Figaro88
|
Danas sam pravila sampitu prvi put,i ispala je super,a i trebalo mi je mozda nekih pola sata da je napravim.Pravila sam po ovom receptu: -10 jaja,450gr secera,7 kasika ulja,7K mleka,7K brasna,1 prasak za pecivo Prvo se umute zumanca sa 50gr secera,zatim se doda ulje,mleko,brasno i prasak za pecivo.To je kora i pece se na 200 stepeni dok ne bude gotova,ja proverim cackalicom.Za to vreme(dok sam mutila koru) uspinovala sam 300gr secera sa deset kasika vode.Onda se umute belanca sa 100gr secera u cvrst sneg,pa se postepeno u to dodaje vreo uspinovani sirup. Na koru se namaze sam,ja sam stavila i malo cokolade po vrhu,ali tako mm voli,u receptu nije pisalo Bas je ukusna,a koga mrzi da muti koru moze i lisnato testo dobro istanjeno....
_____________________________
Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?
|