Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se leci erektilna disfunkcija??? 12.9.2011 12:35:30
|
|
|
|
World
|
cao dove, ne znam ti nesto strucno o temi, ali vjerujem u moc prirodnih lijekova, pa mozda da nadjes nesto sto pomaze... tipa ima onih nekih smjesa koje pravis za poboljsanje, sjemenke, med, itd...
|
|
RE: Kako se leci erektilna disfunkcija??? 12.9.2011 14:23:54
|
|
|
|
Ognjenka
|
Ezerex-nije lek vec preparat i dodatak ishrani. Potpuno prirodan, koristi se i kao suplement Profertilu pri poboljsanju spermograma ali i za ovaj problem. Nama se pokazao super. Proguglaj, a toplo ti preporucujem. Pocinje da deluje posle 2-3 dana, a moze da se uzima kad i kako hoce. U obliku je praska, sa ukusom narandze, i pakovanje od 30 kesica kosta oko 2400 din.
|
|
RE: Kako se leci erektilna disfunkcija??? 12.9.2011 14:27:38
|
|
|
|
Dove
|
sm=smiley31.gif] Svakako da cu da pokusam.Hvala najvise na svetu!!!
|
|
|
|
RE: Kako se leci erektilna disfunkcija??? 12.9.2011 14:37:46
|
|
|
|
Ognjenka
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.