|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Komisija za bolovanje
8.9.2010 19:28:15   
lanajelena
BM spremi zivce user posted image ...sa uputom i knjizicom stanes na salter i kazes trudnica,ides preko reda ne ocekuj da ce ti neko od baba i deda ustati tako da stojis ali udjes preko reda,tamo naravno kad te pitaju kako si kazi nikako inace ako kazes dobro ides odma na posao onda te malo ispituju i kazu izadji napolje,onda im treba malo duze da to sve ispisu i kad to bude gotovo teta na salteru ti kaze da li se vracas na posao ili dolazis opet

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
8.9.2010 19:35:12   
Anoniman
A majku mu , neće me valjda vratiti na posao u 30oj nedelji user posted image
Neka sede babuskere , pun mi ih je kufer više , samo mi reci , u najboljem i najgorem slučaju - koliko dugo to traje , sa sve čekanjem ?

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 27
8.9.2010 19:40:35   
lanajelena
Komisiju zavrsis za deset min ali taj izvestaj se nekad ceka i do pola sata...valjda te nece vratiti,kukaj malo,znaju da vrate u sedmom mani ih,kazi bole te ledja i tako nesto lazi malo,vrti mi se u glavi ili muka mi je vise cega sam se sve nagledala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
8.9.2010 19:44:54   
Anoniman
Uf bre ... pa radila sam do skoro , zar im to nije dosta ??? Ja trudna među one bolesne babe i krv i pacijente sa Hepatitisom više ne idem !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 29
26.11.2010 20:11:32   
LunaLu
Da li neko zna koliko ranije se moze otici na komisiju?
Meni je na poslednjoj komisiji pisalo nesposona za rad do 29.11. i danas kad sam otisla da to produzim, vratili su me sa pricom da je prerano?
Umesto da postuju to sto sam u 35. nedelji dosla na vreme, po ovom vremenu, one me vracaju?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
26.11.2010 20:58:39   
Mishica 77
Mislim da moraš baš u dan. Oni će ti pravdati ako je vikend ili tako nešto. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu LunaLu)
Direktna veza do poruke: 31
16.2.2011 19:50:28   
*Maki*
Nadam se da ce uskoro da me prime u jednu fabriku da odradim pripravnicki staz, uz to posto planiram i trudnocu nije mi jasno da li cu ja imati pravo na bolovanje (ako bude bilo potrebno)? Da li neko zna nesto o ovome? user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 32
8.8.2011 11:05:24   
icika26
da li neko zna koliko se ceka da vas pozove komisija u vezi produzetka porodiljskog 

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 33
8.8.2011 11:26:56   
bea83
Na koliko vam je komisija produžavala trudničko bolovanje?ja sam prošli put dobila manje od mesec dana, a sad 15tog mm ide ponovo pa me baš zanima da li će mu opet dati tako malo?mada mu je neka doktorka (jedna od dve koje potpisuju izveštaj) rekla - pa što su vam dali tako malo?dodjite sledeći put kod mene, ja ću vam dati dva mesecauser posted image kako oni to procenjuju?otprilike? a u komisiji hirurg i dermatolog, ooo Božeuser posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 34
8.8.2011 11:56:51   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: icika26

da li neko zna koliko se ceka da vas pozove komisija u vezi produzetka porodiljskog 

Icika,evo teme Kako produziti porodiljsko bolovanje? KLIKNI

Prebacicu tvoj post i tamo.

< Poruku je uredio Nensi RR -- 8.8.2011 11:57:10 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 35
8.8.2011 11:59:20   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: bea83

Na koliko vam je komisija produžavala trudničko bolovanje?ja sam prošli put dobila manje od mesec dana, a sad 15tog mm ide ponovo pa me baš zanima da li će mu opet dati tako malo?mada mu je neka doktorka (jedna od dve koje potpisuju izveštaj) rekla - pa što su vam dali tako malo?dodjite sledeći put kod mene, ja ću vam dati dva mesecauser posted image kako oni to procenjuju?otprilike? a u komisiji hirurg i dermatolog, ooo Božeuser posted image

Sve zavisi od komisije,meni su produzavali na mesec ipo.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 36
8.8.2011 14:30:24   
Anoniman
I meni i sestri na mesec i po ili 40 dana (nikad nisam tacno racunala), mislim da je to max sto mogu do sledece komisije.

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 37
28.1.2012 18:55:54   
Odri Hepbern
Devojke da li znate koliko moram biti min prijavljena na poslu da bi mi komisija dala trudnicko? Sad sam usla u 13n i nemam nikakvih problema, ali me zanima za svaki slucaj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
28.1.2012 18:58:15   
Nensi*
Ako mislis na duzinu staza,ja mislim da je minimum 6 meseci.

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 39
28.1.2012 18:59:55   
Odri Hepbern
Ok, imam toliko. Nadam se da mi jos nece biti potrebno ali nije na odmet imati sve informacije.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 40
28.1.2012 19:06:25   
bea83
IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Devojke da li znate koliko moram biti min prijavljena na poslu da bi mi komisija dala trudnicko? Sad sam usla u 13n i nemam nikakvih problema, ali me zanima za svaki slucaj.

Odri, tvoj staž nema veze sa komisijom. Oni moraju da ti daju bolovanje ako za to postoje indikacije čak i da radiš dva dana. Niko te na komisiji neće pitati koliko dugo radiš, niti to negde piše.E što se tiče naknade koju primaš za bolovanje, tu ima razlike u zavisnosti od toga koliko imaš staža.

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 41
5.2.2013 10:50:50   
MarijaMaja
Pozdrav svima,

Ja sam Maja, 17 nedelja, imam jedno glupo pitanje. Prva trudnoća je, i prvi put se "bavim" trudničkim bolovanjem, terminima, procedurama, a i od skora sam u Novom Sadu, pa mi nisu baš jasne stvari. Ko zakazuje komisiju? Lekar? Ili ja samo s uputima odem tamo 30tog dana bolovanja i predam papire i cekam? Koliko pre isteka 30 dana bolovanja treba da odem kod lekara po uput i sve što mi treba za komisiju? P.S. Na bolovanju sam od 16.01. lekar mi je rekao da dođem kod njega 14.02. (15. je neradan, 16.vikend) i ja se bojim da ću okasniti na komisiju.

Izvinite na smaranju i unapred se zahvaljaujem na bilo kakavom odgovoru

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 42
21.3.2014 20:45:16   
dunja RR
Ja bila danas na komisiji, završila sve i rekli mi da se više ne dolazi kod njih, nego ćemo sve završavati kod ginekologa u DZ (razlog-da nas ne šetaju sa stomacima).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu MarijaMaja)
Direktna veza do poruke: 43
21.3.2014 20:58:37   
degu
Dunja to je baš lepo od njih. Ja svakog meseca idem na komisiju u Vrbasu, pa na komisiju u Novom Sadu, tu dobijem ocenu, koju opet nosim u socijalno u Vrbasu da overim. Jedva čekam porodiljsko da otvorim da me više ne maltretiraju.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 44
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here