
MERYEN
|
Srecan vam bajram.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 26.11.2009 8:23:09
|
|
|
|
mamanp
|
Sutra je Kurban bajram. Svima koji slave Kurban bajram neka je: BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
|
|
RE: Šta slave muslimani? 26.11.2009 9:38:26
|
|
|
|
sephora
|
Sutra je praznik ali ako ne stignem kojim slučajem da se sutra javim: SREĆAN BAJRAM SVIMA!!!
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 11:36:55
|
|
|
|
dana198495
|
Bajram serif mubarek olsun
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 13:11:31
|
|
|
|
Lu
|
Sretan Bajram svim dragim članicama RR-a koje slave ovaj praznik Očekujemo kolače
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 13:12:57
|
|
|
|
Dudu25
|
Sretan Bajram svima
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 13:27:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Srećan praznik!
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 13:28:43
|
|
|
|
guppy RR
|
Srećan praznik našim drugaricama
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 13:30:59
|
|
|
|
sephora
|
srećan praznik!!!
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 14:35:26
|
|
|
|
magnetic
|
Sretan praznik svima koji slave
< Poruku je uredio magnetic -- 27.11.2009 14:36:29 >
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 14:43:58
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Sretan Bajram svim dragim članicama RR-a koje slave ovaj praznik Očekujemo kolače Srean Bajram!! ... i ispod baklave ništa manje ne očekujem
|
|
RE: Šta slave muslimani? 27.11.2009 14:46:42
|
|
|
|
buhla
|
Srećan praznik svima koji slave današnji praznik!
|
|
RE: Šta slave muslimani? 9.8.2010 9:56:21
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Ramazan ove godine počinje ako Bog da 09.08.2010. godine do 10.09.2010. godine kad nastupa Ramazanski bajram Mjesec Ramazana kod muslimana koji traje mjesec dana i tada nastupa Ramazanski bajram Mjesec Ramazan obilježava svakodnevni post od sabaha (zore) do akšama(predvečerja), i za vrijeme tog posta ne konzumira se ni voda ni hrana. Pred kraj Ramazana, daje se siromašnijim porodicama sadekatul-fitr (bilo da je novčana pomoć, ili pomoć u hrani, odjeći i sl). Postom su izuzete, trudnice, dojilje, porodilje, žene za vrijeme trajanja menstruacije, putnici, kao i bolesnici koji bi ugrozili svoje zdravlje postom Svim muslimanima koji poste mjesec ramazana želim lak post i da im dragi Allah to upiše u dobra djela. da samu sebe citiram s prve strane kao "anonimusa"
|
|
RE: Šta slave muslimani? 9.8.2010 10:01:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećan početak posta!
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 9.8.2010 10:18:09
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Svim muslimanima koji poste mjesec ramazana želim lak post i da im dragi Allah to upiše u dobra djela. Pridružujem se
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 10.8.2010 8:32:39
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Ramazan ove godine počinje ako Bog da 09.08.2010. godine do 10.09.2010. godine kad nastupa Ramazanski bajram e sad samu sebe da ispravim... pobrkala sam datume...bila sam ubijeđena da je juče bio 7.08. o Bože idiota..... a znam da ramazan počinje u srijedu...znači počinje 11.08. i traje do 10.09.
|
|
RE: Šta slave muslimani? 30.8.2011 13:23:36
|
|
|
|
Olga75
|
Bajram Serif Mubarek Olsun
|
|
RE: Šta slave muslimani? 30.8.2011 13:29:51
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala Olgice
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 30.8.2011 13:31:40
|
|
|
|
Olga75
|
sta si lepo pravila moja tetka je udata za muslimana i pre par dana me zove : daaaj mi recept za tvoje sitne kolace , mojim dosadili kadaif i baklava
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.