|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
28.5.2014 20:00:09   
prijepolje82
Alex,AKB a dace,bice uspesno. Nego koga bese treba za stan ovde da pitam,htela bih da pocnem vec traziti...????user posted image user posted image

(odgovor članu lolkica)
Direktna veza do poruke: 1151
29.5.2014 11:57:24   
plašljiva
Prijepolje draga i ja sam u julu sa tobom. Čekam da dobijem pa počinjem mycroginon, onda histeroskopija u betaniji pa Valjevo. Biću na dugoj šemi zbog Pcos. I ja sam uzbudjena ali se i plašim, sada i više nego prvog puta jer znam šta me tačno čeka. Odakle si draga?

(odgovor članu prijepolje82)
Direktna veza do poruke: 1152
29.5.2014 12:06:31   
Štetica
Srecno devojke.
Plasljiva tako je bilo i samnom u drugom postupku,znala sam sta me ceka pa mi je bilo teze,ustvari bilo mi je najteze cekanje bete jer to mi je bilo 5-o cekanje a znala sam da nije uspelo vec od 8-9 dana od transfera.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 1153
29.5.2014 12:44:56   
prijepolje82
Iz Prijepolja,pa zato trazim tu devojku ovde da je pitam za stan,vi znate koga treba da kontaktiram ovde.Jao super bicemo zajedno tamo,jao nemojte me plasiti kako znate sta vas ceka jel ima nesto malo onako sto nije bas za pricu jel??Sda me strah te anestezije,ja sam na kratkom protokolu zbog amhuser posted image

Direktna veza do poruke: 1154
29.5.2014 13:18:47   
Štetica
Prijepolje ta devojka je MakiB potrazi njene postove negde oko 30-e strane na ovoj temi pa joj pusti pp.
Nema nista skri veno sto se postupka tice ili da nije za pricu,vec nikad neznas kako ces reagovati na stimulaciju,ja sam u oba postupka mala neke nagle promene raspolozenja,pa pred kraj stimulacije bolove u jajnicima,sto je i normalno jer su naduveni od stimulacije a i sama pomisao na bockanje svaki dan i sad se jezim,vadjenje krvi i takve stvari. A sto se tice anestezije nemas razloga za strah,neces ni biti svesna kad te uspavaju,a i traje jako kratko.

Direktna veza do poruke: 1155
29.5.2014 15:15:02   
alex88
Prijepolje nemoj da se plasis anestezije,nije nista strasno,dok kazes kako se zoves ti si vec zaspala,ja sam posle aspiracije mogla da poletim,toliko mi je bilo lakse u stomaku,mada razumem tvoj strah isto mi je bilo prvi put,iako sam citala po forumu,kada sam krenula sa postupkom nisam nista znala sto je i bolje veruj,zato sebi nadji lepo drustvance,setaj,uzivaj i razmisljaj sto manje,bice ti tako kao na odmoru,ja sam se zezala prosle god samo fali more i pravi odmoruser posted image

Direktna veza do poruke: 1156
29.5.2014 16:48:22   
plašljiva
Prijepolje ja budala pitam te odakle si a negledam nick user posted image
Anestezije netreba da te plaši uopšte. Ti ćeš biti na kratkom programu što stvarno mnogo kraće prodje od nas na dugom. Ja se više plašim hiprstimulacije jer sam veliki kandidat za istu, one surutke (koju nepodnosim), devojaka koje su provele duzi period na infuzijama baš zbog te hiper. Kod tebe nema toliko razloga za brigu. Pošalji mi kontakt u pp da ti se javim kada sve krene, pošto ćemo obe biti u nepoznatom gradu, mozemo malo biti i društvo jedna drugoj. Pozdrav.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1157
30.5.2014 17:45:00   
alex88
Lolkice kako je bilo na konsultaciji?

(odgovor članu lolkica)
Direktna veza do poruke: 1158
30.5.2014 18:04:29   
lolkica
Odlicno, divni su bili kao i uvek... Uzimam terapiju jos neko vreme, pa doktor planira da u septembru radimo proces, ako sve bude po planu.... A resenje ne znam kad cu otici da preuzmem, svaki dan radim pre podne, bzv sto mora licno, pa mogao je i suprug i on ucestvuje u vto...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1159
31.5.2014 12:47:24   
Valjevka 014
Alex, ja ovaj ciklus krećem sa kontracepcijom pa onda sledeći valjda stimulacija, valjda tako ide. Nadajmo se najboljem!

(odgovor članu lolkica)
Direktna veza do poruke: 1160
31.5.2014 15:14:27   
Štetica
Valjevka tako ide,stim sto kontracepciju mogu i da produze za par dana,da bi uklopili vise zena odjednom,da naprave kao grupu. Ako bude sve ok na prvom uz posle kontracepcije taj dan kreces sa stimulacijom.

(odgovor članu Valjevka 014)
Direktna veza do poruke: 1161
31.5.2014 15:59:35   
alex88
Srecno Valjevka,ja se nadam da cu do kraja juna zavrsiti sa prvom konsultacijom,za resenje me jos nisu zvali,ali ionako je dr na odmoru,nekako sam ovog puta bas strpljiva,iako se sve oduzilo,od januara sam pocela sa analizama!Kad se setim prvog puta koliko sam bila uzbudjena i nestrpljiva a kad se priblizilo osecala sam strah,uzbudjenje a sad nekako nemam nijedno osecanje,mozda se to promeni kad krenem sa postupkom

(odgovor članu Valjevka 014)
Direktna veza do poruke: 1162
31.5.2014 18:22:59   
Štetica
Alex ako ti istekne nesto od analiza do konsultacija nemoras ponavljati,vec nosi to sto si nosila za komisiju,nisu tako strogi,a dr ce ti svakako reci sta treba da ponovis za postupak.Uglavnom trazi briseve da se ponove i kks i faktori koagulacije,mada ovo oko krvi mozes i kad budes u postupku,to je gotovo za jedno pre podne.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1163
31.5.2014 18:34:17   
alex88
Hvala Stetice na savetima.A jer traze pregled interniste(zbog anestezije)?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1164
31.5.2014 21:17:01   
Štetica
Netraze.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1165
31.5.2014 21:50:19   
lolkica
Alex, slazem se sa tobom.... prosli put sam bila nestrpljiva, pa srecna kad sam dobila resenje i krenula u postupak, pa onda strah sta i kako i na kraju nazalost tuga i razocarenje, a sada sam skroz ravnodusna, iako sada idem sa losijim rezultatima, al sam nekako opustenija i u potpunosti verujem dr, i ne opterecujem se sta i kako, bar za sada, videcemo kad krene stimulacijauser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1166
31.5.2014 21:52:22   
lolkica
Treba ti samo analize krvi i to neposredno pred aspiraciju da izvadis da budu vazece, cinimi se 10-15dana da vaze.

(odgovor članu lolkica)
Direktna veza do poruke: 1167
1.6.2014 14:32:07   
prijepolje82
Meni je doktor rekao brisevi ako mi budu istekli da ponovim i krvnu sliku da ponesem kad podjem,a sto se tice kardiologa mozes da odes da odradis ja cu otici..Koagulaciju isto uz krvnu sliku uradis,napise ti on sve...Nego sta cu za stan ja ne znam gde da ga potrazim kod ove devojke nemauser posted image

(odgovor članu lolkica)
Direktna veza do poruke: 1168
1.6.2014 17:46:51   
alex88
jedino da malo proguglas ili pitas na klinici da nemaju neku preporuku?

Direktna veza do poruke: 1169
1.6.2014 20:43:40   
Štetica
Prijepolje imas lokalne novine Napred,pa potrazis po oglasima,bice valjda nesto. A imas i neki pansion Bubica i Omni hotel. Potrazi to dvoje na internetu.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1170
2.6.2014 18:49:32   
prijepolje82
Nasla mi je ova devojka sa foruma,garsonjeru od sestre njene😃,tako da sam se obezbedila😃

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1171
3.6.2014 18:02:38   
lolkica
Alex, jesi li te zvali za resenje? Mene danas zvali iz socijalnog, za 25 jun mi zakazane konsultacije, brzo ide s obzirom da doca nije tu prvu polovinu meseca

Direktna veza do poruke: 1172
3.6.2014 22:06:45   
alex88
Nisu me jos uvek zvali,moracu da zovem sutra da pitamuser posted image

(odgovor članu lolkica)
Direktna veza do poruke: 1173
4.6.2014 11:32:55   
alex88
Zvala sam i odgovor je da neznaju nista,bicu obavestenauser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1174
5.6.2014 14:09:28   
Anja74
Pozdrav svima, redovno citam iskustva ,a sada da vam se pridruzim.user posted image Zakazane su nam konsulatcije 25.06.sestra mi je rekla da formiraju gripu za jul, a sledeci je postupak u septembru. Ja se iskreno nadam da cemi mi u julu u proces. Svima zelim od srca uspeh, user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Začeće (video)
video
Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here