Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 24.3.2010 20:31:36
|
|
|
|
dunja RR
|
zatim Kuba: pa N.Zeland, njega možda i vidim, tamo mi je najbolja drugarica:
< Poruku je uredio dunja -- 24.3.2010 20:36:44 >
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 25.3.2010 11:55:44
|
|
|
|
Anoniman
|
jedna i jedina Barselona-sutra bih se preselila tamo
< Poruku je uredio banini -- 25.3.2010 11:56:29 >
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 25.3.2010 21:12:32
|
|
|
|
diamond
|
ako je evropa u pitanju, onda definitivno monte carlo ili sicily, bilo gde
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 26.3.2010 23:20:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Najljepsa su mi sva ona mjesta koja ispunjavaju sledece uslove: - konstantno je toplo - ima prelijepo more, tirkizne boje, bez ajkula i inih stvorenja - plaze su pjeskovite, ali onaj sitan pjesak, sto nije vruc i ne ulazi puno ispod kupaceg - ima prirodnu hladovinu (palme, drvece, nije bitno ) - nema guzve - nije puno skupo - u blizini je neki veliki, siguran i miran grad idealan za provod, soping i jos po nesto. Eto ako neko zna mjesto koje ispunjava ove uslove, neka stavi slikicu i napise svoje iskustvo
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 5.6.2010 8:39:50
|
|
|
|
Trcosava
|
haha choopa - kad ga nađeš - vodi i mene tamo Ovo možda nije najlepše mesto na svetu, ali prizor jeste prelep. Slike su mi stigle na mail, ovde iskopirati deo teksta, a vi u google images ukucajte ''Caño Cristales'' - imaćete šta da vidite, ja sam bila oduševljena Dobro je da nema puta do nje (i da nije u Srbiji), vec bi bila nadjubrena i mutna. Za one koji ne razumeju engleski to je Cano Cristales blizu grada La Macarena u Kolumbiji. Zovu je jos reka koja je pobegla iz raja ili reka pet boja. Nazalost u kratkom periodu izmedju kisne i suve sezone kad je nivo vode bas kako treba, veliki varijabilitet algi i lisaja cvetaju u prelepim bojama. Do nje putevi ne vode pa se moze doci samo konjem ili pesice. HAJDEMO! Evo ipak jedne - čisto da vidite o čemu se radi
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 5.6.2010 11:45:42
|
|
|
|
Grejs
|
Od onih koje sam posetila najlepsi su mi Australija i N.Zeland pa onda Tajland a od onih koje bi volela da vidim definitivno Brazil.
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 5.6.2010 14:42:33
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 5.6.2010 15:06:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Irska...Škotska...Norveška i sl.
< Poruku je uredio kaliopi -- 5.6.2010 15:07:37 >
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 8.8.2010 22:13:43
|
|
|
|
eni26
|
copacabana
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 8.8.2010 22:54:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Trcosava Divno je
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 8.8.2010 23:53:05
|
|
|
|
liliana
|
Najlepše mesto na svetu: OČI MOJE BEBE!!!
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 8.8.2010 23:53:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: liliana Najlepše mesto na svetu: OČI MOJE BEBE!!!
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 8.8.2010 23:57:24
|
|
|
|
anuksunamun
|
Bora Bora i Crna Gora :):)
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 9.8.2010 0:00:21
|
|
|
|
mamaca
|
DUBAI MMMMMMMMMMMMMM
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 9.8.2010 0:01:04
|
|
|
|
liliana
|
Dunja, plave su-nema lepšeg neba!!!
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 9.8.2010 0:04:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: liliana Dunja, plave su-nema lepšeg neba!!! i mora
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 9.8.2010 0:16:18
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 10.8.2010 8:36:29
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ne mora biti najljepše ali kad čovjek vidi ovako nešto tek onda skonta koliko ne poznaje svoju domovinu - Ramsko jezero u Hercegovini na planini Raduša
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 10.8.2010 8:52:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: eni26 copacabana joooj, rio....plaza cele godine
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 21.9.2010 22:04:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Potpuno me fascinirao drevni grad Petra u Jordanu( jedno od Sedam svetskih čuda), čak sam istražila da se preko naših agencija, vrlo jednostavno može otići tamo. Iz letovališta Taba( Egipat) na Crvenom moru, organizuju se izleti........ Petra, kameni ružičasti grad Petra, prestonica Nabatinske dinastije iz drugog veka pre naše ere, stara je kao polovina vremena. Stolećima je bila glavna usputna tačka na putu između Rima, Grčke i Egipta, preko Sirije i Saudijske Arabije ka Dalekom istoku. Put je lako mogao da se nađe po opojnom mirisu tamjana, začina, parfema i mekoj svili. Rimljani, i naročito vizantijski car Justinijan, obnavljali su put ka ovom neverovatnom mestu. Danas je, međutim, to put posut nestalim gradovima koje je iz sna probudio turizam. Petra je hiljadu godina bila zaboravljena i kada bi je neki putnik slučajno našao svi su mislili da je to šizofreni pokušaj materijalizovanja bajke. Konačno su je pronašli arheolozi, a tek 1980. godine Beduini su iseljeni odatle i hiljade stranaca svakodnevno razgleda ovaj ružičasti grad. Nikola Sarkozi je, zaprosivši Karlu Bruni ispred ružičaste Riznice, promociji ovog mesta doprineo više nego izbor za Sedam svetskih čuda! Kraljica Ranija ovde redovno organizuje koncerte, donatorske večeri i prijeme. Petra je lepša od svega što i mašta može da naslika. Sve što pročitate o ovom gradu i sve slike koje vidite ne mogu vas pripremiti za ovaj fantastični spoj prirode i ljudskih ruku.
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.9.2010 22:06:54 >
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.9.2010 1:02:07
|
|
|
|
dunja RR
|
evo je Petra
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.9.2010 1:06:46
|
|
|
|
gagana83
|
Divno!!!
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.9.2010 14:58:17
|
|
|
|
Mivica
|
Naselje u kojem sam odrasla i provela najlepše godine svog života!
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 27.11.2011 18:36:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Ide reklama ovih dana često na TV-u i zbog nje sam se zaljubila u Algarve. Kako bih se rado bućnula sada u ovim divotama Portugala...
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2011 18:38:47 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.