Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta slave katolici? 2.2.2011 11:46:59
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica Marija se zahvaljuje sto ste se setile njenog imendana i daa , danas se u crkvi osvecuju Marinske svece
|
|
RE: Šta slave katolici? 2.2.2011 11:49:48
|
|
|
|
Lu
|
I mojoj mami je imendan, napravila sam joj tortu koja se sinoć srušila...pa sam napravila drugu P.S. Probala sam, super je osvježavajuća, voćna, staviću vam poslije recept
< Poruku je uredio Lu RR -- 2.2.2011 11:50:30 >
|
|
RE: Šta slave katolici? 14.2.2011 7:09:17
|
|
|
|
bebironcic
|
|
|
RE: Šta slave katolici? 22.2.2011 11:33:05
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Kod katolika su utorak 8.3. poklade (mačkare, maskenbal), djeca kupe slatkiše po kućama, krofne, ...a na čistu srijedu 9.3. započinje post (Korizma) 40 dana prije Uskrsa.
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.2.2011 17:31:24
|
|
|
|
Lu
|
Kod katolika se Nedjelje ne poste, a post završava na Veliki Petak, dan muke i smrti Isusove, inače to je zapovjedni post, pored čiste srijede i badnjice.
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.2.2011 18:42:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Kod katolika se Nedjelje ne poste, a post završava na Veliki Petak, dan muke i smrti Isusove, inače to je zapovjedni post, pored čiste srijede i badnjice. A koliko inače ljudi poste kod vas, mislim katolici; da li se to poštuje kao pravilo ili kao kod nas pravoslavaca, sporadično-manjina?
|
|
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.2.2011 18:44:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Lu RR Kod katolika se Nedjelje ne poste, a post završava na Veliki Petak, dan muke i smrti Isusove, inače to je zapovjedni post, pored čiste srijede i badnjice. A koliko inače ljudi poste kod vas, mislim katolici; da li se to poštuje kao pravilo ili kao kod nas pravoslavaca, sporadično-manjina? ovo kod vas-mislim na BIH, baš me zanima i za BIH i za Hrvatsku.....
|
|
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.2.2011 21:14:53
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Lu RR Kod katolika se Nedjelje ne poste, a post završava na Veliki Petak, dan muke i smrti Isusove, inače to je zapovjedni post, pored čiste srijede i badnjice. A koliko inače ljudi poste kod vas, mislim katolici; da li se to poštuje kao pravilo ili kao kod nas pravoslavaca, sporadično-manjina? ovo kod vas-mislim na BIH, baš me zanima i za BIH i za Hrvatsku..... Kod nas ko i kod vas Mislim, posti kako ko hoće, ja planiram svih 40 dana bez Nedjelja, kod nas se nikada Nedjeljom ne posti, mm posti samo ova tri dana u godini i to ako se zadesi kod kuće, ja tada ne pravim posno pa mora. Neko odredi npr. petke i srijede ili 3 dana u Nedjelji. Oko mene uglavnom svi poste bar neke dane, a u HR baš i nisu toliko vjernici to mogu slobodno da kažem, mislim oni koji jesu-jesu ali su u manjini.
|
|
RE: Šta slave katolici? 17.4.2011 11:33:47
|
|
|
|
Olga75
|
danas je Cvetna nedelja
|
|
RE: Šta slave katolici? 15.8.2011 10:31:17
|
|
|
|
Olga75
|
danas je Velika Gospa ( Gospojina ) zapovedani blagdan i ne radi se nista
|
|
RE: Šta slave katolici? 15.8.2011 17:43:13
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas je Velika Gospa ( Gospojina ) zapovedani blagdan i ne radi se nista Obavila sam zavjet i osjećam se baš dobro
|
|
RE: Šta slave katolici? 15.8.2011 17:44:24
|
|
|
|
Olga75
|
a sutra Sv Roko
|
|
RE: Šta slave katolici? 15.8.2011 17:46:11
|
|
|
|
Lu
|
Ljubav moja najveća
|
|
RE: Šta slave katolici? 15.8.2011 17:48:42
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a sutra Sv Roko Zaštitnik oboljelih od gube, kuge, kolere, kožnih i zraznih bolesti, invalida...
|
|
RE: Šta slave katolici? 16.8.2011 11:22:11
|
|
|
|
Olga75
|
Roko , srecan imendaaan
|
|
RE: Šta slave katolici? 16.8.2011 11:41:13
|
|
|
|
Lu
|
Hvala teta Olga Ma nije da to slave baš svi katolici samo župe koje nose njegovo ime, i mi koji imamo to ime
|
|
RE: Šta slave katolici? 16.8.2011 11:43:05
|
|
|
|
Olga75
|
pa moja zupa je Sv Roko a matori i Marija su otisli u Rokinu kapelu danas i tako , kod mene skoro pa prostenje Roko , budi lep i pametan ko i do sada
|
|
RE: Šta slave katolici? 1.11.2011 8:55:30
|
|
|
|
Olga75
|
danas u Svi Sveti , ide se na groblje , nose hrizanteme i moli litanija Svih Svetih
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.12.2011 10:42:29
|
|
|
|
Olga75
|
svima koji Bozic proslavljaju po gregorijanskom kalendaru srecan Badnji dan
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.12.2011 11:01:47
|
|
|
|
Jeca*
|
dRRage dRRugarice koje proslavljete sutra ... da ovim danima i svim predstojecim uzivate u miru, ljubavi i toplini doma!
< Poruku je uredio Jeca* -- 24.12.2011 11:02:51 >
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.12.2011 11:10:12
|
|
|
|
MakiJ
|
Svima koji slave Badnji dan zelim da ga provedu u miru sa svojim najdrazima
|
|
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.12.2011 17:44:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Srecno Badnje vece i sutra Bozic drage RRajke koje slavite Da se lijepo provedete sa svojim najblizima
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.12.2011 17:53:38
|
|
|
|
little_one
|
Sretno Badnje vece svima koji ga proslavljaju i da u miru, zdravlju i sreci docekaju i proslave Bozic!
|
|
|
|
RE: Šta slave katolici? 24.12.2011 18:31:05
|
|
|
|
Olga75
|
i dobro mi dosli svi
|
|
RE: Šta slave katolici? 25.12.2011 9:41:53
|
|
|
|
minavb
|
Srecan Bozic
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.