|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
4.12.2014 8:15:32   
Lilu KV
Bravo Alex!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 1726
4.12.2014 9:28:24   
jess021
Alex, divne vesti!!user posted image user posted image
Samo napred!!user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Lilu KV)
Direktna veza do poruke: 1727
4.12.2014 22:49:03   
Skijasica
Bravo Alex!
Samo hrabro i sa verom napred! user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1728
4.12.2014 23:34:49   
17 joka
Alex, i ovde Bog je veliki ti si pobednik i uskoro ces nam biti user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1729
4.1.2015 15:16:52   
Angell76
Cao Skijasice,prvi put sam na forumu,pa me interesuje,da li si to isla u VA na vantelesnu,posto sam i ja nesto cula za Valjevo i neznam razmisljam da probam tamo,jer sam 2011. uradila 2 vantelesne ali nisu uspele,mada nisam bilazadovoljna ni klinikom,koliko sam videla bitno ima je samo da uzmu novac.Pa sam mislila da probam treci put ali negde drugde,a i nemam jos mnogo vremena za cekanje za neki dan punim 39 :(

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1730
4.1.2015 15:29:07   
zece
aleks bravoo

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 1731
11.1.2015 14:00:05   
pilence83
Pozdrav devojke...svima srecna nova i bozic sa malim zakasnjenjem... nije me bilo dugo :-) ja od ove nedelje pocinjem da sakupljam papire i razmislja o Valjevu:-) veliki pozzz :-*

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1732
12.1.2015 22:55:47   
margom
Devojke veliki pozdrav i svima sretni praznici sa zakasnjenjem ! Ja danas konacno otidoh na drugostepenu komisiju, nakon mesec i po cekanja, da bi mi gospoja dr koja je radila UZ skoro pri kraju samog pregleda rekla da sumnja da imam polip na grlicu materice. Sve to ne bi bilo cudno da pre mesec dana na kolposkopiji i detaljnom pregledu UZ nije bilo ni pomena polipu, sve je bilo cisto ko suza. I tu krece natezanje, doticna kao ne zeli da me odbije, pa bilo bi dobro da uradim histeroskopiju, jer sam ja rekla da sam imala vec polip na grlicu i da mi je uklonjen klasicnom kiretazom pre godinu dana....Tu me pita gde cu na VTO, ja rekoh u Valjevo, pa mi rece da pozovem njih i pitam da li oni i inace salju zene na histero pre VTO, jer bi me onda pustili da prodjem drugostepenu. Ja se setih da sam ovde citala da dr Bane vecinu zena salje na histeroskopiju pre postupka, pa htedoh da proverim sa vama iskusnijima. Jer ako mi u svakom slucaju sleduje slanje na histero, da je odradim ja dok cekam na poziv na konsultacije u Valjevo....taman i da uklonim polip.....I jos jedno pitanje, gde preporucujete da se odradi, izuzimajuci drzavne bolnice gde se ceka po nekoliko meseci na termi, znaci o svom trosku....Unapred hvala svima na savetima.....Kissss

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 1733
13.1.2015 7:34:31   
PalcicaBg
Margom doktor zahteva histero pre postupka tako da ti je najbolje da je odradis pre konsultacija.Ja sam radila pre 3 godine u Visegradskoj i tada se nije puno cekalo.E sad ne znam koliko se ceka.
Ne znam za Beograd gde ima sem u drzavnim,ali sam cula za Betaniju da se ne ceka puno kod dr Kopitovic koja je inace veliki strucnjak.

< Poruku je uredio PalcicaBg -- 13.1.2015 7:35:42 >

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1734
13.1.2015 8:34:08   
Maraj
Moja drugarica je radila kod Ivanovica histero. Cini mi se da je platila da l 700 ili 800 e

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1735
13.1.2015 9:05:44   
PalcicaBg
Pa to je bas mnogo.Mislim da je u Betaniji oko 35 hiljada.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1736
13.1.2015 14:03:43   
margom
Hvala vam puno na informacijama devojke ! Ljubim vas puno ! Samo sta mislite, da li da zakazujem histeroskopiju pre nego sto se prvi put vidim sa dr Banetom na svoju ruku ilinda sacekam da mi on kaze sta i kako.....Da li on bukvalno svaku zenu salje pre VTO na histeroskopiju ?
Inace, danas odem ja u N.Front gde su mi pre godinu dana skidali polip sa grlica da se raspitam za histeroskopiju i da pokazem izvestaj juce sa UZ. Oni naravno odmah na sto i ajde da pogledamo kolposkopom...Srecom radila mi je doktorka Dzinic koja vazi za ekstra strucnjaka i ima 30-godisnje iskustvo u tom poslu. I naravno, na grlicu nema nistaaaaa......ni polipa ni nicega.....izdaju mi izvestaj i poslalju da ga odnesem u Visegradsku gde su mi radili UZ juce na drugostepenoj. Kad ja tamo, a ono medjutim....Pokaza se doktroska sujeta u svom najjacem obliku...Naletim bas na gospodjicu koja mi je radila UZ ( za sve zene upozorenje da je doticna dr Dosev juce svakoj zenici nasla neki problem i uputila ih na dopunske procedure). Krene ona da vice na sred hodnika kako nju ne zanimaju izvestajiniz N.Fronta (!?) i da ne zeli nista da cita, da je ona videla 100% i da kolposkop nije merodavan (!!!)....ali onda spusti loptu i umilnim glasom mi rece kako oni nisu ni planirali da mi prave problem sa resenjem i da slobodno mirno sacekam resenje.....U to cu poverovati tek kada budem drzala resenje u ruci, naravno..... Eto, sta reci, cisto nad'ebavanje ustanova preko pacijenta.....user posted image

Direktna veza do poruke: 1737
13.1.2015 15:08:13   
Maraj
Ijao margom strasno. A ja bas htela da ti predlozim da potrazis jos jedno misljenje. Nema, sujeta je cudo.Pa ne znam da l da brzas pa da ides na svoju ruku,mozda ti dr to i ne trazi ko ce ga znati. Moja drugarica je radila histero u betaniji sve bilo ok pa nakon godinu i po radila kod Ivanovica jer joj oni nisu priznavali nalaz iz betanije.Tamo joj nasli polip...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1738
13.1.2015 15:24:10   
margom
Ma idi begaj, mi smo ti zemlja plodna za razvoj sujete...... Elem, polipi znaju da budu dosadni, mogu da se razviju i u jednom ciklusu danas mi rekose.....Sacekacu ja prvo resenje, a raspitacu se narednih dana kako ide zakazivanje u Betaniji, pa cu imati spremne informacije. A zato sam i postavila pitanje ovde, ko velim tu se svrckaju VTO-Valjevke hehhee, pa ce mi reci dal dr Bane obavezno svaku devojku salje na histero.....Kako si ti Maraj, sta ima kod tebe ?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1739
13.1.2015 16:12:20   
PalcicaBg
Margom ja koliko znam svaku zenu salje,osim ako nije imala histero u skorije vreme.Ali svi preporucuju da se histero radi ciklus pre postupka.
Tako da kad dobijes resenje ti odmah na histero,jer u Valjevu neces dugo cekati na konsultacije i postupak,maksimum mesec,mesec i po.
Ljub!

P.S.Mozda se i druzimo u februaru,martu,ja planiram FET uskoro,samo da ubodem pogodan ciklus.

< Poruku je uredio PalcicaBg -- 13.1.2015 16:13:48 >

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1740
13.1.2015 16:24:06   
Maraj
Margom draga ja ovaj ciklus radim fet. Danas 14dc folikul 20mm. Idem i sutra kod dr jer mozda pukne danas u toku dana , pa kad pukne 6.dan radimo fet. Nadam se da ce smrzlic preziveti odmrzavanje....

Direktna veza do poruke: 1741
13.1.2015 16:27:52   
PalcicaBg
Maraj srecno!Prezivece nego sta i bice to jedna lepa bebica za 9 meseci. user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1742
13.1.2015 17:29:09   
margom
Joj Maraj pa Eskimce je to, a sa njima se nije zezati.....bice to bebana za primer bre ! A izvini, ispala sam iz price, gde bese radis FET, u Valjevu ?
Palcice, i ja tako mislim, cim dobijem resenje, zakazujem histero, sve mi se vise dopada ideja Betanije i dr Kopitovic, samo da se dugo ne ceka za nju....sutra ce mi se drugarica licno raspitati u Betaniji sta, kako, koliko i kada moze......Meni je samo bitno da je uradi dobar strucnjak, da je to dnevna varijanta i da cena nije bezobrazno visoka, a cini mi se da bi sve to tamo mogla dobiti. Nego zaista me cudi da se histero u Valjevu radi bez anestezije.....pa kako bre uspeju da urade bilo sta kada se zene sigurno previjaju od bolova, to mi je misterija......a i zasto ne dozvoljavaju da se doplati anestezija kad vec placas iz svog dzepa histeroskopiju.....Al ajde, verovatno imaju neko objasnjenje...... Nego Palcice, moglo binda padne neko ispijanje kafe u februaru-martu a? Hoces li ti tamo boraviti? Odakle si bese , iz BG-a?

Direktna veza do poruke: 1743
13.1.2015 18:16:36   
PalcicaBg
Margom stvarno ne znam zasto rade bez totalne,i meni je to van svake pameti.
Ja necu tamo boraviti,nema potrebe,kod mene se samo prati ovulacija,to cu malo ovde,malo kod njih i kad bude ovulacija posle 5 dana idem na transfer.
Kod mene su problem ovulacije,mesecima se pratili i nista,folikul preraste u cistu.Ovaj mesec sam je imala garant,nadam se i sledeci i eto mene po moje bebice.Kafa moze uvek,samo ako ugrabim vreme.Pozz...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1744
13.1.2015 18:29:56   
margom
Joooj koliko Eskimcicaaaaa......slakisi mali pahuljasti....Evo sada sam zakazala za 2.februar pripremne konsultacije za histeroskopiju u Gospodar Jovanovoj, tamo je radi prof Radulovic, cena je oko 36000,00. Nego mi je cudno da ne traze nikakve analize, samo su me pitali jesam li zdrava i imam li neke hronicne bolesti. Ali ipak cu ja odraditi laboratorijuni briseve, za svaki slucaj.

< Poruku je uredio margom -- 13.1.2015 18:30:31 >

Direktna veza do poruke: 1745
13.1.2015 18:34:56   
Maraj
Ja radim fet kod Ivanovica. Nadam se da je ovaj eskimčić dobitanuser posted image
joj to za histero na zivo mi stvarno zvuci nehumano. Skoro cuh i da se negde aspiracija radi na zivo! Pa covece oni ti bukvalno buse jajnik na zivo! Strasno.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1746
13.1.2015 20:43:29   
margom
Znas kako se kaze u narodu....batina po tudjim ledjima ne boli.....a opste je poznato kada medicinarima nesto zafali, oni se rastaju sa zivotom od kukanja, najgori su i najnedisciplinovaniji pacijenti, bas zato sto SVE znaju....Ne znam, ali za ove tri godine sam dovoljno prosla da ne zelim vise mucenja i bolova tamo gde to ne moram da osetim...zato sto mogu platicu, sto ne mogu nikom nista....pa jel oni misle da mi sve to mozemo psihicki da podnesemo bre, a ovamo nam pricaju bajke tipa bez stresa, pritiska, samo opusteno u proces itd.
Maraj zelim ti zaista da konacno zatvoris ovo poglavlje na najlepsi moguci nacin.....user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1747
13.1.2015 22:06:15   
Maraj
Hvala ti margom. Nadam se da ce svima nama cekalicama ova 2015.donetiuser posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1748
14.1.2015 12:03:58   
margom
A kakva am je situacija sa bilansom uspeha u Valjevu......koliko imamo trudnica sa foruma u Valjevu.....nisam kompletno iscitala temu, pa rekoh da priupitam upucenije devojke...... a navijam za sve ostale.....idemooooo !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1749
14.1.2015 12:48:03   
PalcicaBg
Sa foruma ih nema puno,mislim svega 2,3.
Ja licno znam mnogo vise zena koje su ostale trudne,uspesno iznele trudnocu i sada imaju preslatke bebice.
Procenat uspesnosti im je oko 50 posto s tim sto imaju mnogo manje parova od fronta i visegradske.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Помоћ!
пеперутка16

Моју сестру вара њен муж. Ухватила сам га са свалерком и сликала га. Нису ме видели. Шта да радим? Сваке ноћи плачем, пијем таблете за смирење.

Да кажем мојој сестри. (71%)

Да кажем мами. (0%)

Да запретим кретену. (29%)

Нешто друго, то јест? (0%)

Ukupan broj glasova: 7

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here