Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:21:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dopusnki casovi,koji su bili u moje vreme,bili su super. Ja licno,jedva nadjem nacin da detetu objasnim nesto na enleskom.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:30:11
|
|
|
|
flamingos
|
Dopunski časovi su super.Nastavnici se više posvete deci nego na časovima.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:32:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se,jedino sto nastavnicima jos ta obaveza fali. Apropo,zapisivanja svega u el dnevnik,prepiski,zapisa i ostalog.Razumem i njih,iskreno.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:41:25
|
|
|
|
flamingos
|
To jeste.Imaju i oni dosta obaveza.Ali,sami biramo posao koji volimo.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:26:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tu se ne bih slozila,tj oko toga. Zasto? Zato sto je nastavnicima,uciteljima etc,nadmetnuno da sve unose elektronski i da gube dragoceno vreme na to. Birali su posao,ali ne da ih neko vuce za nos i menja sistem iz godine u godinu.Oni su nastavnici,ljudi koji uce decu,a ne persone za rad na racunaru. Moje neko misljenje.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:29:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako je srecko. Gubimo vreme na te stvari koje su od manjeg znacaja. Bitna su deca i sta cemo da ih naucimo.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:54:50
|
|
|
|
flamingos
|
Slažem se.Ali,takav je protokl.Pa i doktor je tu da leči decu,pa opet mora da upiše i u karton i plus ubaci u kompjuter,pa tako i nastavnici.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:56:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
Toga pre nije bilo i sve je funkcionisalo. Ovo danas je sprdnja! Doktor mora da upise 1/4 tablete koju je dao pacijentu,odakle imvremena da lece ljude? Aporpo gluposti sistema.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:10:03
|
|
|
|
flamingos
|
Čega sve nije bilo ranije.Sad je takvo vreme,zakoni,procedure...
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:11:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nisu to Zakoni,nego nebuloza vladajucih. Uvode reforme,a tri razreda osnovne skole nemaju.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:21:28
|
|
|
|
flamingos
|
Pa sad...Vazdan je bilo tako.Izmene,dopune,pravila...
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:43:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nije bas ovako. Skolstvo se makar unapredjivalo,nikad se nije ovako unazadilo. Aporpo stranih jezika, jednom nedeljeno od ponedeljka,dolazi nam nastavnica.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 22:13:21
|
|
|
|
flamingos
|
Kada-to najbolje znaju roditelji.Bitno je da nastavnik detetu prenese znanje.Naravno,ne mogu svi ni da prušte privatne časove.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 22:40:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Aporpo stranih jezika, jednom nedeljeno od ponedeljka,dolazi nam nastavnica. Srecko, videces da ce mu prijati 👍
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 9:22:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
Iv-on je srecan sto krece.Voli engleski ,trudi se. Pa da mu olaksam.Ako ne bude islom,Boze moj,nece biti vise casova i kraj. Jednom nedlejno mi je sasvim ok.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:04:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Deca vole da uce, iako mi mislimo suprotno 😊Inace, nastavnica prijavila moje dete za takmicenje iz engleskog i to joj se uopste ne dopada 😂 Ne voli engleski, voli nemacki al trpi 🤣
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:05:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bravo Iv! :) Jesam za to da dete odabere sta mu se svidja,ali ako nastavnica vidi potencijal,bilo bi steta... :)
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:05:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moja ide na takmicenje. Bas voli engleski.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:20:49
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sanjice-da li je dete islo na neke casove,od kada? Ja bas lutam. Nije mi do takmicenja,nego do cinjenica da ja popustam sa zivcima sa objasnjavanjem. :) Sve se nadam da ce jednom nedeljno biti ok,jer ide na NTC,naucne radionice..Mislim da je vec sve previse.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:23:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecko, isla je u privatnu skolicu od 4 razreda. Od ove godine vise ne ide. Ali icice ponovo, a i ovo mladje dete moramo da upisemo. Nego, ona ove godine nije htela, a sledece zeli.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:24:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Koji uzrast su ti deca? Nemoj da ga pretrpavas obavezama. Ove godine je taj NTC, a od sledece godine nek krene na jezik.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:24:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ako nije problem,mozes i u privatnoj poruci,preporuku za privatnu skolicu.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:26:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecko, ne zivimo u Bg-u. Mozda ce pre Beogradjanke da te posavetuju.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:26:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Najgore od svega je sto sam vec nasla testove sa prethodnih i opstinskih i okruznih i regionalnih takmicenja 😂 Da vezbamo. Ima da flipne kad vidi 🤣
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:27:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jooj,ponadala sam se.Hvala ti od srca!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Od kada je krenuo u vrtić stalno je bolest...Kada ste roditelj i odgajate decu predškolskog i školskog uzrasta, jesenji i zimski meseci umeju da budu veoma grubi pre...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Koje ime je po Vama lepo?marijaurosKoje ime je po Vama lepo?1.Vera (
20%)
2.Neda (
31%)
3.Kalina (
38%)
4.Nada (
12%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!