Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.1.2014 12:33:38
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Pustite , vec se spremajte za . Ja primam hormone 3 dana i nista ne osecam...cak ni promenu raspolozenja Samo mi treba da uopste ne reagujem na njih i bice . Daco nije pitanje da li ti osecas neku promenu, nego da li je oni u tvom okruzenju osecaju Ja sa prvom stimulacijom nista nisam osecala ali zato MM kaze da je jako osetio ... Ne razmisljaj...samo se opusti i uzivaj...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.1.2014 12:37:41
|
|
|
|
daca77
|
Wivern, pitala sam okolinu i kazu da sam ista...nemoguca kao i obicno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.1.2014 12:40:14
|
|
|
|
wivern
|
Znaci da deluju
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.1.2014 18:37:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Štetice, dobro sam ja, dobila danas pa me stomak ubija, ali dobro sam Nemoj da se bedačiš, najviše bih volela kada bi postojalo neko dugme za isključivanje, pa da možemo da ga pritisnemo po potrebi, i ne razmišljamo o ovome, to dugme ti sada treba Štetice Ali biće dobro, sutra je aspiracija, navijam da ti i Skijašica skupite po tuce jaja, i isto toliko embriona, pa polagano u prvo tromesečje
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.1.2014 20:54:15
|
|
|
|
tamaricapn
|
devojke saljem vam veliki ne ulazim cesto jer sam prikupljam papire za drugu vto za koju se nadam da ce uspeti, zelim vam svima od da uspe sto se nadam da hoce Palcice ti ces nas prva obradovati sa velikom betom pa cemo i mi za tobom krenuti istim velikim betama Bebana
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.1.2014 21:01:13
|
|
|
|
17 joka
|
Tamarice, da sto pre prođe vreme do druge VTO Dacika deluje stimulacija sigurno Palcice jos malo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 10:46:00
|
|
|
|
Štetica
|
Evo u sobi Skijasica i ja lezimo,zavrsena aspiracija,imamo obe po 4jc.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 11:02:57
|
|
|
|
wivern
|
Steti superiska Bice tu taman 2x i 2x eskimi ........
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 13:41:59
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Devojcice moje drage,samo da javnem da moja beta 12.dan od transfera cetvorocelijskih embriona iznosi 45.7 Znam da je jos rano za radovanje,ponovicu za par dana dal se dupla,ali imam nade jre je pre 2 dana bila 17.8,a kucni test je jutros pokazao bledu drugu crticu. Sve vas i saljem bezbroj poljubaca!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 13:43:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Palcice navijamo da beta lepo raste
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 13:46:09
|
|
|
|
wivern
|
Palcice
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 14:28:58
|
|
|
|
tamaricapn
|
Palcice draga
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 14:38:08
|
|
|
|
Štetica
|
Danas su Valjevu imali jednu pozitivnu betu sa FET-a,ta zena je bila u mojoj grupi u avgustu pa nije joj uspelo i sad radila FET i uspelo.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 14:39:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za smrzliće Ja sam se u svog već zaljubila uveliko
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 14:43:17
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja kad se setim koliko si bila skepticna sto se tice eskima,sad mogu samo da zamislim koliko si srecna.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 16:43:14
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Da dodam da ima jos jedne pozitivne bete danas,devojka iz moje grupe,zajedno imale aspiraciju i ET.Iz Kraljeva je,mozda je znate,Ana.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 16:58:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Istina IZVORNA PORUKA: Štetica Dunja kad se setim koliko si bila skepticna sto se tice eskima,sad mogu samo da zamislim koliko si srecna.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 17:04:41
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo Palcice! Bas se obradujem kad vidim ovako lepe vesti! Joko navijamo, glavu gore!
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 19:35:21
|
|
|
|
Skijasica
|
Palcice Cule smo jos jutros! Superiska, da nam povuces nogu! Aspiracija je jutros prosla ok. 4jc, dr kaze da su 3 zrele. Jutros su nas i spermici iznenadili, stajali su u mestu nisu hteli da se krecu , a do sada su bili uvek ok. Sutra ce odluciti sta ce raditi i koliko ce ih vracati! Devojke sve vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 19:55:45
|
|
|
|
Bebana17
|
Palčice, jeeeeeeeeee pozitivna beta! Lepo će ona da poraste! Neka muž ljubi stomačić! Skijašice, Štetice, daj bože da se sve ćelije lepo podele i da dobijete po četiri embriona, pa čak i ona nezrela Skijašicina!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.1.2014 20:05:11
|
|
|
|
ivanicasale
|
Palcice cestitam ti od sada uzivkaj. Skijasice dovoljan je samo jedan za bice to ok.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 30.1.2014 16:33:10
|
|
|
|
Štetica
|
Sutra u 10.30 Skijasica i ja idemo na transfer.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 30.1.2014 17:58:31
|
|
|
|
Kinesce
|
Devojke jeste li imale problem da uzmete putni nalog?Ja sam iz Beograda a VTO cu raditi u Valjevu i nisam dobila putni nalog od ginekologa jer je ona zvala Fond i oni su joj rekli da ona nema nista sa tim njeno je samo da mi daje upute.Kada sam overavala uput u Nemanjinoj rekli su mi da cuvam karte i da cu na kraju to predati u socijalno i to je to.Zvala sam i Valjevo oni kazu da ginekolog treba da mi da putni nalog koji ce oni overiti svaki put kad budem dolazila.Sta ja sad da radim?Fond kaze jedno u Valjevu kazu drugo,nista ne razumem...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 30.1.2014 18:04:46
|
|
|
|
Skijasica
|
Kinesce, vecina devojaka iz BG je imala taj problem. Znam da je Djanse isla u sluzbu za zastitu pacijenata i da su joj tamo dali nalog. Drugi su vodili muzeve pa su im malo pripretili i dobili su. Imam par kontakata ako ti treba smestaj u VA. Pusti pp poruku pa cu ti ih dati.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 30.1.2014 18:12:14
|
|
|
|
Kinesce
|
Imas pp
|
|
|
Anketa
Koje ime vam se više sviđa?dunja RRe vam se više sviđa?Dunja (
70%)

Višnja (
30%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!