|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 75 76 [77]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
5.6.2025 15:05:55   
Dilemica
Drage dame, zanima me da li ima još nekoga ovde ko ima zamrznute embrione, a plaši se da neće moći sve da ih iskoristi? (da li zbog godina, zdravlja ili drugih razloga). Meni je jako mučna pomisao da će embrioni možda morati da se "unište" i najradije bih produžavala i plaćala čuvanje zauvek, ukoliko do transfera ne dođe... Pozdrav

(odgovor članu Kafaa)
Direktna veza do poruke: 1901
6.6.2025 0:56:00   
dunja RR
Dilemice, meni je ostalo 5 embriona, jer sam na poslednjoj VTO, sa 42 godine, dobila 10 jajnih ćelija, i zamrzli su 5 kvalitetnih embriona. Iz te VTO sam dobila dete (drugo dete na ovoj klinici), a ostalo je tih 5 embriona koje zbog godina i zdravlja više nisam mogla da iskoristim user posted image Zamrznuti su pre 7 godina, i niko me nikada nije nazvao da pita da li želim produžavanje.

Znam da su jednu moju RR drugaricu zvali posle 5 godina čini mi se, ali je u pitanju druga klinika.

< Poruku je uredio dunja RR -- 6.6.2025 0:58:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Dilemica)
Direktna veza do poruke: 1902
6.6.2025 13:19:43   
Dilemica
Draga Dunja, hvala na odgovoru. Mi smo zamrznuli embrione pre 5 godina i platili čuvanje na 5 godina. Ja sam ih pozvala znajući da to uskoro ističe i rekli su mi da ili da krenemo u proces transfera ili da dođemo da potpišemo saglasnost i platimo čuvanje na još 5 godina. U gužvi su pa ne zovu odmah čim istekne ali su mi naglasili da ne rade ništa (ono najgore 😥) bez saglasnosti roditelja. Mi imamo jedno dete iz prve VTO ♥️, zatim jedan neuspešan transfer i ostao nam je još jedan pokušaj (i jako malo snage da se u to opet upuštamo)... Ja svakome preporučujem kliniku, zahvalna sam im do neba. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1903
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 75 76 [77]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 75 76 [77]
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Pitali smo ginek:periovulatorna paprasta s...
Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi ovulacije kao i rešenja problema sa njom. Farma...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here