Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 19.3.2014 21:34:37
|
|
|
|
Štetica
|
Skijasice,a sedmaci?
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.3.2014 16:12:37
|
|
|
|
prijepolje82
|
Devojke,jel ima ko se sprema skorije da ide u Valjevo??
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.3.2014 22:17:18
|
|
|
|
Skijasica
|
Danas dve pozitivne bete u VA!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.3.2014 22:56:20
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Ja se spremam za maj za FET Bravo za pozitivne bete,neka ih je sto vise!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 0:28:40
|
|
|
|
harper
|
Kakva je situacija sa smrzlicama? Ima li primera da je neko imao visak embriona, ali da nisu preziveli zamrzavanje ili odmrzavanje?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 0:31:01
|
|
|
|
prijepolje82
|
,super za bete,pa ja mislim da cu i ja tad,mozda i pre videcu sutra kad ce mi komisiju zakazati drugostepenu,sad valjda ide brze malo..
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 9:44:12
|
|
|
|
PalcicaBg
|
IZVORNA PORUKA: harper Kakva je situacija sa smrzlicama? Ima li primera da je neko imao visak embriona, ali da nisu preziveli zamrzavanje ili odmrzavanje? U Valjevu zamrzavaju 5.dan od aspiracije,u stadijumu blaste.Ako prezive do tada skoro je sigurno da ce preziveti i odmrzavanje.E sad,naravno da moze da se desi i da ne prezive.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 11:33:31
|
|
|
|
alex88
|
da vam se pridruzim i na ovoj temi.Juce sam prosla prvostepenu,izabrala Valjevo,sad cekam sled.ponedeljak da zakazem drugostepenu komisiju. za pozitivne bete
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 13:46:39
|
|
|
|
prijepolje82
|
Tek u julu drugostepena na frontu,kako me nervirajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 14:07:47
|
|
|
|
alex88
|
bas dosta,al proci ce i to.Negde sam skoro procitala da u n.f sad zakazuju tek za jul.Ja sam birala visegradsku za drugostepenu,videcemo koliko se tamo ceka,mada meni se iskreno ne zuri pa kad bude.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 15:31:54
|
|
|
|
Valjevka 014
|
Devojke, samo da vas obavestim da i u Valjevu od sutra imate drugostepenu komisiju. Malopre sam to saznala u rfzo u Valjevu pošto i ja krećem sa postupkom. Mislim da će ići brže nego u Bg-u.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 16:34:20
|
|
|
|
alex88
|
za drugostepenu u Valjevu,sad mi je zao sto nisam imala tu mogucnost ,verujem da bi raski okrug mogao da ide u Valjevo na drugostepenu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 18:38:16
|
|
|
|
Štetica
|
Alex sacekaj da vidis kada ce ti zakazati drugostepenu u Visegradskoj pa ako budes dugo cekala,pozovi Valjevo i raspitaj se kako ide oko prebacivanja klinike za komisiju,znam da za postupak nije problem ali komisija tek pocinje kod njih tako da neznam kako ce im to ici. U svakom slucaju srecno.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 19:20:23
|
|
|
|
alex88
|
Hvala Štetice.Sta se desava kod tebe?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 19:38:50
|
|
|
|
prijepolje82
|
Meni su sa klinike rekli da pisem Front jer su u Visegradskoj imali problema nisu svima hteli da odobravaju.Secam se kad sam isla na inseminaciju Bane nam je to pricao jednom..Ako ima u Valjevu onda cu da zovem da se prebacim tamp ako je moguce bolje mi je to nego Bg...Ja sam bas zato zvala kliniku u Valjevo i pitala zbog tih problema koju kliniku da izaberem i sestrice mi rekle Front..AAAAAAAAAAAAAA ludim sad,sutra cu da zovem Valjevo da pitam za to da se prebacim na drugostepenu kod njih
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 19:47:10
|
|
|
|
alex88
|
Prijepolje a meni su ovde rekli da je bolje da biram visegradsku,kao manje su rigorozni od n.f,jer nama je spermogram prilicno los,imamo minimum za komisiju,ko ce ga znati,svuda razlicito pricaju.Pozovi ih i raspitaj se ,super bi bilo kada bi mogla da odes kod njih na drugostepenu da ne cekas i ludis do jula,najgore sto rezultati isteknu,pa opet sve ispocetka
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 22:17:54
|
|
|
|
prijepolje82
|
Sutra cu da zovem da pitam,da vidim kako to fukcionise i dal mogu da prebarebacim dokumenta tamo ,daj Boze da bude moglo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 22:37:16
|
|
|
|
alex88
|
trebalo bi da moze,cekamo sutra da javis sta su ti rekli.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 8:14:28
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Devojke srecno! Super za drugostepenu u Valjevu,to ce ipak svuda smanjiti guzve.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 11:36:22
|
|
|
|
alex88
|
Prijepolje jesi li zvala?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 17:26:51
|
|
|
|
prijepolje82
|
Jesam,kazu da mi iz zlatiborskog okruga ne mozemo,to su mi rekli u Uzicu. Zvacu Bg ujutru,da ih zamolim da me prebace tamo,dali su mi br... kao samo macvanski i kolubarski okrug ide tamo. Sta znam sutra ujutru zvacu da pitam,drzite mi palceve da bude neka fina teta da mi odobre😉
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 21:00:40
|
|
|
|
alex88
|
drzim palceve da odobre
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.3.2014 0:48:26
|
|
|
|
prijepolje82
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.3.2014 14:50:52
|
|
|
|
prijepolje82
|
ne mozemo mi iz zlatiborskog okruga da idemo u Va na drugostepenu...Videcu Alex88 sta ces ti uraditi u Visegradskoj pa mozda se prebacim rekli su da mogu..Jesu ti zakazali drugostepenu??
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.3.2014 16:26:03
|
|
|
|
alex88
|
U ponedeljak posle 13h zovem da zakazem,pa javljam!skoro je neka od cura napisala da je cekala samo 8 dana,da nemaju previse guzve,videcemo.
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?