|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:00:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Poslednja oaza steta sto su Gileta pojeli Idi bre Olga Na IP televiziji, neki od pink movies kanala
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:00:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: minavb Ja juce gledala onaj film Petra Lalovica sa malim prasetom, Giletom baksuzom. Prelep film i uvek bi ga gledala!!! jao, ja sam uvek plakala kao mala, divan je čak se i sećam da sam ga prvi put gledala sa nekih 10-tak godina u bioskopu "Braća Stamenković", tata vodio mene i brata.......
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:01:07
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Poslednja oaza steta sto su Gileta pojeli Jao Olga pa ja sam svaki put plakala, koliko god puta dam gledala. Uvek bi prebacila prekrivac preko glave i plakala. A onda dosadjivala roditeljima raznim pitanjima, zasto je to tako...
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:01:21
|
|
|
|
Olga75
|
ja cuh da su Gileta pojeli po zavrsetku snimanja
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:03:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam uvek plakala zbog Gileta
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:05:05
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: olga75 ja cuh da su Gileta pojeli po zavrsetku snimanja To nije trebalo da nam kazes. Za mene je on ziveo sa lanetom "Srecno do kraja zivota".
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.2.2011 18:05:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Smorila sam se, imam gomilu filmova a ne znam sta bih gledala skidam sad Taking Woodstock Ang Lee-ja, mozda me me malo rasani i da bude neka dobra muzikica
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.2.2011 18:09:51
|
|
|
|
Brana
|
Avarar....panov lavirint
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.2.2011 20:44:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... i ove nedelje opet:), za 15 minuta, jedva čekam
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:20:10
|
|
|
|
minavb
|
Trumanov sou. Posteno se isplacem kad ga gledam
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:21:12
|
|
|
|
Anoniman
|
I crtac Spirit.... Divan je...
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:23:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam pre par dana gledala simpa crtić , o princezi Rapunzel , koja ima duuuuugačku , čarobnu kosu Nju je , kad je bila beba , ukrala neka zla teta .... i tako
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:34:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam pre par dana gledala simpa crtić , o princezi Rapunzel , koja ima duuuuugačku , čarobnu kosu Nju je , kad je bila beba , ukrala neka zla teta .... i tako I volela je da jede rotkvice Ako je to ta verzija
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:34:55
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... i ove nedelje opet:), za 15 minuta, jedva čekam I ja volim ovaj film
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:45:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam pre par dana gledala simpa crtić , o princezi Rapunzel , koja ima duuuuugačku , čarobnu kosu Nju je , kad je bila beba , ukrala neka zla teta .... i tako I volela je da jede rotkvice Ako je to ta verzija Mislim da nije Ne sećam se rotkvica Ova princeza je bila zatvorena u kuli 18 godina (ah , to punoletstvo) , a ta zla teta je češljanjem njene kose sebi vraćala mladost .Imače , Rapunzel je gledala kroz prozor lampione koje su puštali u nebo njen otac i majka , kralj i kraljica , na svaki njen rođenjdan , u nadi da će se vratiti ... I tako , mrmot ...folija ...
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam gledala drugu verziju...
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:51:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Ima tih milion verzija
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:54:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo vidiiii Rapunzel BEZ ROTKVICA
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:59:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A, pa ja sam gledala onu verziju iz praistorije...Ova je nova...Obavezno cu da pogledam..
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 18:18:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da znaš , meni je kameleon najjači u celom crtiću
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.3.2011 14:44:20
|
|
|
|
IVA 11
|
The next three days. Russell Crowe u glavnoj ulozi. Na mene je bas dobar utisak ostavio!
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:32:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubo, jel si nasla prevod za taj crtani?
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Da , ima i prevod . MM našao sve .
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:38:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
aj mi posalji u pp gde da nadjem da bi mm i ja gledali
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:40:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ček da pustim mužu sms , ja ne znam . Inače , crtić se zove nešto na T , nije Rapunzel
|
|
|
|
Anketa
zatrudnjivanjesrcomedenaŠta mislite kad treba da se javim ginekologu ukoliko ne zatrudnim:posle godinu dana (
89%)

dve godine (
9%)

tri godine. (
3%)
Ukupan broj glasova: 579Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!