|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
30.3.2014 20:29:06   
alex88
Valjevka srecno sutra

(odgovor članu Valjevka 014)
Direktna veza do poruke: 926
31.3.2014 9:25:08   
Valjevka 014
Hvala, Alex. Da li neka od devojaka zna možda da li mm mora sa mnom na prvostepenu komisiju? Bolestan je i ima visoku t, pa bi bilo dobro da ne mora.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 927
31.3.2014 10:04:43   
alex88
Ja sam isla sama,samo ponesi njegovu licnu kartu da bi upisala njegov licni br.

Direktna veza do poruke: 928
31.3.2014 11:02:37   
Štetica
U Valjevu mora da ide jer ima i on da potpise 2 papirauser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 929
31.3.2014 13:03:57   
alex88
zvala sam Visegradsku kazu nemaju nikakve informacije,da zovem u sredu,cetvrtak.Koliko ja vidim bice tu opasnog zezanja

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 930
31.3.2014 13:21:13   
Valjevka 014
Mora da ide, vratili su me.user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 931
31.3.2014 17:38:31   
alex88
Bas mi je zao,Stetica ti je rekla ali verovatno nisi videla,verovatno je svuda drugacije ,ja sam isla sama i nisu mi pravili problem

Direktna veza do poruke: 932
1.4.2014 2:03:48   
prijepolje82
Pa znaci,visegradska nije tako brza alex? Mozda im spiskovi nisu stigli pa zato...javljaj kad te pozovu..

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 933
1.4.2014 9:12:48   
Štetica
Valjevka kad opet ides na komisiju?
Alex nije to do visegradske vec do fonda,i moji papiri su stigli u NF tek posle 10dana,koliko sam ja skapirala to se nesalje u elektronskoj formi vec postom,pa dok fond posalje i u bolnicama razvrstaju postu gde treba,prodje 10-15dana.

(odgovor članu prijepolje82)
Direktna veza do poruke: 934
1.4.2014 10:45:40   
alex88
Javljam obavezno,nisu posle 20 dobili nijedan spisak,bila sam malo dosadna pa opet malocas zvala,rekli su mi zovi sutra,prekosutra,kasnije,neznaju kad im stize spisak.

Direktna veza do poruke: 935
1.4.2014 14:48:08   
Valjevka 014
Ja sam bila danas opet i vratili su me jer još uvek u sistemu nije Valjevo u padajućem meniju za drugostepenu komisiju. Ali sve je ok što se papira tiče. Zvaće me čim to reše da odem da mi overe upute. Štetice, u kojoj fazi si ti što se tiče postupka?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 936
1.4.2014 21:20:43   
Marinmar
Hi! :)
Meni treba mala pomoc. Jos uvek se dvoumim da li da se odlucim za Valjevo ili Narodni Front, pa bi mi znacila informacija o tome da li se u Valjevu od pocetka stimulacije svaki dan daju rezultati (koliko sam cula tako je u NF)?
Hvala unapred. :)

Direktna veza do poruke: 937
1.4.2014 23:52:58   
Štetica
Marinmar dobrodosla na forum. Ukratko,2-3dana ciklusa se pocinje sa stimulacijom,ujutru u 8h je vadjenje krvi za estradiol,oko 10h je ultrazvuk i tad dobijas terapiju koju nosis kuci i dajes sama ili u domu zdravlja,kako tebi odgovara. Sledece javljanje ti je posle 2-3dana zavisno od uz i estradiola,pa nadalje sve cesce,tj pred kraj stimulacije si svaki dan na klinici. Svaki put se vad krv.

(odgovor članu Marinmar)
Direktna veza do poruke: 938
1.4.2014 23:57:57   
Štetica
Valjevka ja odmaram od svega,u januaru mi je bila vto(druga neuspela),pa sad malo hladim glavu od svega. A ovde svracam da vam da vam dam moralnu podrsku jer znam kroz sta prolazite.user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 939
2.4.2014 11:13:39   
alex88
Dobili su spisak u Visegradskoj,rekli su mi da odnesem fotokopirane nalaze,svakim radnim danom,sem cetvrtkom,koliko sam razumela onda ce zakazati komisiju.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 940
2.4.2014 14:40:03   
Pahuljce
Zdravo svima!Ja već 2,5 godine pokušavam da zatrudnim. Moj ginekolog me uputio u opštu bolnicu Valjevo da uradim bris na hlamidiju,mikoplazmu i ureaplazmu.Predala sam uput na komisiju i cekam da mi odobre.Sad mi nije jasno da li će me u Valjevu primiti ako komisija ne odobri,i gde treba tačno da idem,kome da se javim?Ništa ne znam,pošto 1x idem.Ako ima neko iz Valjeva da mi objasni.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 941
2.4.2014 14:52:46   
Štetica
Pahuljce dobro dosla na forum.
Prvo pitanje je odakle si?
Malo mi cudno da salju u bolnicu za briseve jer svi mi sa ove teritorije(sto pripadamo Valjevu) briseve radimo u domu zdravlja,tj tu ih ginekolog uzima a nosimo u Zavod za javno zdravlje da se urade. Koliko ja imam informaciju brisevi se uopste nerade u bolnici.
Ako ce ti biti lakse nazovi na 014 295 465,to je centar za vto u Valjevskoj bolnici,u okviru koga radi i ambulanta za sterilitet i inferilitet pa ce ti oni reci sta i kako.

(odgovor članu Pahuljce)
Direktna veza do poruke: 942
2.4.2014 15:06:52   
Štetica

IZVORNA PORUKA: alex88

Dobili su spisak u Visegradskoj,rekli su mi da odnesem fotokopirane nalaze,svakim radnim danom,sem cetvrtkom,koliko sam razumela onda ce zakazati komisiju.

Alex opet je moja teorija o nasem zdravstvu ispravna,"Sto jednostavno kad moze i komplikovano"
Nisu mi jasni sa tim da im nosis kopiju dokumenata pa da ti zakazu komisiju,pa sta su onda radili u fondu?
U NF se nenosi nista pre zakazane komisije,tj zakazuju po ivestaju iz fonda.
U svakom slucaju srecno.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 943
2.4.2014 17:06:16   
alex88
Potpuno si u pravu Stetice,kao da mi je Bg ispred nosa,ne bi me cudilo da prvo zakazu uz,pa spermogram,pa na kraju komisiju,nego necu da se nerviram,trudim se maksimalno da ostanem smirena pa neka ide kako ide....
Pahuljice dobrodosla

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 944
2.4.2014 21:58:27   
prijepolje82
Alex,u pravu si,ne nerviraj se. Mi smo nekako uspeli da se ubacimo u maju na komisiju..tako da necu dugo cekati. Moram briseve da vadim istekli mi samo mi fali da mi ne bude dobar cervikalni...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 945
2.4.2014 22:09:26   
alex88
Bice dobri,pij dosta tecnosti,najbolja ti je Odmenjska voda.Moracemo i mi da ponavljamo,mm brisevi isticu 24 Aprila,a spermokultura neznam koliko vazi,ako vazi 3 mes istice za par dana

Direktna veza do poruke: 946
2.4.2014 22:56:54   
prijepolje82
Ah,ja mislim tri meseca,ne znam nesto za to,mozda duze,pitaj nekog ako znb ko je isao vec.. pocela sam caj neki piti,nadam se da bice dobar😌,mozda zajedno i krenemo na postupak😉

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 947
3.4.2014 9:20:16   
Štetica
Alex spermokultura ti vazi 3meseca. Mi je nismo radili,niti su trazili na komisiji niti kasnije u postupku.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 948
3.4.2014 10:40:40   
alex88
E hvala,znaci da nemoramo da je ponavljamo zbog komisije,u Leskovcu znam da su trazili spermokulturu.
Prijepolje ako mi zakazu komisiju do maja,i naravno prodjem,bicemo u Va u priblizno vremeuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 949
3.4.2014 15:51:00   
prijepolje82
Procete Alex sto da necete..Jel si pitala nekog u vezi spermograma kakvi su im uslovi??Ja znam drugarica nasa je bas tako bila u strahu dal ce proci zbog loseg spermograma i prosli su i u Va su radili ali nazalost nije uspelo a mislim da nisu ni zamrzavali,pa je opet predala bila i opet su prosli,tako da razmisljaj pozitivno proces.Kod njih je ja mislim bilo da nema pokretnih ili jedva nesto malo tj brzo pokretnih a slabo pokretnih oko 20%..

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Začeće (video)
video
Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...
Začeće - 2. deo
video
Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here