Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:19:39
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, moracemo da bijemo, ne vredi. Batina iz raja izasla
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:20:56
|
|
|
|
Jole84
|
Pa nikad mi nije bila ovako niska T u ovim danima,padne tek oko 12dpo i odmah stigne veštica. Mada Paja mi je objasnila da mooož i tako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:20:58
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Batina iz raja izasla Parafiram I da ponovim..tj ponovo odgovorim na "nikad mi nije ovako bila niska T u ovim danima"...hm...dakle...ti tvoji "nikad" grafovi nisu ni pozeleneli...tako da...nemo'' Vreka i ja da ostrimo kolac
< Poruku je uredio jole82 -- 30.10.2012 11:23:27 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:24:15
|
|
|
|
Jole84
|
Lele lele em mi pada em ću dobijem tepanje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:27:38
|
|
|
|
Verolina
|
...i nabijanje na kolac. Kad te ja prodzaram ima da pozelenis odmah
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:31:22
|
|
|
|
jole82
|
Hahahaha...Verka izumela novu podvrstu HSG-a old school
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:14:20
|
|
|
|
Sonreir
|
Lalo, mozda ti je O prosla, vazno je da ima X, ali sa druge strane malo je teze pratiti graf i verovati mu kada je bila O kada se temp ne meri u isto vreme. Ali, mozda je ipak najvaznije za bebicu da budete sto manje optereceni, a ako to znaci ovakvo merenje temp onda nastavi tako Jole, vidim ja da si ti ovde nadrljala Cure su ti sve lepo objasnile i ovde i u crticama, sve moze da bude, a i ne mora da znaci Verka, blizu ti je O, vazno je da si vredna i prodzarana Daco, lep ti je graf, pravi skolski, dace Bog da ti ostane temp povisena Nemam nick, budi vrednaaaaaaaaaa kao pcelica maja
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:17:05
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, turski metodi uvek pale Son
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:21:06
|
|
|
|
jole82
|
Pa kad smo bili 500 godina pod turcima.. Zamisli kako je tek njima..oni su stalno pod turcima
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:25:13
|
|
|
|
Verolina
|
Hahahhahahaha.....Predak mog gishe Zokija mora da je bio neki Murat
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:26:47
|
|
|
|
jole82
|
Hhahaha...sve je moguce..jos ako ima "mustaće"...definitivno jeste
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:28:08
|
|
|
|
Verolina
|
Nema. Gladak je i ima naocare. On je savremeni Turcin
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:31:41
|
|
|
|
jole82
|
Hm zato li je kod tebe sve glatko i prohodno
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:32:27
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha ....kako ovo perverzno zvuci. Svidjas mi se Jole
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:35:30
|
|
|
|
jole82
|
Iju To mi i mm kaze Znas kako u rade hormoni, pa postajes horny Uostalom ti si prva pocela sa "gladak je" ahahahaha
< Poruku je uredio jole82 -- 30.10.2012 12:38:01 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:39:14
|
|
|
|
Verolina
|
Pa nemam bolju rec. Ta je bas odgovarajuca
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:41:43
|
|
|
|
daca77
|
Sonreir, hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:44:39
|
|
|
|
jole82
|
E pa ako je tako...onda...neka bude Samo kad si ti nama prohodna i jos da gosn Frenki pozeleni, a Murat posle nek se i zapusti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 12:48:20
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 17:54:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh, ako uspem da postavim graf, bice dobro.... Ajd' da pokusam (prvi mesec merenja BT, prvi put stavljanja slike) :) [url=http://postimage.org/image/6qsm1agij/][img]http://s9.posti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 18:02:30
|
|
|
|
Ed83
|
E ovo sam bila ja gore, hehehe.... Pokusavala smotana da stavim graf, a otkud pritisnuh na 'Anoniman' pojma nemam, ali ja mislim da cu sad da uspem :))), a ako ne uspem, izvinjavam se unapred http://postimage.org/image/6qsm1agij/ Nadam se da je uspelo :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 18:41:53
|
|
|
|
Verolina
|
Ed, bice da ti je bila O 9dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 19:10:46
|
|
|
|
Ed83
|
Hmm.. Izgleda to kod mene cudno funkcionise.. Juce mi ovu test pokazao ... A danas imala bolove u stomaku kad,kako kazu neki,pucaju folikuli... Ajd' videcemo kako ce se odvijati dalje...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 23:47:56
|
|
|
|
Jole84
|
Edice super si pokrila Dobrodošla među bazalke Mislim da ti je najlakše da unosiš sliku preko dodaj.rs
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 7:49:34
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Мама дечака.
пеперутка16
Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?