Bicesuper
|
IZVORNA PORUKA: Aniratak Zdravo devojke, da se ja javim jer sam prosla kroz sve to sto lrolazite i vi sad i znam kako je stresni. Mi smo u decembru imali micro tese operaciju u Istanbulu kod dr. Emrea. Mm su nasli spermatozoide i odmah smo nastavili sa vto, vratili nam dva embriona koja su uspela iz prve, i sad cekamo blizance, ja sam usla u 6 mesec. Ono sto hocu da vam kazem je da se ne oslanjate na nase lekare, devojka je spomenula Vinku, ja sam cula da ona radi micro tese ali mislim da to ona radi sa strane da se tako izrazim. Mislim da jos uvek to kod nas formalno nije opcija ali mozda gresim, ne drzite me za rec. Svakako mi nismo bili zadovoljni nasim lekarima, znate i same kako je to kad ste u neizvesnosti za potomstvo, a oni mrtvi hladno nisu u stanju da daju ni jednu informaciju. Dr. Emre je po tom pitanju stvarno covek, sve lepo objasni, prijatan je i sto je najbitnije svetski je strucnjak u toj oblasti. Mm ima hormonalni disbalans pa ja mislim da odatle i problem azoo. Medenjak ne znam da li je tvoj muz radio ace analize da se utvrdi do cega je, da ki je radio mikrodelacije i kariotip? Najbitnije je da mu je to ok, ako jeste onda nema potrebe da ne radi operaciju, ne znam ko vam je rekao da ne pokusavate nista samo donorsku i zasto su vam to rekli.E sad sto se tice troskova, operacija je 1500 evra a vto je 2600 evra otprilike sa lekovima. Mi smo ostali bili 25 dana tako da generalno mora da se odvoji i za smestaj i put. Ako imate neka pitanja pitajte slobodno. Ajde pliz napisi nam post vidim da si ostala 25 dana, da li si tamo ili ovde radila stimulaciju i kako si u tom pogeldu zadovoljna
|