|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2011 11:22:06
|
|
|
|
nina26
|
PE, stvarno nema bas sam sad i ja pogledala na VUZE, a tamo skoro sve ima... Next three days, fantastican film, glumi Russell Crowe.
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 14:27:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Specijalno za Misha PRIEST (2011)
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 14:32:31
|
|
|
|
isidora88
|
moze li preporuka za neku dobru komediju?nesto poput meet the fockers,treba mi nesto da pustim mozak na pasu
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:08:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nekoliko: Hereafter Serenity The Gift Premonition Drag me to hell (ovo je najbolji horor koji sam gledala u poslednje vreme) Ja ne volim komedije...retko koja mi je zanimljiva. Volim one sa Ben Stilerom zato sto mi je on urnebesno smesan.
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:15:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 moze li preporuka za neku dobru komediju?nesto poput meet the fockers,treba mi nesto da pustim mozak na pasu Death at the Funeral
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:17:28
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: BubaMira Fil se zove Vampires suck , luuuud jeee KLIK trejler E bas cu taj da gledam danas . Gledala sam Sumrak kod drugarice, ona odusevljena a ja je gledam i nista ne kontam... I ovaj sucks big time
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:22:46
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 moze li preporuka za neku dobru komediju?nesto poput meet the fockers,treba mi nesto da pustim mozak na pasu Easy Virtue
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 18:00:11
|
|
|
|
PoisonEve
|
verolino tebi je strasan drag me to hell??? Ma dobra je prica, ali je ipak dooosta nerealan! Pogledaj ti Last house on the left ili The orphan e posebno ovaj drugi! To je horor ali skroooz realan! Odlicna prica! Ja preporucijem svima i The Others sa Nikol Kidman
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 22:13:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nije mi strasan, ali mi je dobra prica...Ja ne volim horore sa motornim testerama i ljigavcima. Volim teme pakla, vampira....
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 22:15:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Pogledaj ti Last house on the left Po tvojoj preporuci odgledala, odličan
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 23:38:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Trazim ga odmah. Kako si slatka, mislis na mene. A vidim da ima jos zadataka za domaci IZVORNA PORUKA: verolino Specijalno za Misha PRIEST (2011)
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 9:29:14
|
|
|
|
nina26
|
Ko voli horore, neka obavezno pogleda PARANORMAL ACTIVITY Ja nisam smela posle da zaspim
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 9:39:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Trazim ga odmah. Kako si slatka, mislis na mene. A vidim da ima jos zadataka za domaci IZVORNA PORUKA: verolino Specijalno za Misha PRIEST (2011) Ja se mnooooooooooogo, ali mnoooooooooogo lozim na tog glumca..Od momenta kad sam ga videla u Da Vinchijevom kodu, postao je moja mastarija...Nije nista posebno, ali ima u sebi nesto krajnje je*o*vno
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 10:29:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Znaci Priest je dobar, da skidam? Nina ja sam pocela da gledam paranormal activity ali kako se 15-20 min nije nista desavalo ja sam odustala, ali vidim da ga po forumima mnogi preporucuju Verolino ni ja ne volim horore sa zombijima i puno krvi, glupi su mi. Mada sam uvek mnogo volela Halloween, ali kada sam pogledala ova dva rimejka, tako sam se razocarala... I onaj film "Duhovi u nama" sam pogledala tek pre neki dan. Po trejleru mi je iygledao glup, a svi su mi ga preporucivali, e a sad dok sam ga gledala par puta sam se posteno strecnula Odlicna prica!
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 13:20:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa onako...Nije los....Ja volim tog glumca, zato sam ga i gledala...Ali nije bas nesto posebno..
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 14:55:02
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Dead poets society
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 14:56:35
|
|
|
|
jovicaa
|
duhovi u nama , jako dobar film
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 16:11:29
|
|
|
|
Nina...
|
Love and other drugs... a glumac mi je
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:01:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Odgledala Priest. Utisak je crkva je opasnija od vampira. Dobar je ovaj tvoj macan Verolino, i meni se dopao. Ja sam ga nedavno gledala u filmu The Tourist (zbog Dzoniske inace film nije ni vredan pomena)
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:34:02
|
|
|
|
Anoniman
|
A da vidis samo kako je zgodan u sceni samokaznjavanja u Da Vinchijevom kodu
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:41:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam se nalozila na njega, evo skidam Legion, a skinucu i taj. To vise zbog njega, ne interesuju me nesto ti filmovi, mada su simpa za uspavljivanje
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:42:51
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kad smo vec kod Da Vincijevog koda jel ima neko preporuku za nesto slicno?
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:48:24
|
|
|
|
Anoniman
|
I tata bi sine Ajmo zene ako neka zna nek preporuci
|
|
|
|
Anketa
Da li vam se svidja imemarujaPlaniram da svojoj cerkici dam ime Milica,po mojoj baki.Da imate cerku Milicu zvali bi je:Mica (
55%)

Mia (
23%)

Mima (
23%)
Ukupan broj glasova: 208Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!