|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Porodjaj - privatno ili drzavno? (Novi Sad) 26.1.2012 22:26:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Odgovor na oba pitanja je ne.
|
|
|
|
|
RE: Porodjaj - privatno ili drzavno? (Novi Sad) 26.1.2012 23:15:06
|
|
|
|
crazymama
|
u NS mozda ne, u bgd postoji jedna jedina privantna klinika koja ima porodiliste i dozvolu za to, sve je legalno, a cena za prirodni porodjaj je 300 000din, dok je za carski 500 000din... u pitanju je bolnica Jevremova.
|
|
|
RE: Porodjaj - privatno ili drzavno? (Novi Sad) 4.2.2012 21:10:02
|
|
|
|
VVVV
|
U Novom Sadu ne postoji privatna kliknika sa dozvolom da radi porodjaje. Cini mi se da sam pre par godina citala da postoji neki problem sa sertifikatima/ licencama (ili kako se to vec zove u medicini). POstoje neke opremljene privatne poliklinike, ali nemaju dozvolu da obave porodjaj. Naravno, uzmi ovo s rezervom, sve ovo su informacije od pre 2 godine.
|
|
|
|
|
RE: Porodjaj - privatno ili drzavno? (Novi Sad) 4.2.2012 21:28:13
|
|
|
|
crazymama
|
pa dobro, NS nije daleko, za one koji sebi mogu da priuste, mogu da skoknu i u BGD na porodjaj u jevremovoj...
|
|
|
RE: Porodjaj - privatno ili drzavno? (Novi Sad) 4.2.2012 21:35:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: VVVV U Novom Sadu ne postoji privatna kliknika sa dozvolom da radi porodjaje. Cini mi se da sam pre par godina citala da postoji neki problem sa sertifikatima/ licencama (ili kako se to vec zove u medicini). POstoje neke opremljene privatne poliklinike, ali nemaju dozvolu da obave porodjaj. Naravno, uzmi ovo s rezervom, sve ovo su informacije od pre 2 godine. Jako puno uslova treba da ispunjavaju po Zakonu, te veoma teško mogu da dobiju dozvolu za rad.
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
NadaR Glasate li u anketama?ne-glupe su (
6%)

ponekad-kad mi je dosadno na forumu (
43%)

da,uvijek-zanimljive su (
52%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!