Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 7:24:01
|
|
|
|
krin 40
|
Ma to je bre celodnevni posao.Moja mama je peglala i čarape i donji veš..sve
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 15:44:31
|
|
|
|
dddaca
|
Sad bas i donji ves, to se ne vidi i to ne mora
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:05:13
|
|
|
|
krin 40
|
Moja majka je verovala da samo vrela pegla ubija sve bakterije
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:17:45
|
|
|
|
dddaca
|
Nije da nema istine u tome, ali kako tek ubija ledja
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:33:11
|
|
|
|
krin 40
|
Stare domaćice.Ali ona je radila od 7 do 14 a ja noć i dan
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:41:05
|
|
|
|
dddaca
|
E to ti je radno vreme bilo, da stignes i ves da popeglas
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:42:27
|
|
|
|
krin 40
|
Litopapir...svi na kapiji u 14h i minut
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 17:08:28
|
|
|
|
madre
|
Ono sto nosimo na posao, u skolu, vrtic... peglam. Ostalo nista! Znaci posteljine, peskire, stvari koje nosimo po dvoristu, ne peglam. Ves takodje ne peglam, iako ga nosim na posao
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 21:50:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Nini sve od odece,smizlama sta nose u skoli,mm i meni sta nosimo kada izlazimo.
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:15:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Bebino sve, Janine bodice obavezno, i ostalo, normalno, sto je izguzvano. I nama isto tako. Kuhinjske krpe ne volim da peglam bas, i cesto ih ne ispeglam 😁
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:34:04
|
|
|
|
Dragce86
|
IZVORNA PORUKA: madre Ono sto nosimo na posao, u skolu, vrtic... peglam. Ostalo nista! Znaci posteljine, peskire, stvari koje nosimo po dvoristu, ne peglam. Ves takodje ne peglam, iako ga nosim na posao Najvise muzu kosulje i meni samo stvari koje se guzvaju :) Bebi sam peglala pelenice dok je imala mesec-dva i nakon toga nista, samo sam se trudila da sve jako fino spakujem pod konac sto bi rekao nas narod ;)
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:38:57
|
|
|
|
mama Jo
|
A jel peglate kuhinjske krpe? Mene to uzasno smara, mama me stalno grdi, ona sve pod konac pegla 😂
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:40:51
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo ne blesavi,peglem samo ono sto stvarno moram.Jos da trosim zivot na peglanje krpa
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:44:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Eto 😁 sad cu odmah da idem da joj kazem da vise nije in peglati krpe 😂
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:45:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Stolnjake, krpe, kosulje i bluzice koje se guzvaju obavezno. Posteljinu vise ne, jer je krep materijal. Deci da. Ono sto ne peglam jesu peskiri. \ Vise ni ovo.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:47:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice,imas masinu sad
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:47:26
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Stolnjake, krpe, kosulje i bluzice koje se guzvaju obavezno. Posteljinu vise ne, jer je krep materijal. Deci da. Ono sto ne peglam jesu peskiri. \ Vise ni ovo. hahahahhaha Ali i ja stvarno jesam peglala i krpe i ves... dok nisam dobila decu...
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 11.3.2018 0:06:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad imam masinu. Pre toga sam sve zivo peglala.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 10:32:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja nemam ali vise ne ginem od peglanja, narocito za bebe, cerkici sam sve peglala i crkla, a sad sinu pelenice tetra i benkice, a ovo sto nosi po kuci samo skinem sa zice :)
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 10:38:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne peglam ves kad se osusi. Lepo ga slozim i stavim u ormar. Kada izvadim da obucemo, tada peglam. Ne peglam stvari koje nosimo po kuci, osim ako su bas izguzvane. Ne peglam peskire, posteljine, carape, gace. Ostalo, kao sto napisah, po potrebi.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 10:41:09
|
|
|
|
jagodp
|
Isto, peglam muzu kosulje i majce za posao, a ostalo slozim pa po potrebi zacas protrljam :) poateljinu ne odavno, izgines!
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 12:03:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Isto, i to nekad ne stignwm ni dasku da otvorim nego na krevet :) preko posteljine jer mi se desilo i da zakacim krevet malo :)
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 12:06:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam bacila dasku za peglanje na krevet, preko posteljine isto.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 18:54:49
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja sam bacila dasku za peglanje na krevet, preko posteljine isto. ma ajde, izvadi iz spajza, rasklopi pa sklopi, za svaku svarcicu...
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 21:43:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sad morala da je sklopim i pod krevet nemam je gde. Al moram muzu kosulje i pantalone za posao jbga
|
|
|
Anketa
koje je lepse ime?indiansVuk ili VukasinVuk (
63%)

Vukasin (
37%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!