|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
5.6.2014 15:54:54   
PalcicaBg
Anja dobrodosla user posted image
Ja cekam junski ciklus i eto mene u julu na FET ako sve bude kako treba.

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1176
5.6.2014 20:29:36   
alex88
Anja dobrodosla,srecno i uspesno kao i ostalim curama,da budete julske user posted image ,pa da nas septembarke vucete za nosiceuser posted image

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1177
5.6.2014 22:08:16   
Anja74
Hvala vam drage moje divne ste, moj dr mi je savetovao da pre postupka pijem pregnacer plus omega 3 kapsule. Kupila sam ih pre par dana, jesu malo skuplje ali sastav im je super. Sada nestrpljivo cekam 25 ti, ali posle 4 godine borbe nadam se uspehu i user posted image .

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1178
10.6.2014 10:56:58   
plašljiva
Devojke drage, zakazana mi je histeroskopija za cetvrtak u Betniji. U Valjevo idem 27.06 po dipherelin. Imam jedno pitanjce, posto evo dogovaram sa muzicem da odemo koji dan na Zlatibor pre postupka, da se malo opustimo a termini koji mi odgovaraju su za vreme dipherelina, zanima me da li ste to same davale sebi? Iz prvog postupka se secam da jako peče i pitam se da li bi mogla da se bocka sama kako bi otisla na mini odmor pre postupka.
Puno pozdravaaaauser posted image

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1179
10.6.2014 11:06:20   
Štetica
Plasljiva dajes sama ili odes do neke ambulante na Zlatiboru da ti daju,mozes slobodno na mini odmor do pocetka stimulacije.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 1180
10.6.2014 11:06:28   
Štetica
Plasljiva dajes sama ili odes do neke ambulante na Zlatiboru da ti daju,mozes slobodno na mini odmor do pocetka stimulacije. Lepo se provedi

Direktna veza do poruke: 1181
10.6.2014 12:28:23   
plašljiva
Hvala Štetice draga, ti si uvek tu da nam svima pomogneš. Ljubim te

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1182
10.6.2014 14:05:17   
Anja74
Zanima me koliko dana moramo da provedemo Va kada krene postupak, molim vas ko je proso postupak da mi malo blize objasni. user posted image

Direktna veza do poruke: 1183
10.6.2014 15:23:57   
Štetica
Anja to je sve individualno,ali evo ukratko kako ide kod njih. 2-4 dana ciklusa pocinjes sa stimulacijom,ujutru oko 8 se vadi krv pa 9-10 ultrazvuk.,nakon toga dobijas terapiju i dolazis ponovo za 3-4 dana,to ce dr da odredi. Od drugog ultrazvuka ti krece pracenje na dva dana pa svaki dan,zavisi od toga koliko ce ti brzo rasti folikuli. kada dobijes stop injekciju za 33-35 sati ti je aspiracija,a transfer najranije moze da bude 50+ sati od aspiracije. U principu ako ces sve vreme biti u Va,od prve stimulacije do transfera to ti je nekih 15-ak dana,a ako ces da boravis od kada krene pracenje svaki drugi ili svaki dan onda ti dodje nekih 7-8dana.Opet to ipak zavisi od toga kako ces odreagovati na stimulaciju.
Meni je recimo u prvom postupku aspiracija bila 9 dan ciklusa a sa stimulacijom pocela 3 dan ciklusa. U drugom postupku isto pocela 3 dan ciklusa a aspitacija bila 14 dan ciklusa.
Nadam se da si me razumela.

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1184
10.6.2014 22:24:52   
Skijasica
Plasljiva,
slobodno idi na odmor. Ja sam isla na Zlatibor u ambulantu po injekcije svaki dan. Jedino je problem sto oni ne rade vikendom, onda bi morala da ides u Cajetinu, to je malo mesto pre Zlatibora.

Direktna veza do poruke: 1185
12.6.2014 23:56:14   
plašljiva
Drage devojke vratila sam se sa histeroskopije u Betaniji. Jako sam zadovoljna osobljem i dr. Vesnom Kopitović. Ono što me je zaplašilo je činjenica da imam dijagnozu upale endometrijuma "strawberry like" user posted image i dobila sam terapiju 2x1 dovicin 10 dana. Sledeći mesec sam planirana za IVF u Valjevu pa se nadam da mi zbog ovoga neće biti odložena. Ako je neka od devojaka imala ovakvo iskustvo neka napiše kako je prošla. Pozdrav za sve.

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1186
13.6.2014 6:59:38   
PalcicaBg
Plasljiva nadam se da ce ti pomoci neko ko se vise razume u to.Ja se nadam da ce ti dovicin pomoci.
Da li su radili biopsiju za histopatoloski nalaz?

Direktna veza do poruke: 1187
13.6.2014 9:21:42   
plašljiva
Niko mi ništa nije rekao, tako da verovatno nisu. Možda bi mogla da ih okreneem danas i proverim. Dobro je da sam bila jel sestra kažeže da bebac nemože da se zakači za endometrijum pod upalom.

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1188
13.6.2014 11:40:41   
Štetica
Plasljiva ti ces sa dovicinom da zavrsis pre nego sto odes za Diferelin,tako da budi bez brige. Ja sam od aspiracije do transfera pila 4×500 eritromicin,jer sam alergicna na penicilin i nisu smeli da mi daju injekciju kao drugim zenama. A i u Va je praksa da daju antibiotik posle histeroskopije.

Direktna veza do poruke: 1189
13.6.2014 12:05:00   
plašljiva
Štetice draga zbog čega su tebi davali eritromicin?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1190
13.6.2014 12:24:13   
Štetica
Plasljiva posle histero sam ispila celu kutiju cefaleksina da nebi doslo do infekcije neke je samim postupkom se dovodi do zadebljanja(upale) endometrijuma. A inace u Va posle aspiracije sve zene dobiju neki oblik zastite od moguce upale,oni daju neku injekciju na bazi penicilina,sto ja nisam smela da primim,pa su mi zbog toga dali eritromicin. Inace dr se vodi parolom bolje spreciti nego leciti,sto je meni sasvim ok.

Direktna veza do poruke: 1191
13.6.2014 12:42:13   
plašljiva
Ono što me zbunjuje sada je da kod mene na izveštaju piše "endometritis chronica- strawberry like", a od same histero se dobija upala pa svima daju terapiju. Da li je to isto ? I u ponedeljak su mi zakazani svi brisevi zbog VTo. Valjda nesmetra što je ovakav endometrijum a oni će opet da ga čačkaju? Uh nadam se da vam nisam dosadna...user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1192
13.6.2014 14:14:25   
Štetica
Pa mislim da nema veze,jer se brisevi uzimaju sa grlica(cervikalni). Ako ce ti biti lakse(psihicki) stavi veceras jednu vaginaletu povidon joda. Do ponedeljka ce ona da ispari i briseci ce biti ok. Stvarno te nik odaje,prava plasljivauser posted image . Salim se malo,nadam se da se neljutis.

Direktna veza do poruke: 1193
13.6.2014 15:25:50   
alex88
da se javim i ja drage moje,zvali su me u utorak iz visegradske da idem po resenje,prosli smo komisiju.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1194
13.6.2014 17:11:42   
PalcicaBg
Bravo Alex!Da te sto pre pozovu za postupak! user posted image

Plasljiva mislim da se antibiotici posle histero daju preventivno,sad sam se setila da sam i ja pila iako je nalaz bio ok,tako da ne verujem da si dobila terapiju za taj nalaz,mada nemoj da me drzis za rec.
Da li ces imati konsultacije kod dr koja je radila histero da ti kaze o cemu se radi i sta dalje?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1195
13.6.2014 17:56:13   
plašljiva
Neljutim se štetice, sam nick me odajeuser posted image
Palčice, to je ono što mi je zasmetalo, dr Kopitović uopšte nije došla posle intervencije da mi kaže bilo šta. Danas sam zvala u ordinaciju Ilić (pošto sam čula da je tamo često) da pitam kada će biti doktorka slobodna da dodjem kod nje na konsultacije kako bi mi razjasnila dijagnozu. Kažu da će me zvati od nedelje da mi zakažu. A videćemo i šta će Budimirović reći na nalaz. Nadam se najboljem ali sam i malo umorna od svega.

Direktna veza do poruke: 1196
13.6.2014 23:51:32   
prijepolje82
Imam pitanje devojke,uradjen test i jedna crta je vidljiva dobro a druga koja treba da bude potvrdna je kao malo isarana umesto ravna? Sta li je to?

Direktna veza do poruke: 1197
13.6.2014 23:52:14   
prijepolje82
A da imam i malo braonkastog malo dva dana po malo..

(odgovor članu prijepolje82)
Direktna veza do poruke: 1198
14.6.2014 6:54:33   
PalcicaBg
Prijepolje nikad nisi na cisto s testovima,najbolje je da uradis betu,a ja navijam da bude lepa debela! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prijepolje82)
Direktna veza do poruke: 1199
14.6.2014 17:49:11   
alex88
Prijepolje slazem se sa Palcicom,meni hoce da pokaze drugu slabiju crticu kad imam cistu,navijam da je kod tebe user posted image

Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Začeće (video)
video
Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here