|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MPR (MMR) vakcina
14.11.2010 13:51:05   
*Alexx*
Reakcija ma MMR se moze javiti i 20 dana posle vakcinacije user posted image Mogu da oteknu limfne zlezde, na primer.

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 201
   RE: MPR (MMR) vakcina
14.11.2010 13:54:41   
gagana83
Sad nema temperaturuuser posted image Mada sam je tusirala pre nego sto sam joj merila,pa je mozda to spustilo.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 202
   RE: MPR (MMR) vakcina
19.11.2010 15:20:59   
Rivana
Luka jos nije primio MMR, bolesljiv je nesto bio te glo te nos te proliv i proslog meseca je pio antibiotike. tako da pojma nemam kada ce je dobiti, a i ja se ne zurim sa njom.....

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 203
   RE: Ukinuta MPR vakcina u Hrvatskoj
5.3.2011 15:13:52   
encephalon
mihi:
prof. dr. Branislav Nestorović izborio da se ukine mono pertusis vakcina jer je imao gomilu podataka o neželjenim dejstvima te vakcine (čak je i njegov sin imao problema).


Prof. dr. Nestorovic je veeelikiiii protivnik vakcina (a pogotovu MMR), jer smatra da je od iste njegov sin, koga spominjete, oboleo od autizma!!!

Toliko od mene!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 204
   RE: Ukinuta MPR vakcina u Hrvatskoj
5.3.2011 15:52:19   
lanajelena
Ja se bas plasim ove vakcine user posted image

(odgovor članu encephalon)
Direktna veza do poruke: 205
   RE: Ukinuta MPR vakcina u Hrvatskoj
6.3.2011 10:34:48   
Anoniman
Mi smo primili vakcinu 25. februara sa skoro punih 14 meseci. E sad, meni je Mihajlo 2 nedelje pre vakcine imao upalu ušiju i laringitis sa sve temperaturom. Kad smo otišli na vakcinu urađen je sistematski, i utvrđeno je da može da je primi. Već nakon 5 dana počeo je da kašlje toliko da smo završili na hitnom prijemu gde je dobio inekciju protiv gušenja i ispisane su mu silne inhalacije. Zvali našu doktoricu, kaže običan pad imuniteta- nema veze sa vakcinom. Nakon tačno nedelju dana od vakcine dobio je i temperaturu oko 38 i ne suviše učestalu. U petak intenzivnija temperatura, u subotu ustali sa 39.7 i narednih 14 sati nismo uspeli da je oborimo ispod 38. Išli kod lekara, kaže nije to vakcina nego neki virus (uši uredu, grlo uredu, pluća uredu, nema osipa, proliva, povraćanja, žlezde normalne)... Pa dobro šta je taj famozni virus onda napao ?!?!?! Danas od ponoći dva puta je išla temperatura do 38.5 ali smo je uspeli oboriti ispod 37. Sad čekamo šta će biti dalje...
Svašta sam čitala o ovoj vakcini... Ne znam koga slušati - te sirote roditelje ili medicinu. Mi smo je primili tako da nema nazad, i sve moje prijateljice su vakcinisale svoju decu bez posledica, jedino je jedna prijateljica imala loše iskustvo pošto malog nisu dobro pregledali na sistematskom, pa je uz vakcinu i upalu ušiju imao temperaturu preko 40!!!
Za mame koje se boje previsoke temperature i frasa, predlažem da kupe mikroklizmu dijazepama (to ja stalno imam u pripravnosti jer smo mi imali fras sa 10 meseci). To je lek za opuštanje mišića i čim vam se  učini da vam mališan ne podnosi najbolje skok temperature (bilo koliki da je - i mali i veliki - da se drugačije ponaša nego inače) vi jedan dijazepam u guzu na 12 sati i možete izbeći fras. Da je meni ovo neko rekao, i mi bi izbegli konvulziju pre 4 meseca.

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 206
   RE: Ukinuta MPR vakcina u Hrvatskoj
6.3.2011 10:39:50   
Olga75
Nina , zao mi je sto se muci a ako je sve ok mozda bi trebalo da uradite analizu urina user posted image . M je posle MMR imala temperaturu koja se javila nakom 7 dana a trajala celu nedelju i bila je oko 38

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 207
   RE: Ukinuta MPR vakcina u Hrvatskoj
6.3.2011 10:44:19   
Anoniman
Dobili smo uput za vađenje krvi i analizu urina ukoliko i danas bude ceo dan pod temperaturom, pa ćemo videti...

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 208
   RE: Ukinuta MPR (MMR) vakcina u Hrvatskoj
7.4.2011 18:12:15   
Anoniman
iznijet cu vam pravu istinu zasto i na koji nacin djeca dobijaju dijabetes ne samo u nasoj zemlji nego i sirom svijeta... vakcinacija je kriva za 90 % bolestiju trenutno u svijetu... farmaco koncerni su pod laznom izjavom o imunizaciji skoro 100 godina sirili bolesti kroz vakcinaciju pustanjem u promet žive viruse tipa djecije paralize,meningitisa,tifusa,hepatitisa b,c ... ujedno sa zivim virusima su u tijela djece ulazili teski otrovi na bazi žive hg,aluminijuma,formaldehida... krajem 80-tih godina odjednom prestaju bolesti i onda se pusta informacija da je vakcinacija doprinijela tome ali prava istina je da su nijemci otkrili istinu i objavili pa su morali za zaustave neprirodno sirenje bolestiju kroz vakcinaciju ali onda se prelazi na upotrebu teskih neuroloskih otrova cime veliki broj djece obolijeva od dijabetesa... ne navode se podaci ali istina je da djeca stara izmedju 2 i 4 godine zivota dobijaju dijabetes nakon vakcinacije... inace bolest koja sve vise uzima maha medju djecom je i autizam. moram da naglasim da autizam kao bolest nikada nije postojala niti je ikada prije zabiljezena krenuvsi od starih grka,rimljana pa na ovamo,nigdje nijedan pisani dokument ne postoji. autizam je prvi put registrovan 1930 godine kod djece nakon vakcinacije. ta vakcina je u sebi sadrzala thimerosal derivat na bazi žive hg to je ujedno teski neuroloski otrov koji direktno napada mozak tek rodjenog djeteta i izaziva stravicna ostecenja. pogresno je sto se autizam naziva bolescu, to je ustvari samo ostecenje mozga koje je trajno i nepopravljivo. inace da pojasnim sto se tice same vakcinacije-u 19 vijeku vakcinacija je najstrozije zabranjena jer nikada nijedan pozitivni ishod nije zabiljezen nego samo teska oboljenja ili smrtni ishodi. jednostavno nepostoji vakcina koja ce vas ili vase dijete zastititi pred bilo kojom bolescu pa makar i na pola sta. takvo sto jos nije napravljeno niti se moze napraviti. u bazelu u svajcarskoj je tim od 700 dr ispitivao u zadnjih 20 godina pozitivnu stranu vakcine i nijednu jedinu nisu pronasli i svoja istrazivanja su javno objavili. kod njih se moze vakcinisati samo ono dijete koje roditelj izricito zeli ali im prvo objasne koje stetne posledice njihovo dijete moze dobiti. bile su razne epidemije bolesti po evropi ali ne i u svajcarskoj jer nisu dozvoljavali masovnu vakcinaciju i time su sprijecili ne samo prenosenje bolestiju na svoju djecu nego i teska trovanja su izbjegla ta djeca. sada su se toliko usavrsili farmaco koncerni da je dovoljno da vase dijete dobije vakcinu nove generacije koje se dobijaju genskim ukrstanjima da naslednici te iste djece mogu da obolijevaju a da nisu ni primili vakcinu. to je bilo ukratko od mene a ako neko ima pitanje rado cu odgovoriti... brizni roditelj...

(odgovor članu cici78)
  Direktna veza do poruke: 209
   RE: Ukinuta MPR (MMR) vakcina u Hrvatskoj
7.4.2011 18:32:11   
Anoniman
evo vam i link o borbi da se zaustavi vakcinacija u CH gdje javno govori Anite Petek... Max su se zalagali da edukuju roditelje jer oni vole svoj narod i trude se da ga zastite... saljem vam prvi link a ima ih ukupno 12 sa prevodom... ispod tog linka ide sledeci gdje bivsi "direktor" ( !!!!!!!! ) farmaceuskih kompanija javno gtovori o tome sta su proizvodili i kako su ubijali ljude a sve te stvari su davali djeci... radili su na proizvodnji svega i svacega da se sto vise populacija obogalji jer njima netrebaju zdravi nego sto bolesniji koji ce svoj novac ostaviti njima za lijecenje... mislim da je suvisno reci da taj isti direktor nikada nije dao svoje dijete vakcinisati !!! znate li da su glavna podloga za proizvodnju vakcina fetusi abortirane djece??? mozda niste znali ali to je istina!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FzB1Kv5Hado

http://www.youtube.com/watch?v=bkwoq0KwkcU&feature=player_embedded


(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 210
   RE: Ukinuta MPR (MMR) vakcina u Hrvatskoj
7.4.2011 20:01:46   
Verus
Dokazano je da autizam nema veze sa vakcinama-covek koji je to poceo da siri u Americi ce za to ici u zatvor.  Elem, autizam se sada, po poslednjem istrazivanju, povezuje sa decom koja su kao novorodjencad imala zuticu (bilirubin "boji" i mozak i verovatno ostavlja odredjene posledice).

Razlog sto u "novo" vreme ima toliko autizma je sto: -postoje mere za otkrivanje i mere za stepenovanje autizma (on je poput duge, puno nivoa boja, neka deca se ceo dan klate u cosku, druga govore, idu u skolu, imaju blazi oblik). 

Slazem sa sa jednim: deca se previse i precesto vakcinisu.  Treba vakcine bolje rasporediti tako da:

-priimaju po jednu, eventualno dve na pregledu, a ne vakcine za 7,8 bolesti.  Imunitet tako ne moze efikasno da stvara antitela kada je izlozen toliko razlicitih antigena. 

-da se ne vakcinisu za pojedine stvari u detinjstu nego tek kasnije (kao npr. Hepatitis B, koji se dobija putem seksa, krvi, transfuzije)....


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 211
   RE: Ukinuta MPR (MMR) vakcina u Hrvatskoj
8.4.2011 10:54:45   
Anoniman
naravno da ce srucnjak koji je izvrsio testove i UTVRDIO da je thimerosal direktno odgovoran za ostecenje mozga otici u zatvor kao i stomatolozi koji odbijaju da ugradjuju amalgamske plombe izgubiti licencu jer javno govore da je njima ogroman procenat žive... istina se mora sakriti a ti ljudi koji zele pomoci se moraju ukloniti jer bi onda farmakologija izgubila profit... tako je zivot zavrsila i Anita Petek koja je posvetila svoj zivot edukaciji ljudi da se bore protiv farmaco fasista... nazalost problem lezi u tome sto vjerujemo samo njima koji proizvode da je to bezbjedno i savrseno za nasu djecu,negledajuci stvarnu pozadinu i cilj njihove kreacije... spomenuste antitijela - antitijela nemaju nikakve veze sa imunitetom!!! antitijela su samo znak da je organizam bio u kontaktu sa bolescu i nista vise. vjerujete njima koji su to objavili ali su vam rekli totalno pogresno jer glavni cilj i jeste dezinformacija, to vam je identicno kao kada se opecete i posle vam ostane trag-oziljak,taj oziljak je samo znak da ste imali povredu i nista vise,ovo je samo poredjenje. imunitet je nesto sasvim drugo i on se razvija zajedno sa vasim dijetom kako odrasta ali farmaco koncerni nezele da se to dogodi nego vakcinacijom zele da oslabe i degradiraju imunitet... njima netrebaju zdrave osobe jer onda nemaju sta raditi nego bolesne da bi imali sto veci profit. ako jedna vakcina kosta recimo najminimalnije 10 eura pa se to pomnozi sa 100 000 000 djece moze se vidjeti koliki je samo tu profit ne govoreci o posledicama koje ce proizaci kod veceg procenta te djece pa se i to mora lijeciti ali i to kosta ( dodatni bonus za njih ) a posle dolaze dugorocne posledice tipa dijabetesa, hepatitisa, meningitisa,hiv,... da ne nabrajam sve bolesti od kojih stradaju danasnja djeca...e tu je vec extra bonus za farmakologiju jer su to sve dugorocne bolesti koje se lijece na duge staze bez izljecenja ali sa ogromnim profitom. ja nisam ovde dosao tj. na vas sajt da vas prepadam nego da vam dam prave informacije o svemu tome i da vam pomognem da shvatite istinu. zar je trebalo da se desi ministru dijete da oboli od autizma pa tek onda da se zabrani mmr vakcina??? zao mi je svakog djeteta koje dozivi bilo kakva stravicna ostecenja ali zar vam to nista ne govori samo od sebe. koliko druge djece je dozivjelo ista ili neka druga ostecenja od vakcina ali niko javno nije nista poduzeolijecnici se boje da progovore o tome jer znaju sta ih ceka. imate internet pa se edukujte,saznajte sta se nalazi u vakcini i sta vam daju djeci. ako vam neko javno kaze da se u vakcini nalaze ostaci fetusa abortirane djece,ostaci pilecih embriona ili gnoja od govedjeg bujona ( to su podloge za razvijanje vakcina ) pa jos uz to živa u koncetraciji od 45 % sa nekim oslabljenim virusima...da li biste to dali da vam ubrizgaju djeci?? sada se napominje kao npr. u vakcini se nalaze samo izdvojeni dijelovi nekih virusa,to vam je kao kada bi ste dosli pred neku vojsku i donijeli dijelove ljudi ostavili ih i rekli eto borite se :-))))))))))...
ljudi,braco,sestre,djeco... postoji vakcinacija koja 100% stiti i daje imunitet bez ikakvih posledica,bez ikakvih otrova a to je prirodna vakcinacija. ospice ili kako ih vec nazivaju zive u simbiozi sa covjekom!!! one su potrebne djeci da ih dobiju jer je to prva stepenica razvoja imuniteta. traju 10-tak dana bez ikakvih stetnih posledica i ostavljaju trajan imunitet a ujedno kada se preleze dijete vec tada dobija imunitet na niz alergija u kasnijem razvoju. E TO VAM JE PRAVA ISTINA,SAMO ISTINA I NISTA DRUGO OSIM ISTINE. zausnjaci su sasvim bezazlena bolest koja opet daje vasoj djeci trajan imunitet. na medical site navode kako djeca bez problema to preleze i da nema potrebe voditi ih doktoru i da neostavljaju nikakve stetne posledice. veoma,veoma,veoma rijedak broj starijih zrelih osoba moze da ima posledice ako dobiju tu bolest u zrelom dobu. pa zasto onda vakcinisati djecu protiv tih bolestiju i jos unositi razne neuroloske otrove ako od lezanja same bolesti nema posledica i jos dobijes imunitet na niz drugih stvari???
cesto se zna desiti da dijete uhvati temperatura i za par dana sve prodje kao da nista nije bilo... ustvari to je bio napad neke bolesti na vase dijete ali imuni sistem je odreagovao kako treba i vase dijete je prelezalo bolest a da vi toga niste svjesni. navodim primjer koji znam,dijete nikada nije bolovalo zausnjake,cak je bilo izlozeno sa drugim dijetom koje tek ima zausnjake a u cilju da se i prvo dijete razboli pa da na bezbjedan nacin stekne imunitet ali to se nije desilo nikada. utvrdjivanjem je ustanovljeno da prvo dijete vec ima antitijela na zausnjake u sebi i po tome se zakljucuje da je dijete vec bilo u kontaktu sa tom bolescu. ispitivanjem roditelja ustanovljeno je da je prvo dijete petnaestak dana prije kontakta sa drugim dijetom imalo jaku temperaturu u trajanju tri dana ali dijete je bilo na nogama iako pomalo nevoljno opet se igralo po kuci,nije uopste pokazivalo znake nemoci. tada je ustanovljeno da je prvo dijete prelezalo tada zausnjake ali zbog izuzetno jakog imunog sistema nije doslo do razvoja bolesti nego samo do borbe u kojoj je imuni sistem pobijedio i na taj nacin je doslo do stvaranja trajnog imuniteta. vec mi se nokti istupise kucajuci a toga ima jos toliko za reci svima onima koji neznaju pravu istinu. molim vas slobodno postavljajte pitanja,rado cu odgovoriti... JA GOVORIM ISTINU,SAMO ISTINU I NISTA DRUGO OSIM ISTINE,TAKO MI BOG POMOGAO...


(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 212
   RE: Ukinuta MPR (MMR) vakcina u Hrvatskoj
8.4.2011 11:15:35   
Olga75
Poseydon , ima tema Bojkot vakcinacije 

< Poruku je uredio Olga RR -- 8.4.2011 11:22:22 >


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 12:31:02   
Lilly*
Nemojte menjati naziv temi!
Odgovarajte dalje na moj post user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 214
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 13:57:53   
Verus
poseydon, evo samo sam izdvojila par recenica iz vaseg teksa.  Da me pogresno ne razumete: slazem se sa tim da farmakoloska "mafija" radi puno toga da bi naravno, sto vise profitirala.  Kao sto sam i gore navela slazem se da deca primaju previse vakcina (eto, zauske, ovcije boginje, sve to dete moze da prelezi bez problema, ALI i moze da ima posledica, osobito od boginja..).  Da se razumemo, imunitet je jedna veoma fino nastimana masina.  Koja isto tako, moze da se pokvari i padne u totalni haos ako nesto krene naopako.  

Antitela imaju veze sa imunitetom, ona su upravo ono sto nam daje imunitet na dati antigen (virus, bakteriju, i sve sa cim dodjemo u kontakt). Bas ovaj deo gde pominjete kad dete uhvati temp i bude bolesno na kratko=i reakcija imuniteta koju spominjete=je upravo, stvaranje antitela na ono cemu je dete tada bilo izlozeno.

Postoje bolesti koje ce deca dobiti u zivotu, prelezati temp i malim mukama i biti ok, ali postoje i bolesti, kao sto su polio, i da se dete ne vakcinise i ostane bolesno, posle toga ostati invalid.  Eto, recimo to je jedna velika koju NE treba izbegavati. 

Ja sam veliki pobornik homeopatije, makrobiotike, i uopste prirodnog lecenja, i okretanja prirodi i nama samima za zacelenje. Ali isto tako znam i shvatam da nam to nekada nije dovoljno.  Ljudi bi umirali od banalnih infekcija da nema antibiotika-zar bi lisili vase dete tog leka i pustili da se telo samo izbori?  Nikako. Sto se tice posledica koje ste naveli, dijabetes, hepatitis, meningitis, i hiv se ne dobijaju od vakcina. 

Oni komadici virusa koji su navedeni u tekstu su atenuisani virusi: naime, zadrzi se genetski materijal virusa na koje ce imunitet stvoriti antitela, a ukloni se deo koji ga cini "zivim" i izaziva bolest (mada, virusi u stvari nisu ziva bica).

I sama sam puno razmisljala na ovu tematiku tako da ne kazem da je jedno tacno, a drugo nije: ovo sto navodim su cisto naucne cinjenice...
IZVORNA PORUKA: poseydon

antitijela nemaju nikakve veze sa imunitetom!!!

posle dolaze dugorocne posledice tipa dijabetesa, hepatitisa, meningitisa,hiv,... da ne nabrajam sve bolesti od kojih stradaju danasnja djeca...

cesto se zna desiti da dijete uhvati temperatura i za par dana sve prodje kao da nista nije bilo... ustvari to je bio napad neke bolesti na vase dijete ali imuni sistem je odreagovao kako treba i vase dijete je prelezalo bolest a da vi toga niste svjesni.


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 215
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 14:42:21   
Anoniman
draga Olga ja nisam ovo sve napisao da bih nekoga bojkotovao,to se radi na drugi nacin... sve sto zelim je da pomognem roditeljima,prvenstveno djeci,nisam posjetio ovaj forum da bih dizao neke bune i revolucije nego da vam dam do znanja da vas lazu i krivotvore istinu. nigdje nisam napisao da nevodite djecu na vakcinaciju nego samo jasno i glasno govorim sta sadrze i na sta sve uticu. proucavam vakcinu vec 15 god i susreo se sa svim i svacim... u mom govoru nema " mislim ili pretpostavljam  " ,ja znam i siguran sam... ubija se,sklanja i eliminise sve sto govori istinu u cilju zdravlja,navedite mi jedan jedini lijek koji je izlijecio dijabetes,hepatits b,c , kancer,leukemiju,hiv...da ne nabrajam dalje. u zvanicnoj medicini ga nema a u stvarnosti ga ima i te kako ali im nije cilj da to urade,interes je nesto sto nedozvoljava da se o tome raspravlja a kamoli dejstvuje takvim nacinom. olga da ti pojasnim lijek za rak postoji unazad desetine godina i lijecen je 100 procentno bez ikakvih lijekova i radijacije-hemo terapija... evo vam i link o dr.sc. royal raymond rife koga nazivaju ocem medicine. lijecio je ljude koji su bolovali od kancera u zavrsnom stadijumu i apsolutno sve ih izlijecio. danas ako se njegovo ime samo spomene na med.fakultetu ili u nekoj zdravstvenoj ustanovi zna se sta ga ceka...

http://www.youtube.com/watch?v=SDOmve5cJ7w

http://www.youtube.com/watch?v=SDOmve5cJ7w

e sada ovo sto cu napisati molim da se pazljivo procita da ne bi neko donio pogresne zakljucke...
indijska konoplja ili marihuana je zabranjena zbog svog psihoaktivnog dejstva i to je ok po meni,podrzavam ih u tome ALI unutar te biljke postoji THC materija koja je nesto najzdravije sto postoji medju biljkama,ustvari indijska konoplja je najzdravija biljka na planeti-vjerovali ili ne ali je tako... naravno da nezelim niti podrzavam njeno tkzv pusenje nego je u pitanju esencijalno ulje te biljke. dokazano je da veoma uspijesno lijeci rak i niz drugih bolestiju i poremecaja. u linku ispod mozete pogledati kako izgleda to ulje,kako se dobija i koristi i cemu sve sluzi... rick simpson se bavio proizvodnjom marihuane u cilju izljecenja ljudi njenim uljem i naravno kada je ispostavljeno da veoma uspjesno lijeci rak odmah je sve obustavljeno a on je osudjen!!! ZBOG CEGA,JE LI MOZDA ZBOG TOGA STO JE LIJECIO LJUDE???

http://www.youtube.com/watch?v=0SEibAAqG-E&feature=more_related

P.S. nijedan od njih nije nikada trazio nikakvu novcanu nadoknadu,sve su radili za dobrobit citavog covjecanstva i nakraju osudjeni na propast a njihovi dokazani lijekovi ili terapije su baceni u zaborav.


(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 216
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 15:21:11   
Anoniman
O Boze... pa naravno da je hiv virus siren putem vakcinacije... molim vas malo studirajte po netu... za proizvodnju vakcina koristeni su bubrezi africkih majmuna koji u sebi sadrze virus sv40 koji je direktno odgovoran kasnije za sidu. on je okidac za hiv u kasnijem razvoju. pa to su priznale i mnoge svjetske organizacije. vas problem je u tome sto vi samo citate ono sto vam objave farmaceutske kompanije. virus sv40 se prirodnim putem moze dobiti samo ako jedete bubrege od afickog majmuna u svjezem stanju i nikako drugacije. sto se tice polio virusa on je na nasim terenima bio skoro iscezao dok ga nisu putem vakcinacije ponovo prosirili. bilo koje dijete koje primi polio vakcinu nece dobiti imunitet na taj virus,uzmite i provjerite karton vase djece i vidjet ce te da se polio daje 3 puta kao vakcina i 3 puta kao revakcina. sve sto prelezis prirodnim putem stices imunitet,znaci jednom obolis i to je to,kraj a vakcina vam nemoze dati nikakav imunitet i jos vam 6 puta daju jedno te isto bez rezultata a ustvari vi i neznate sta su vam dali. naravno da svojoj djeci nedajem antibiotike jer uopste nema potrebe za tim. moja djeca redovno uzimaju polenov prah i propolis i nikada nisu bili bolesni,ustvari prelezali su samo ospice i to je sve. supruga nije otisla kod ginekologa 15 god i odlucila se skoro da ode a dr nije mogao vjerovati da postoji materica tako kristalno cista i jasna,cak nije mogao pretpostaviti da je ikada radjala,kada je pokusao da uzme uzorak cisto za analizu nije imao sta. supruga koristi kantarionovo ulje i nikada nije imala cak ni najmanju infekciju a kamoli sta vise od toga.
e sad idemo dalje:
dijabetes kod djece se dobija na taj nacin sto se jastucici ili tkzv otočići na pankreasu uniste putem vakcinacije i to je to,objasnjeno u grubo a evo i fino objasnjenje...
Балтимор (ПРНевсвире) - престижни рецензији часопису Јоурнал оф педијатријску ендокринологију и метаболизам објавио студију ове недеље др Ј. Барта Цлассен, имунолог на Цлассен Иммунотхерапиес, и Дејвид Кери Цлассен, специјалиста за заразне болести на Универзитету у Јута, пружање подршке за узрочна веза између неколико заједничких педијатријске вакцине и развој инсулина зависних дијабетеса. Њихов је раније објављено дело доказано Хемопхилус вакцина, заједничког дечије вакцине, изазвао 25% пораст инсулина зависних дијабетеса код деце испод 7 година.

ЦЛАССЕН Истраживање указује на већини случајева дијабетеса изазване вакцинама се јављају између 24 до 48 месеци после имунизације од мале деце, али кашњење може бити и краћи код старије деце, уз претходну штету своје панкреаса. Кашњења између вакцинације и дијабетеса одговара тачно да раде са неколико независних група које су показали сличан кашњење између покретање аутоимуности да луче инсулин острвце ћелије и развој дијабетеса.
"Наши резултати непобитно доказују постоји узрочна веза између вакцинације и распоред дијабетеса сигурније. Верујемо имунизације распореда може обавити", изјавио је др Барт Цлассен. "Наша открића помажу да се идентификују они који су били повређени од стране вакцине и имају право на накнаду." Родитељи који мисле да њихова деца могу да имају развијене дијабетес или било који други аутоимуна болест из вакцина мора поднети захтев америчке владе у року од 3 године од почетка болести, како би се обезбедило право на накнаду штете. је генерално нема трошкова за подношење тужбе. mozda prevod nije najbolji ali sam ovo skinuo cisto da se vidi da ovo nepisem ja nego istrazivaci.
slobodno pitaj i reci cu ti ali me nemoj napadati zbog toga sto ti hocu pomoci...


< Poruku je uredio Ana RR -- 8.4.2011 17:39:45 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 217
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 15:25:39   
Verus
Zao mi je sto ste stekli utisak da vas napadam.  Jednostavno nam se ne poklapaju misljenja u potpunosti i ja to smatram sasvim normalnim.  Forum i jeste za diskusiju. 

Da li ste culi za BRCA1 i BRCA2 gen?  Da ako osoba ima ugradjenu mutaciju ima 80% sansu za rak dojke (musko ili zensko) i 40% sansu za rak jajnika?

Sta da vam supruga nije radila papa test 15 godina i ne daj boze sazna da ima kancerne celija raka grlica materice?

Sad vec ne pricamo o vakcini i farmaceutskoj mafiji vec o ne kulturi zdravlja i redovnih kontrola.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 218
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 16:26:57   
Anoniman
i nemogu se poklapati jer vi iznosite misljenje a ja znanje... uzivajte u svom misljenju i sretno vam...
ujedno za sve forumase evo dgovora na sva vasa pitanja...

http://sites.google.com/site/jungbookbeograd/vakcine

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 219
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 16:31:59   
Verus
citomegalo virus se nalazi u vecini populacije ne samo 5-7% ljudi (ovo je iz znanja/iskustva u radu ne mog misljenja).


Ja biram da odbijam da zivot zivim po misljenju samo jedne osobe bio to dr. Todorovic ili neko drugi.  Takodje, ne smatram da neko zna sve ako je doktor niti treba da utice na to da ljudi menjaju sve u svom zivotu po njihovim nacelima. 

I niste odgovorili na neka kontkretna pitanja koja sam postavila-koja su bila bazirana na znanju/nauci, a ne na mom misljenju. 

Svako od nas bira kako ce ziveti zivot.  Vi naravno ne birate da zivite po mojim nacelima, niti bih ja birala da zivim po vasim: bez lekarskih kontrola, odredjenih vakcina itd. 

Sve je to normalno i ne treba da vas ljutiuser posted image


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 220
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 16:32:08   
Anoniman
Piše: Ivona Živković Mnogi lekari se nakon Drugog svetskog rata uče medicini sa apsolutnim poverenjem u istinitost onoga što je u medicinskim knjigama zapisano. Neke naučne tvrdnje za koje postoje naučne reference koje su odavno usvojene u takozvanim zvaničnim i priznatim naučnim krugovima, naučni radovi objavljeni u uglednim medicinskim žurnalima, kao i najveća od svih potvrda - Nobelova nagrada za medicinu, jednostavno ne ostavljaju mnogo mesta za sumnju. Proveriti istinitost ovakvih priznatih naučnih otkrića, jedno običnom studentu ili lekaru gotovo je nemoguće.
Poliomijelitis se i danas opisuje kao teška zarazna bolest, čiji je uzročnik poliovirus koji se nalazi u crevima. On može napasti nervni sistem i izazvati tešku upalu sive moždine. Za samo nekoliko sati tako može doći do blokade rada mišića, a najčešće nastaje oduzetost nogu koja može biti privremena ili trajna, u zavisnosti od oštećenja ćelija u nervnom sistemu. Ukoliko dođe do oštećenja nervnih vlakana koja pokreću mišiće u plućima (bulburni polio), organizam ne može da uzima kiseonik niti bolesnik da guta, pa se oboleli tada moraju hitno staviti na veštačka pluća (respiratore). Nekad su se koristila čelična pluća, koja su funkcionisala kao grudni koš i koja su mehanički ubacivala vazduh paralizovanima. Bolest je često smrtonosna, a mnogi koji je prežive mogu ostati doživotno vezani za invalidska kolica. Tvrdi se da je poliomijelitis veoma zarazna bolest, koja se prenosi oralno-fekalnim putem. Dečja paraliza je simptom ove bolesti, a ime je dobila po tome što ovaj poliovirus uglavnom napada decu mlađu od tri godine (oko 50 odsto obolelih su deca). Za ovu strašnu bolest konvencionalna medicina tvrdi da joj leka još nema i najbolji način da se spreči jeste imunizacija koja se postiže vakcinacijom. Nažalost, neki obole i pored toga što dobiju vakcinu. Zato je u svim razvijenim i civilizovanim zemljama (znači zemljama gde se autoritet Svetske zdravstvene organizacije apsolutno uvažava) uvedena obavezna vakcinacija dece sa OPV (oralnom polio vakcinom).
Polio vakcinu je na svu sreću neko već izumeo (kad već nije izmislio lek), i to je uradio Džonas Salk 1955. godine. I postao svetski poznato ime u savremenoj medicini. Njegova vakcina je kasnije usavršena (jer se i nije baš pokazala) i napravljena je oralna varijanta dr Alberta Sejbina. O tome kako ova vakcina danas više širi poliovirus nego što ga suzbija, objavila je više radova dr Vjera Šajbner, nezavisni istraživač.
Polio vakcina se daje prvi put svakoj bebi OBAVEZNO kada ona navrši dva meseca, a onda još tri puta na svaka dva meseca. Ukupno se detetu "umrtvljeni" polio virusi ubace četiri puta. Šta su zaista „umrtvljeni“ virusi videćemo kasnije. U SFRJ je obavezna polio vakcina uvedena 1961.
U svetu je zabeleženo nekoliko velikih epidemija poliomijelitisa. Prva velika epidemija je zabeležena 1894, a zatim 1916. Najveća je bila u SAD  u periodu od 1945 do 1949. U epidemiji poliomijelitisa u SFRJ, 1956. godine, registrivano je 854 obolelih. Epidemije se i dalje povremeno pojavljuju.
Poliovirusi (kojih ima bar tri vrste) izazivaju groznicu, povraćanje, konvulcije, oduzetost... Čudno. Pomenuti simptomi su baš karakteristični za razna trovanja.  DA LI JE UZROČNIK OVE BOLESTI ZAISTA VIRUS? Već smo ranije pisali o tvrdnji poznatog nemačkog virusologa dr Stefana Lanke da nikada do sada niti jedan patogeni virus nije izolovan i da takve proteinske forme koje izazivaju do sada registrovane "zarazne" bolesti, jednostavno -ne postoje. Sa ovom tvrdnjom slažu se za sada samo nezavisni naučnici istraživači, dakle oni čija istraživanja ne finansiraju države niti moćne farmaceutske korporacije koje se bave i proizvodnjom vakcina. Jer, ako nema patogenih virusa, vakcine su besmislene. Kada je u pitanju poliomijelitis takođe postoje nezavisna istraživanja koja danas većini lekara nisu poznata, pošto su iz medicinskih knjiga jednostavno - izbačena. To su istraživanja koja je vršio dr Morton. S. Biskind nakon izbijanja velike epidemije poliomijelitisa u SAD 1945. I sam predsednik SAD Franklin D. Ruzvelt postao je žrtva ove bolesti. user posted image Velika epidemija poliomijelitisa izbila je u SAD 1945. Veliki broj dece je tada stavljen na "čelična pluća". Svoja višegodišnja istraživanja u kojima je povezao masovno trovanje pesticidima, posebno DDT-ijem sa epidemijom poliomijelitisa Biskind je objavio 1953. u "Američkom žurnalu za digestivne bolesti". Biskind je tako uočio da je najznačajnija karakteristika sve većeg broja slučajeva poliomijelitisa to što se on identično povećavao kod ljudi i kod domaćih životinja. I epidemija 1945. je nastala istovremeno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 8.4.2011 17:34:35 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 221
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 16:38:56   
Snelle
Poseydon, donekle se slažem sa Vašim mišljenjem, ali imam jedno pitanje. Da li imate decu? I ako imate, da li biste odlučili da svoju decu ne vakcinišete i da svesno i bez griže savesti prihvatite mogućnost da se sutra od neke bolesti razbole i, ne daj Bože, umru?

< Poruku je uredio Snelle -- 8.4.2011 16:40:21 >


_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 17:08:45   
Verus
Naveo je da ima decu i da ih ne vakcinise.  Jedu propolis za jacanje imuniteta.
IZVORNA PORUKA: Snelle

Poseydon, donekle se slažem sa Vašim mišljenjem, ali imam jedno pitanje. Da li imate decu? I ako imate, da li biste odlučili da svoju decu ne vakcinišete i da svesno i bez griže savesti prihvatite mogućnost da se sutra od neke bolesti razbole i, ne daj Bože, umru?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 223
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 17:09:35   
Olga75
ok , Poseydon , ne treba da se vakcinisemo nego cemo se vratiti u vreme kad su deca umirala kao macici , secicemo pupcanik srpom i jescemo svi iz iste cinije.
Ja sam nekada davno studirala medicinu i eto ne znam nista , glupa sam i slepa kao i sve moje kolege , nas nejaki um ne moze da shvati da smo mi derali straznjice godinama samo da bi nekoga ubogaljili i napravili ljudsku vrstu bolesnom.
E , sad da Vas pitam , posto su farmako koncerni , mocni , tu se stvarno slazem sa Vama , ko ce da im placa za lekove ako smo svi bolesni , ko da zaradjuje ako je , ne znam koji ste procenat naveli populacije , nesposoban za rad.
Molim Vas , prvo naucita osnove citologije , zatim virusologije i na kraju imunologije , bilo bi dobro da malo proucite i farmakologiju a ne da citirate kojekave senzacionalisticke izvore i svojim pricama narusavate javno zdravlje


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 224
   RE: MPR (MMR) vakcina
8.4.2011 18:38:10   
Anoniman
zar narusavanje javnog zdravlja nije bas to sto rade vakcinacijama??? user posted image
imam toliko toga za napisati koliko sam roditelja edukovao i pomogao djeci ali mozda nekom drugom prilikom...
evo vam prost recept za vasu djecu a i vas starije:
za djecu :
polenov prah se stavi u vodu i ostavi preko noci a ujutru popije. mora da odstoji 8 sati u vodi jer tada puca vostani omotac i dolazi do oslobadjanja svih vitamina i minerala. izvrsno pomaze detoksikaciju organizma i hrani ga od kose na glavi do malog prsta na nozi. živa se iz organizma izuzetno tesko izbacuje ali polen veci dio toga uradi. to je ujedno najkvalitetnija hrana na svijetu za vase dijete a stari grci su ga nazivali hrana Bogova. veoma je bitno da polen kupujete kod provjerenih pcelara jer samim stajanjem gubi na kvalitetu. ako ste sigurni da ste nabavili polen kvalitetan i svjez ( star mozda mjesec eventualno dva ) drzite ga u zamrzivacu jer tu zadrzava dugo sva svoja svojstva. kupuje se susen u granulama. nemojte kupovati med sa polenom jer samo u vodi polen ima ljekovito svojstvo. problem je sto ga melju na el. mlin i ubacuju u med ali tu se oslobodi minimalan dio vitamina,zanemarljivo. nemojte ga davati djeci da jedu onako direktno jer ce u organizmu ostati vrlo kratko i nece doci do pucanja opne,zbog toga je bitno da se potopi u tecnost i odstoji. mozete ga davati u bilo kojoj tecnosti samo je bitno da je tecnost sobne temperature. za djecu do 10 god. mala kasicica kafena a za djecu preko 10 god 2 kasicice. za odrasle kasika supena. u polenu se nalazi sve sto treba za kompletan rad organizma.
zabiljezeno je da je covjek bez problema zivjeo citavu godinu dana samo na polenu i vodi i imao savrsen rad organizma,probao sam ali samo mjesec dana tako sto sam u tri litre vode sipao 4 supene kasike polena i sutradan mi je to bilo sve i tako citav mjesec. nepotrebno je reci kako sam se osjecao,izgubio 10 kg,radio sve normalno i nijednog momenta nisam osjetio bilo kakvu malaksalost.
recept za trudnice :
kasika supena polena ujutru a navece mala kasicica kafena pravog domaceg jabukovog sirceta sa casom vode i kasikom meda pomijesana. jabukovo sirce je eliksir i pomoci ce da koza ostane zategnuta sa sto manje pucanja i strija. sirce koristiti 15 dana pa pauzirati 15 dana i tako u krug. kod dojenja dvije kasike supene polena ujutru i nastaviti i dalje sa sicetom isto mala kasicica u vodi i medu. sirce je izvor kalijuma i pomoci ce pravilnom razvoju embriona kao i polen. svaka zena koja se pridrzava ove recepture rodice savrseno zdravo dijete jer unosi kompletan balast ( opet naglasavam ) svih vitamina i minerala za izgradnju tijela i organizma kao i imuniteta. nece imati potrebe ni za kakvim injekcijama zeljeza u trudnoci itd sto se sve prepisuje trudnicama.
propolis :
je smolasta materija otopljena u alkoholu i nalazi se u kocetraciji 30%,vise od toga nemoze.
morate samo obratiti paznju kada kupujete jer se prodaje propolis sa mozda 5 do 10 % aktivnih supstanci. 30 % propolis izgleda crn kao katran i bukvalno se kroz njega nemoze vidjeti svjetlost. kada se stavi kap na nokat on u roku 15do 20 sekundi se osusi i ostavlja crn trag koji se nemoze lako oprati vodom. ako ostavi blijed trag ili izgleda kao masnoca osusena onda to nemojte kupovati. opet je najbolje kod pcelara...
uzimati ga dnevno djeca 5 kapi u mlijeko,odrasli 15 kapi a kod tezih oboljena 3 puta dnevno po 15 kapi. najbolje ga je uzimati u mlijeku zbog alkohola. soljica mlijeka,malo promuckate i to je to. mogu ga koristiti i trudnice i bilo ko drugi bukvalno cijeli zivot kao i polen.
sada malo za dame :
redovna upotreba kantarionovog ulja ce vas sacuvati od bilo koje urinarne infekcije. pravite ga sami,nemojte kupovati. uzmite samo cvjetove koji su tek poceli da cvjetaju ali nemojte one kojima cvat vec prolazi,potopite u maslinovo ulje,ostavite 2 mjeseca da odstoji na osuncanom mjestu i to je to.
ovo je direktan odgovor verus-moderator da nije odlika higijene posjeta ginekologu nego samo odrzavanje svoje higijene. umalo zaboravih cjetovi se stave u teglu,ne nabijaju da stane sto vise nego samo blagim pritiskom napunite i sipate ulja pa koliko stane. bitno je da cvjetovi ne vire nego da je sve pod uljem. izuzetno preporucljivo prije odnosa da obadvoje koriste jer tada ulje stize skroz u unutrasnjost i ako ima neka ranica ili infekcija sanirat ce u kratkom roku. bitno je napomenuti da ulje ili caj od kantariona nesmiju koristiti trudnice niposto. ako planirate na prosirenju porodice prekinite ulje mjesec dana ranije koristiti.
u slucaju da djeca imaju upalu krajnika ili dodje do neke infekcije grla samo im ukapajte nekoliko kapi propolisa direktno na krajnike i vec sutradan ce biti primijecena razlika. ja iz iskustva znam ljude kojima je bilo bolje nakon 10-tak min.
ovo preporucujem svim ljudima i da se neboje nicega... ovo sve sto sam sada otkucao licno koristim vec dugi niz godina a nemam pcele niti sam ih ikada drzao...

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ne valja dete ljubiti po tabanima, neće ra...
Pored pravljenje od trudnoće i porođaja medincinskog problema, duboke rane i neadekvatne podrške, samo nam je falilo naš...
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here