|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.4.2013 20:20:38
|
|
|
|
Bebilina
|
Spremala rucak za nas 5 mama: corbica od jedne vrste bundeve, sargarepe I djumbira I hleb sa crnim lukom I renom. Za veceru jagnjecne krmenadle, sos od mente i peceno slatko korenasto povrce. Dezert kolac od kokosa I crne cokolade. Al pre neki dan sam po prvi put spremala celu patku i bila je prste da polizes. Pratila sam recept za socnu, sledeci put cu za hrskavu jer takvu je mm najvise voli.
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 0:35:30
|
|
|
|
viking
|
Ja pravila sataraš, baš je bio dobar!
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 13:12:10
|
|
|
|
minnica
|
Danas će biti zapečeni prokelj.
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 13:15:06
|
|
|
|
daca77
|
Teleca corbica, prasece pecenje, prilog kis.paprika u senfu, torta.
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 15:58:06
|
|
|
|
Anoniman
|
cufte iz rerne u paradajz sosu pire krompir i dinstani sampinjoni dezert palacinke
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 20:53:17
|
|
|
|
Bebilina
|
Daco prava gozba gif] UM njam-njam Za dorucak sam nocas pekla brioche I imala od ranije domaci puter od badema I domaci dzem od sljiva. Za rucak sinoc pravila pastetu od pacije dzigerice I narandze I jucerasnji domaci integralni sendvic hleb. A veceras vecera za jednu osobu: riba na pari sa limunom I zacinskim billjem, zapeceno povrce, grasak u krem sosu. Dezert ostao kolac sa kokosom, ako mi se bude jelo...
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 21:07:58
|
|
|
|
Lu
|
Kokošja juhica i pita sa sirom.
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 9:56:18
|
|
|
|
daca77
|
Za danas nista nisam kuvala...idem na rodjendansku zurku svoje sestricine
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 13:37:24
|
|
|
|
nata11
|
Danas cu kuvati pilecu corbicu i neku brzinsku torticu od keksa i vanile.
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 16:50:51
|
|
|
|
NadaR
|
Cufte i pire krompir . Imala sam jos u planu hurmasice ali nemam vise orasa pa sam odustala.
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 16:51:50
|
|
|
|
lesica
|
Sladak kupus sa butkicom.
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 16:52:56
|
|
|
|
Olga75
|
supa od povrca , testo sa pavlakom i trapistom i zelena salata bas sam vredna , nidje me nema a da , desert : oni marsmelo bomboni , svakom po dva
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 12:27:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a da , desert : oni marsmelo bomboni , svakom po dva
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 14:17:31
|
|
|
|
nina26
|
pecena riba u rerni i krompir sa sargarepicom, i zelena salata.... htela bih neki brzi kolac sa bananom, da se ne muti mikserom i ne prlja puno sudova dajte neki predlog????imam i keksa, pa bih to nesto iskombinovala ali ne znam kako....
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 14:41:32
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam danas pravila krofne i to su fantasticno uspele a rucali smo ostatke , danas je bio dan pomijarenja
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 14:55:42
|
|
|
|
minnica
|
Danas za ručak fileti oslića u testu sa pivom i krompir sa ruzmarinom. Još sam napravila i kiflice i projice jer nam dolaze gosti kasnije.
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 22:25:52
|
|
|
|
Bebilina
|
Sinoc pekla pannetone pa smo to za dorucak, ko uz mleko, ko uz puter, domacu marmeladu od grozdja, dzem od sljiva... Za rucak od juce kari hleb sa mangom i "poached" jaja. Vecera chili, pirinac i nachosi. Za dezert mi sveki poslala tart od limuna
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 22:31:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak opet bile palacinke.Za ruckic pljeskavice i pomfrit,a ja i Andrea smo spremale dezert-banane smo umakale u cokoladu pa smo ih uvaljale u sarene mrvice,plazmu....Jedva cekam jagode pa i njih da mocimo u cokoladu
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 22:35:19
|
|
|
|
Lu
|
Eeee Figaro, to s bananama sam vidjela u nekim novinama i nikako da se nakanim da pravim sa R, možda sutra Uh šta ću za ručak sutra... idem da prelistam unazad.
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 12:11:32
|
|
|
|
Olga75
|
danas supa , pilece belo meso dinstano sa lukom i sremusem u pavlaci , krompir pire , zelena salata a desert : ima jos marsmelo bombona
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 13:22:14
|
|
|
|
branki*
|
pasulj od juce,domaca supa,peceni pileci bataci,pravila opet onaj skockicin kolac,pece se upravo.
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 15:49:04
|
|
|
|
Anoniman
|
balava sa visnjama, proja i sarma za veceru tortilje punjene pohovanim pilecim belim, i smislicu jos nesto i pacalinke....
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 20:08:00
|
|
|
|
nata11
|
Danas nesto nisam imala apetita samo za dorucak przenice i suhomesnatu a popodne vocna salata.
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.4.2013 8:43:35
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas cu da pravim corbicu od povrca,piletinu sa povrcem i pirinac.Mozda jos nesto,nemam pojma,ne mogu da smislim nista zanimljivo....
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.4.2013 10:56:26
|
|
|
|
caca81
|
Paradajz supa, pohovano pileće belo meso, pire krompir i zelena salata.
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRužice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Како се решити цуцле?пеперутка16Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?Постепено смо скраћивали цуцлу маказама док се детету није згрозило. (
0%)

Једног дана смо само рекли да је неко узео цуцлу. (
0%)

Још нешто - напишите у коментарима. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!